Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפירת שלדה - Seam Welding

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוף, אז החלטתי שהגיע הזמן להתנסות בתחום, המיאטה שלי באמת זקוקה להקשחה של השלדה עד כמה שניתן.

אם מישהו שביצע כבר במכונית ראלי (או כל רכב מירוצים אחר) יכול לתת דגשים וטיפים הדבר יוערך מאוד.

הרתכת שלי היא Lincoln Electric MIG 135T, אם זה משנה משהו.

מוטי

פורסם

Moti

I have a similar mig to yours, a Century 135A, I use it strictly for sheet metal

for anything bigger then 1/8 I use a Miller 175A (220v)

If you are talking about re-enforcing the body with some 1/8 plate, the Lincoln will be just fine.

Tip: If you use shielded wire it will be worth while to invest in a gas kit

it makes MUCH cleaner welds

Make your way To Harbor freight in Simi Valley(or Pasadena)....They got the best prices on that.

פורסם

אהלן ותודה על התשובה!

אני לא מתכנן לחזק את השלדה בתוספת של חומר נוסף אלא במעבר על תפרים שמרותכים כרגע כרצף של נקודות לתפר שלם.

אני משתמש בתערובת 75% ארגון 25% CO2, אכן יוצא נקי יותר.

אגב, אין לי צורך ליסוע על סימי או פסדינה, יש לי חנות HF קרובה מאוד לבית 8).

מוטי

פורסם
אהלן ותודה על התשובה!

אני לא מתכנן לחזק את השלדה בתוספת של חומר נוסף אלא במעבר על תפרים שמרותכים כרגע כרצף של נקודות לתפר שלם.

אני משתמש בתערובת 75% ארגון 25% CO2, אכן יוצא נקי יותר.

אגב, אין לי צורך ליסוע על סימי או פסדינה, יש לי חנות HF קרובה מאוד לבית 8).

מוטי

HF=CRAP :p

chIcago electric suck mad ass.... same with smily tools.

מוטי אתה מרתך באלכסון נגד כיוון ה SPOOL? או באלכסון בעד הכיוון?

קו---------------------------------------

פורסם

אני גר ב-SFV.

HF לרוב באמת שווה לתחת למרות שפה ושם יש להם מוצרים טובים, נגיד הפטיש-אויר נטען 19.2V (טוב מאוד וזול לאללה), הג'ק של US General מאלומיניום ועוד כמה דוגמאות.

לא הייתי שוקל אפילו רכישה של שום דבר מהם אלא אם אני מכיר באופן אישי כמה אנשים שקנו ובדקו את טיב המוצר ומצליחים להמליץ עליו.

יש כמובן דברים ג'נריים שאין שום בעיה לקנות מהם ובמחיר מצוין.

אני בד"כ מרתך באלכסון עם הכיוון, תלוי איך הגישה למה שאני מרתך נראית.

מוטי

פורסם

איפה ראית WH? :shock:

הלוואי!

בקיצור, אם נחזור לטופיק, ממה שיצא לי עד הרגע ללמוד, כמו בכל ריתוך - חשוב לנקות את האיזור טוב טוב, אני מניח שמשחזת דיסק עם גלגל מברשת תעשה את רוב העבודה והשאר עם ספריי ניקוי.

אם יש עוד טיפים או משהו שקשור לטופיק, אשמח לשמוע.

מוטי

פורסם
איפה ראית WH? :shock:

הלוואי!

בקיצור, אם נחזור לטופיק, ממה שיצא לי עד הרגע ללמוד, כמו בכל ריתוך - חשוב לנקות את האיזור טוב טוב, אני מניח שמשחזת דיסק עם גלגל מברשת תעשה את רוב העבודה והשאר עם ספריי ניקוי.

אם יש עוד טיפים או משהו שקשור לטופיק, אשמח לשמוע.

מוטי

LOW AMPS

LOW WIRE SPEED

ו

ANTI SPLATTER SPRAY

:p

קו---------------------------------------

פורסם

מוטי, אתה מתכוון 25% ארגון ו-75% CO ? :shock:

מה חשוב ? לרתך על שטח נקי. כמה שיותר נקי יותר טוב. ניתן להשתמש בגריינדר עם נייר 24 (מומלץ של 3M) או במברשת כמו שאמרת למקומות חלקים שדורשים אך ורק הורדה של הצבע.

לדאוג תמיד שהקצה נקי מחתיכות שנדבקות בזמן הריתוך, מאחר וזה מפריע לגז לזרום בחופשיות מסביב לאזור הריתוך.

תתאמן על משהו לפני הריתוך, ותן ריתוך ניסיון על מתכת דומה לפני כל סשן (ותמצא סטאפ טוב עם מהירות הסליל והעוצמה).

אם יש לך הרבה pin holes, או שסתם יצא ריתוך גרוע במיוחד, תוריד את הריתוך עם הגריינדר ונסה שוב.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תערובת הגז הפוכה - 75% ארגון :idea:.

האמת היא שהרתכת שלי מפשטת את תהליך בחירת העוצמה ומהירות הסליל מאוד, יש עליה טבלה שמראה את עובי החוט ואיך לכוון את העוצמה והמהירות לפי עובי המתכת, אני אצלם מחר ואעלה.

מבחינת אימון, חשבתי להתחיל בחלקים שפחות חשובים מבחינה מיבנית ברכב כדי לקבל את ההרגשה, נראה לי שעדיף להתחיל שם ולא בקורות של הדלתות או בתעלה של הגיר :lol:...

מוטי

• תוכן חדש...