Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב מסוג פורד אסקורט מודל 93 (צורה חדשה) וקיימת אצלי בעייה.בזמן הפעלת המפוח בעזרת בורר המהירויות (גם מזגן וגם חימום) כמות האוויר היוצאת מפתחי האיורור היא נמוכה ובעוצמה חלשה.בביקור אצל במוסך נאמר לי כי בשנת 93\94 הרכיבו את המפוח מתחת למכסה המנוע לייד המצבר ולכן המפוח לא "זורק" מספיק אוויר לתא הנהג.במודל יותר גבוה לדבריהם הורכבה היחידה בתוך תא הנהג מעל לרגלי הנוסע שליד הנהג ולכן עצמת האוויר השתפרה.

המזגן תוצרת אלכס מזגנים והורכב בארץ.

האם ניתן לפתור את הבעייה והאם האינדיקציה של המזגניסט נכונה?האם ניתן לשפר את המצב?כי הוא בלתי נסבל עד כדי כך שלא שווה להפעיל את המזגן כי הוא לא משפיע כמעט.

האם ניתן להעביר את היחידה למעל רגלי הנוסע ומה הסכום המשוער של המקרה??

ואני מאוד מבקש שלא יתנו תשובות פה כמו "תברר אצל המזגניסט"-בשביל זה לא צריכים פורום.

תודה מראש.

פורסם

למה? אתה אומר שגם לא מבינים אמורים להתייחס להודעה הזו?

אם הייתי מחפש עצה ממי שלא מבין לא הייתי פונה לאנשי הפורום הזה אשר צבר מוניטין כמקצועני.

אם אתה לא מעוניין להתייחס אתה לא חייב וזו זכותך,אך אל תכתיב לי תנאים.זו הכותרת והיא נשארת וחבל שאם אתה מסוגל לעזור ולסייע אתה מתנה זאת.

בברכה!

פורסם

קודם כל הכותרת מעליבה, תשנה אותה או שתלמד מהו נטיקט.

מה אתה רוצה שנגיד לך ?

תמצא אסקורט 95 בפירוקיה, תפרק לה את כל מנגנון האיוורור הפנימי כולל התעלות, הבוררים, הכפתורים והממסרים ותתקין באסקורט שלך.

אם אתה לא רוצה לעשות את זה לבד אני משער שמזגניסט טוב (ואפשר להמליץ לך על כמה) יוכל לנסות לעזור למפוח על ידי החלפתו לאחד אחר רב עוצמה יותר או בדיקה אם הוא מקבל זרם כדרוש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...