Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :smile:

אני צריך המלצה לצמיגים ללאנטיס שלי(2001),הדרישות הינם:

1.חסכוניים בדלק.

2.יציבות בכביש.

3.אורך חיים רב.

4.וכמובן מה שאתם חושבים שצריך,כי הידע שלי כפי שאתם רואים לא רב בנושא.

ראיתי בפורום שממליצים על החברות המוכרות,מהם?

ומה טווח המחירים הממוצע לאיכותיים?

כמה זמן צריך להיות בערך בין תאריך הייצור עד לקנייה?

המידות הן:

65\185R14 86H

המחיר גמיש,אך שלא יהיה אסטרונומי מידי.

תודה מראש :smile:

פורסם

היה פה לא מזמן שרשור בנוגע לכך שיחייבו להחליף צמיגים כל 3 שנים...

כך שאם אומרים לך בחנות "הצמיגים האלה יחזיקו לך 5 שנים" אל תקשיב כי במילא הרכב לא יעבור טסט אם הצמיגים למעלה מ3 שנים על הכביש!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

קנה צמיגים בני לא יותר מחצי שנה, ניתן לבדוק את התאריך על דופן הצמיג (יש את השנה ואת מס' השבוע)...

החברות המוכרות: מישלין, ברידג'סטון, גודייר, פאלקן, דאנלופ ובטוח יש עוד ששכחתי.

לגבי דגמים אני בטוח שיש מישהו שימליץ לך יותר טוב ממני (בחיים לא קניתי צמיג עם דגש על אורך חיים או חסכוניות בדלק פשוט...)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם אחיזה גבוהה היא לא מה שאתה מחפש יש גם את הדאנלופ SP 490 שמותקנים אצלי על הרכב, הם שקטים והאחיזה היא +- סבירה, מה שכן, אם ברכב שלך אין ABS הייתי ממליץ על צמיגי בעלי אחיזה גבוהה יותר (מניסיון רע שבמזל נגמר בשום דבר).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם אחיזה גבוהה היא לא מה שאתה מחפש יש גם את הדאנלופ SP 490 שמותקנים אצלי על הרכב, הם שקטים והאחיזה היא +- סבירה, מה שכן, אם ברכב שלך אין ABS הייתי ממליץ על צמיגי בעלי אחיזה גבוהה יותר (מניסיון רע שבמזל נגמר בשום דבר).
יש ABS.

תודה על ההמלצה...

פורסם
גם אם יש ABS מרחק הבלימה יתארך משמעותית.

אביחי

אז שוב חזרתי לנקודת המוצא,בעצם קצת יותר

הבנתי שאני צריך לקחת אחד מאלה:

גוד ייר

ברידג'יסטון

מישלין אנר'גי

דאנלופ

אבל לא הבנתי כמה בערך זה אמור לעלות

1100-1200 לא?

פורסם

1200 שקל לרביעית צמיגים בינוניים זה בסדר.

אם תשקיע פחות - תקבל זבל עופות

אם תשקיע יותר תקבל צמיגים אוחזים יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...