Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור בגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערי במוסכים לא ממש מודעים להנחיות יצרן גם בדבר כה פשוט של בדיקת גובה פני נוזל בצורה נכונה.

זה לא חדש לי.

תתפלא לגלות שגובה נוזל הגה כוח הם ממש לא יודעים לקרוא נכון את המידע שמופיעה על פני המדיד.

לך תבנה מדינה..

תודה מרק , האם יש לך את הנחיות היצרן לגבי החלפת שמן גיר .

פורסם

הנחיות יצרן=הגיר סגור הרמטית ואין צורך להחליף שמן גיר אוטומטי.

בכול מקרה אנשים כן מחליפים שמן גיר ייתכן שזה נכון לעשות.

אנא ציין סוג ונפח המנוע + דגם מנוע כפי שרשום ברשיון הרכב.

קיימים מספר דגמים של מנועים עם שידוך אחר של גיר וננסה למצוא מידע רלוונטי.

איזה כייף לי :)

פורסם
הנחיות יצרן=הגיר סגור הרמטית ואין צורך להחליף שמן גיר אוטומטי.

בכול מקרה אנשים כן מחליפים שמן גיר ייתכן שזה נכון לעשות.

אנא ציין סוג ונפח המנוע + דגם מנוע כפי שרשום ברשיון הרכב.

קיימים מספר דגמים של מנועים עם שידוך אחר של גיר וננסה למצוא מידע רלוונטי.

מרק שלום,לבקשתך נפח מנוע הגולף הוא 1600 אוטומטי מנוע מדגם AVU . תודה על מידע רלוונטי שיימצא.

פורסם

בוקר,

הגיר שמותקן ברכב שלך הינו דגם שנקרא 01M בעל 4 הילוכים.

הגיר נולד בשנת 1997 ומותקן במספר דגמים של רכבים מתוצרת קונצרן VW.

צירפתי לך מידע בסיסי להכרות הרכב שברשותך.

בלמים

ביצועי מנוע

גיר

במידה ומידע מסוג זה מעניין אותך פנה אלי בפרטי ואני אשלח לך למייל.

בקישור יש הסבר וגם קובץ בפורמט PDF המסביר בצורה ברורה כיצד להחליף שמן גיר בצורה מקצועית הכולל החלפת מסננים וניקוי הקרטר.

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1064342&page=1

Pages from SSP 200-Golf IV-2.pdf

Pages from SSP 200-Golf IV-3.pdf

untitled.JPG

פורסם

שלום מרק..

אתה יכול בבקשה לברר לי מה לעשות עם אאודי איי 3 1800 אוטומטית מנוע AGN שנת 98.

שהשמן גיר שחור פחם כי הגיר היה מתחמם והשמן גיר נשרף,אם כדאי להחליף שמן גיר או לא?

הייתי בקלדס והם אמרו לי שהם יחליפו לי שמן גיר בתנאי שאני חותם להם שזה על אחריותי כי יש סכנה לגיר שאחרי ההחלפת שמן האוטו פשוט לא יסע,ואמרו שיש מצב שאני מחליף שמן גיר והגיר משתפר בצורה משמעותית,אז בנתיים לא החלפתי שמן גיר כי פחדתי לקחת סיכון..

אז יש מצב שאתה מברר לי?

פורסם

היי,

גם ברכב שלך מותקן גיר מדגם 01M ראה לינק בהודעה הקודמת שלי כיצד מחלפים שמן בצורה נכונה.

יש לבצע עבודה ייסודית הכוללת פירוק אגן השמן החלפת מסננים/ניקוי הקרטר/והחלפת סט אטמים.

במוסך הציעו לך כנראה החלפת השמן ללא פירוק הקרטר כלומר בעזרת מכונת דיאליזה שואבים את השמן הישן ומכניסים שמן חדש.

התהליך טוב לרכבים שמליפים באופן שוטף כול 40K שמן, אבל זה לא מנקה את שאריות הלכלוך והשבבים שהצטברו במסננים.

המלצה שלי כך את הסיכון המחושב ותחליף שמן בצורה ייסודית.

בתמונה המצורפת אתה יכול לראות שערות מתכת שתפקידן "לתפוס" לכלוך את זה ניתן לנקות רק אחרי פירוק האגן.

tranfilchange15.jpg

פורסם

שמר,

מה דעתך בנושא החלפת שמן הגיר באודי של הבחור ?

האם לדעתך התהליך כפי שמופיע בקישור מומלץ ?

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1064342&page=1

לבחור עם האודי פנה אל ספי מהפורום שהינו בעל מועדון לגירים אוטומטים ואני מאמין שפי יעזור לך להחליט.

• תוכן חדש...