Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אני ניפטר מסולר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה עשיתי טיפול לרכב ואספתי את השמן וממנו אני ניפטר במוסך.

אבל גם שטפתי את המנוע בסולר ויש לי 10 ליטר בבקבוקים (סולר מלוכלך עם שמן) איפה אני ניפטר ממנו?

תודה.

פורסם
ביוב ניקוז....

מה הסיפור??

הביוב יוביל בסופו של דבר ברוב המקרים את הסולר הזה לים שאתה הולך אליו בשבת בצהריים .

ים long time no

פורסם

לשפוך שמן משומש או סולר מטונף לאדמה זה גם פשע וגם חוסר אחריות. זה מגיע למי התהום שאנו שותים.

לשפוך אותם לביוב זה אפילו יותר גרוע כי אז זה מגיע לשפד"ן ועושה סמטוחה בכימיה שלהם.

הדרך הבטוחה והטובה ביותר היא לשפוך את זה בצובר של מוסך. יש לכל מוסך היום צובר שאליו שופכים נוזלים כאלו ומגיעה משאית לאסוף את זה.

למי שאין חבר מוסכניק שיסכים לכך יש פיתרון אחר - לנטוש את הג'ריקן בלילה בפתח של מוסך. זה אולי לא מוסרי (למרות שעד כמה שידוע לי הפינוי לא עולה כסף) אבל זה הרבה פחות לא מוסרי מלשפוך את זה סתם.

פורסם

שמור את זה למיקרה שמישהו ישתין לך על האוטו (בזמן האחרון יש תופעה כזו...)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אסור לשפוך את זה בסתם מקום!

ברוב תחנות הדלק יש מייכלים אלייהם תוכל לשפוך סולר מלוכלך..... הם כבר דואגים להיפטר מזה בדרכים יותר ידידותיות לסביבה.

אתה צודק אני לפחות יודע שבפז(לא פרסומת סמויה) יש לאורך כל התחנה תעלה ברוחב של 20 ס"מ יש הרבה מקרים שמישהו מתדלק בטעות סולר במקום בנזין או בנזין במקום סולר! ואי אפשר באמצע התחנה להתחיל לרוקן דלק על כל הרצפה של התחנה לכן אנחנו דוחפים את הרכב וממקמים אותו קרוב לתעלה כך שהדלק ישפך לתעלה כי יש שם מערכת שמפרידה בין השמנים לבין המים ופעם בכמה זמן בא מיכלת ואוספת את זה למיחזור!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...