Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפירת שלדה - Seam Welding

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי לפגוע ברצף המרטיט שלכם, אבל לא יזיק הסבר קצר על מה זו תפירה בריתוך באופן כללי, ותפירת שלדה בפרט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

If you look at the scale, it shows that you can use a higher voltage seting on 0.6 wire then 0n 0.8 wire....in other words...better penetration

Not to say thats its not going to work.....it will make for a better, cleaner weld, with less chance of burning off the sheet metal, (the smaller wire melts easier, so you want the thin wire for the thin work)

Used to live in VN...off Magnolia between VNB and Kester....that was many years ago...

Using a mig and geting good penetration is more of an art rather then a science, its all done by the SOUND,

When you will hןא the right ballance between the voltage and the wire speed, you will hear it and know it, there is no way to put it into words...

Imagine the sound of a jet takeing off combined with the sound of automatic fire

רעש מהיר ועצבני

If you feel kick back...wire speed too fast or voltage too low

If you hear poping ..wire speed too low

If you are making metel desapear...voltage and/or wire speed too high

Finding the right ballance........priceless!

פורסם

נראה לי שזה די הוסבר בשירשור ובקישורים.

אם הבנתי נכון (ואני בטוח שישמחו לתקן אותי), הכוונה היא לחיזוק הריתוכים הקיימים בשילדה בעזרת ריתוך קווי רציף במקום ריתוך נקודות.

הדבר מחזק את השילדה עקב העובדה שהנקודה החלשה, או הנקודה שקלה לעיוות, היא נקודת החיבור בין חלקים שונים. ריתוך השילדה מחזק מאוד את נקודת החיבור ועקב כך מקשיח את השילדה.

ועכשיו נמתין לאישור או הרחבה ממביני העניין...

פורסם
צר לי לפגוע ברצף המרטיט שלכם, אבל לא יזיק הסבר קצר על מה זו תפירה בריתוך באופן כללי, ותפירת שלדה בפרט.
מה שחאפרניב אמר.

הרבה מהפנלים מרותכים בנקודות בלבד ומודבקים אחד לשני עם דבק, בצורה זו החיבור ביניהם מהווה נקודה חלשה שבה יכול הרכב להתעוות, סגירת התפר לכל אורכו בריתוך מונעת או לפחות מצמצמת במידה ניכרת את העיוותים לאורך החיבורים, מה שמתבטא בשלדה קשיחה יותר.

מוטי

פורסם

הצליל שידידנו הטקסני מדבר עליו דומה (לדעתי) לצליל של טיגון. כשהמהירות נכונה והריתוך תופס יהיה צליל רציף שמזכיר טיגון.

קח בחשבון שבין פאנלים מסויימים נמצאים חומרי בידוד, אם אתה מפסיק לרתך ושומע צליל חשוד (בעיקר דמוי תקתוקים) או שסתם הרכב מתחיל לעלות באש בספונטניות - תחזיק לידך מיכל שפיצר עם מים (להתלקחויות הקטנות) ומטף כיבוי (למקרים שכל הרכב מתחיל לעלות באש).

לא על כל שרפה קטנה צריך להסתער עם המטף, תיהיה סבלני. גם צבע ובעיקר שכבות בידוד (בעיקר בתחתית הרכב ונקודות חיבור חיצוניות) עולות באש.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

חבר'ה זה בסיידר, ריתכתי קצת כבר, אני יודע מתי דברים עולים באש ומה לעשות איתם, בכל מקרה תמיד יש בגראז' זוג מטפים.

קניתי סליל חדש היום ומתישהו בימים הקרובים אני אתחיל לגדר את הצבע מהתפרים החשובים יותר.

מוטי

פורסם

אם כבר מוטי מקבל הזמנות עבודה הביתה אני גם אני בתור. נשלח אולי את המיאטה שתגיע :-).

נראה לי רק מהחלקים ספייר יהיה אפשר להרכיב עוד מיאטת מרוץ...

• תוכן חדש...