Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצליח להבין מה הקשר שבעל הדירה מסרב לגיזום, הרי הוא לא חי בדירה וגם לא נמצא כדי לראות איך זה מזיק לך.

הוא לא צריך לדעת על כל פיפס (לפחות לא מהבחינה הזו) מה שאתה רוצה לפי מה שהבנתי זה לגזום את העץ כמו בפעם הראשונה,לא?

פנה לדיירים ספר/הראה להם איזה נזק נגרם לך, ספר להם שזה לא חוקי ופוגע לך באיכות החיים, הוסף שבעל הדירה לא צריך לדעת מזה כי אתם לא עוקרים את העץ אלא רק דואגים שהוא לא יפריע לך. במידה והם יסרבו להבין שאל אותם אם העץ היה חודר להם מהחלון האם הם היו מחכים לאישור הבעל דירה או גוזמים אותו ללא חשש?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום סיבה שלא תחתוך את הענפים שמפריעים,

בוודאי אם זה עץ שגדל כל כך מהר.

פנה את סביבת המדחס ואת החלון, יש גבול לכל תעלול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה מזכיר לי איזה מקרה שהיה לפני איזה כמה שנים שבכניסה לבניין שלנו , הערייה החליטה לגדל שתי עצים שגודלים לגובה של איזה 4 מטר ככה שמי שגר בקומה השניה פשוט לא רואה שום דבר (אגב יש פה נוף מדהים שחבל לפספס) חוץ מירוק .

אבא שלי פשוט לקח יוזמה ושפך שם איזה חומר, אין לי מושג איזה חומר זה היה אבל זה היה רעיל עד כדי כך , שיום אחד שתי שכנים שלי דיברו ואחד מהם נשען על ההעץ והעץ פשוט נפל . :-)

וכמובן שעד היום אף אחד לא מבין למה , אבל כבר הספיקו לשתול שם עץ חדש פחות גבוה.

פורסם

בשבוע שעבר החלטתי לשמוע לעצתכם, להפעיל את המסור ולחתוך בעצמי את הענפים שמפריעים לחלון ולמדחס המזגן.

כל הענפים שחתכתי נפלו לגינה של השכנים (שלא היו בבית באותו רגע). כשחזרו הם הבחינו בי ובאימי מסתכלים מהחלון וניכר כי הם היו מאוד מופתעים מכך שהעזתי לחתוך להם את העץ, ועוד יותר נדהמתי לשמוע טון מלגלג "אני מקווה שעכשיו יש לך אוויר..."

הנה 6 תמונות סה"כ, 3 התמונות הראשונות הם לפני החיתוך, 3 התמונות האחרונות הם אחרי החיתוך. האם יש לי זכות לחתוך עוד או להניח לעץ?

לפני:

002ob2.jpg

003al2.jpg

004vv7.jpg

אחרי:

005qq9.jpg

007dh4.jpg

008lv0.jpg

• תוכן חדש...