Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים נקלעתי לתאונה שבה מישהו דפק לי תפגוש *** תפגוש = את הפגוש *** מאחורה ותא המטען לאחר שהוא נפתח לא נסגר כי השלדה זזה קצת אז בקיצר לקחתי למוסך תיקנתי שילמתי 2000 בצ'ק דחוי לחודשיים...

נתתי את פרטי הרכב הפוגע לביטוח אבל כפי הנראה הוא לא עשה כלום..עברו חודשיים הכסף ירד והביטוח לא החזיר אותו.

מתי אני אמור לקבל את הכסף בחזרה?

יש לי ביטוח מקיף.

פורסם

בדוק בפוליסה שלך, שקיבלת מחברת הביטוח תוך כמה זמן הם ציינו שהם מתחייבים להחזיר את ההוצאות, והתקשר אליהם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כל פעם שאני מתקשר אליהם הם אומרים לי: אל תדאג זה לא עיניינך אנחנו עושים את העבודה בסוף תקבל הכל...

אני באמת מקווה שהם יחזירו לי אותו...

ועוד שאלה

הם יכולים לקחת ממני דמי השתתפות עצמית למרות שאני לא אשם בתאונה?

פורסם

חברת הביטוח תגבה ממך דמי השתתפות עצמית ללא כל קשר לאשמה. יחד עם זאת, אם לדעת חברת הביטוח שלך אתה לא אשם בתאונה (וכדאי לך להסביר להם שזה המצב) היא יכולה לשקול לתבוע את חברת הביטוח של הנהג השני בבית משפט. אם בית המשפט יקבע שאתה לא אשם, דמי ההששתפות העצמית יוחזרו לך.

zx וולקן

פורסם
אל תדאג זה לא עיניינך

קח יוזמה, בדוק בפוליסה תוך כמה זמן הם מחוייבים להחזיר לך את הכסף, ושלח להם מכתב שמציין שהם לא עומדים בהתחייבות שלהם (בהנחה שזה כך) ודרוש פיצוי. זה יקדם את העניינים.

תאר לך שאתה לא היית משלם להם בזמן ועונה להם "אל תדאגו זה לא עניינכם". נדמה לך שהיו מחכים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
חברת הביטוח תגבה ממך דמי השתתפות עצמית ללא כל קשר לאשמה.

ממש לא, אם תובעים את הביטוח של הבחור שאשם בתאונה אז אתה לא משלם בכלל

פורסם

ממש כן.

אתה לא משלם רק אם בסוף ההליך המשפטי נקבע שאתה לא אשם. (אלא אם כן פגעת ברכב שמבוטח באותו חברת ביטוח כמו שלך, אז העניין נסגר באופן פנימי).

הרי אתה לא באמת חושב שחברת הביטוח שלך תתבע בבית משפט את חברת הביטוח של הנהג השני, השופט יחליט שאתה אשם ב 100%, ורק בגלל שבוצע ההליך הטכני של הגשת התביעה, יפתרו אותך מלשלם השתתפות עצמית.

zx וולקן

• תוכן חדש...