Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור בגולף

gol
שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

גולף 2002 נדלקה נורת אזהרה לנוזל קירור הוחלף כל בית הטרמוסטט בטענה שהוא מקור הדליפה

הנזילה ממשיכה ונראית שלולית קטנה באיזור שמתחת למצבר .

למיטב ידיעתי לפני ההחלפה לא ערכו בדיקת נזילות מהמערכת בלחץ (למה למה ?) כעבור יומיים שוב מנורת נוזל נדלקה כעט ברור שיש נזילה וגם נראית השלולית הקטנה שוב.

מה דעתכם והאם יש למישהו הצעה לדיאגנוזה .

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

פשוט לבצע בדיקה בלחץ ,

הניחוש שלי זה מש מים אבל כמו שאמרתי צריך לבדוק בלחץ הגישה שם מאד נוחה ואין מצב שלא ימצאו

את הנזילה

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב,

לפי תיאור מיקום הנזילה אני בטוח ב-90 אחוז שהנזילה היא מהצנרת שמתחברת לקולר השמן, החלפת הבאנדים בדרך כלל פותרת את הבעיה.

מצד שמאל של המצבר (קצת נמוך מהמצבר) קיימים שתי צינורות שמתחברים לקולר השמן בדוק מסביב לצינורות האם יש סימנים של נוזל קירור שהתייבש (צבעו וורוד/אדום) מומלץ להעזר בתאורה.

מצורף שרטוט של קולר השמן (דומה לזה המותקן ברכבך).

חזור לדווח לנו מה הם הממצאים.

Pages from Jetta Golf GTI-1999-2005 Service Manual-Bentley Publishers.jpg

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוזר מהמוסך אכן בדקו היטב בעזרת לחץ ומנורה את כל האיזור לנזילות .

לא מצאו שום עדות לכך שיש נזילה. המסקנה לאחר ששאלו אותי באם הוספתי מים לאחר החלפת

בית הטרמוסטט או כמו שהם מכנים זאת "פלאנצ' מים " היא שלאחר ההחלפה ירדה כמות המים והתייצבה

במיכל העיבוי ויש למלא בבוקר לפני הנסיעה עד לנקודת המאכסימום ואז לעקוב.

ראשית תודה על הייעוץ . ומקווה שאכן אין נזילה והבעייה תתרכז ביישור לחצים במערכת וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

תקשיב טוב אין חכם כבעל ניסיון ! 6 שנים של טיפול עצמי ברכב זה מספיק בכדי להכיר את נקודות התורפה.

בדקת האם יש שאריות של נוזל קירור במקום שציינתי ? הנזילה לא תתגלה בבדיקה של הכנסת לחץ ובדיקה לנזילות מכיוון שהם ביצעו את הבדיקה כאשר המנוע קר ולכן הבדיקה שווה לתחת...

הבעיה היא כזאת כאשר נוזל הקירור מתחמם לטמפ' עבודה נורמלית רק אז נוזל קירור מתחיל לטפטף מהמקום שציינתי וגם אז קשה לראות מכיוון שהמקום מוסתר.

תבדוק עוד שבוע ותחזור לספר לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מנצל את השרשור לשאול שאלה בנושא:

חבר טוב קנה גולף mk4 מודל 1999, נפח 1800 20V ידנית במצב מצוין.

מערכת הקירור מלאה בנוזל פרסטון מוכן ולא בG12, האם זה קריטי בדגם זה והאם שווה בשביל זה לרוקן את המערכת (שעובדת היטב ללא בעיות) ולמלא G12 או ש"עובד- אל תיגע" ?

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קריטי זה לא.

מומלץ לרוקן את תכולת מערכת הקירור ולעבור לשימוש בנוזל קירור G12 PLUS שהינו הדור החדש של נוזלי קירור תוצרת BASF ראה קישור.

קוד המוצר שלהם הינו.

Glysantin G 48

http://www.performancechemicals.basf.com/ev-wcms-in/internet/en_GB/portal/show-content_ao/content/EV/EV3/products_markets/automotive_fluids/engine_coolants/approvals

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

פרסטון נוזל קרור מצוין ולא יגרום שום נזק - לא צריך לרוץ אבל בהזדמנות להחליף לנוזל היעודי G12

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רון שלום

התכוונת ל-G12 PLUS שהינו מומלץ לשימוש על-ידי היצרן וניתן לערבב אותו גם עם נוזל הקירור מהדור היישן G11 (בצבע ירוק) או G10 מתקופת גולף דור 2.

מצורף צילום של האריזה לנוחות הזיהוי.

אני לא יודע האם הנוזל הקירור של פרסטון שקיים במערכת הקירור של חברך עומד בדרישות התקן של קונצרן VW שהוא:

TL 774-C בדוק על גבי האריזה של פרסטון או באתר שלהם האם הנוזל עומד בדרישות התקן של VW אני כמעט בטוח שיש להם מוצר שעומד בדרישות אלה.

http://www.prestone.com/index.php

G12-plus-pm.jpg

G12-plus-pur-pm.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב,

לפי תיאור מיקום הנזילה אני בטוח ב-90 אחוז שהנזילה היא מהצנרת שמתחברת לקולר השמן, החלפת הבאנדים בדרך כלל פותרת את הבעיה.

מצד שמאל של המצבר (קצת נמוך מהמצבר) קיימים שתי צינורות שמתחברים לקולר השמן בדוק מסביב לצינורות האם יש סימנים של נוזל קירור שהתייבש (צבעו וורוד/אדום) מומלץ להעזר בתאורה.

מצורף שרטוט של קולר השמן (דומה לזה המותקן ברכבך).

חזור לדווח לנו מה הם הממצאים.

מרק שלום

האם תוכל לפרסם את השרטוטים והתמונות באשר לגובה פני נוזל הקירור הנדרשים בבדיקת

מנוע קר . מסתבר שעל פי דברי המוסך הותקן המצוף לבדיקת הגובה במקום גבוה ולא תואם

את הסימון על פני מיכל העיבוי בשנתון 2002 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

לא ברור ההסבר שקיבלת במוסך.

בכול מקרה מצורף צילום מתוך ספר אחזקה של היצרן ובו ציינתי בחץ אדום קטן את הגובה כאשר המנוע קר.

האם אתה עדיין מאבד מים ?

Pages from Jetta Golf GTI-1999-2005 Service Manual-Bentley Publishers.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

לא ברור ההסבר שקיבלת במוסך.

בכול מקרה מצורף צילום מתוך ספר אחזקה של היצרן ובו ציינתי בחץ אדום קטן את הגובה כאשר המנוע קר.

האם אתה עדיין מאבד מים ?

תודה על השירטוט . במוסך לעומת זו סימנו לי את גובה מי הקירור במצב מנוע קר כ 5 ס"מ מעל

חיבור שני חצאי המיכל . (נמצא בגובה הספר המצויר על פני המיכל) בשלב זה לא אבחנתי באיבוד מי קירור. תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי במוסכים לא ממש מודעים להנחיות יצרן גם בדבר כה פשוט של בדיקת גובה פני נוזל בצורה נכונה.

זה לא חדש לי.

תתפלא לגלות שגובה נוזל הגה כוח הם ממש לא יודעים לקרוא נכון את המידע שמופיעה על פני המדיד.

לך תבנה מדינה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

תקשיב טוב אין חכם כבעל ניסיון ! 6 שנים של טיפול עצמי ברכב זה מספיק בכדי להכיר את נקודות התורפה.

נקודות תורפה? בגולף ? אין כזה דבר !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...