Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי רכב מהשכרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bagira שים לב,לא כתבתי כל הרכבים.

כתבתי שהיו ויש.שוב לא כולם.

זו לא קביעה גורפת.

ובכל זאת אם אתה\אני משווה את אחוז הרכבים הלא מטופלים בחברות ההשכרה השונות,אתה יודע מה ,בחברה שאני עבדתי לבין המגזר הפרטי.באחרון היחס למכוניות יותר "חם".ההשוואה שלי על סמך ההיגיון שלי וע''פ המכרים הסובבים אותי בלבד.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, בהחלט, אבל רק אם את קונה את הרכב מחברת ההשכרה/ליסינג עצמה. אל תתבלבלי עם המושג "ישירות מהשכרה/ליסינג" שמופיע תמיד במודעות של סוחרים פרטיים ואני אסביר למה.

תראי, חוק הזהב קובע ככה: אם בסוף תקופת הליסינג הרכב במצב טוב ו/או עם קילומטראג' יחסית נמוך אז הוא נמכר ע"י חברת ההשכרה/ליסינג עצמה. ככה הם שומרים על שמם הטוב ויכולים לגבות יותר כסף על האוטו ומרוויחים יותר.

כל הרכבים שמצבם ביננוני ומטה יוצאים למכירה לסוחרים.

פועל יוצא הוא שאם את קונה סיריון (סתם ניחוש :wink: ) מהשכרה מאותה שנה ו"אותו" קילומטראג, ו"אותו מצב", במגרש של חברת ההשכרה את יודעת שמה שאת רואה זה מה שאת מקבלת. אם כתוב 100K ק"מ, זה הקילומטרג' של האוטו , נקודה. אם הוא ללא תאונות שילדה, אז באמת אין תאונות שילדה. (אעפ"י שחייבים לקחת לבדיקה, הסבר בהמשך) ואת מקבלת ספר טיפולים מלא. "אותו" רכב אצל סוחר פרטי, פתאום צץ לך עם 25K ק"מ (הם מורידים קילומטראג' כי אין מעקב וספר טיפולים לרכב כי החברות האלה לא מטפלות במוסכים מורשים), לא מדווחים לך על תאונות ובעיות ובעיקרון, כמעט תמיד מנסים לעשות עלייך קופה לא קטנה.

אז למה בכול זאת לקחת לבדיקה? קודם כל להיות בטוחים שהאוטו במצב טוב ולא עבר איזה אסונות בחייו.

סיבה שניה היא שהבדיקה היא קלף מיכוח. סתם מלהסתכל על האוטו איך תורידי מחיר? תגידי להם שהריפודים בצבע שלא מוצא חן בעינייך? ככה עם הבדיקה ביד ועם שלל ליקויים את יכולה לבוא בבטחון ולהגיד להם, "בבדיקה יצא שבולמים קדמיים גמורים, מוסך מרכזי (הצעות מחיר לתיקון אך ורק ממוסך מורשה של הרכב) נתן הצעת מחיר של 5K, תוריד במחיר" .

בנוסף, רוב החברות היום מתחייבות לתקן את הליקויים שיוצאים בבדיקה, בלי בדיקה וליקויים, מה בדיוק יתקנו.

טוב, כואבות לי כבר האצבעות, מאחל לך הרבה בהצלחה ברכישה העתידית ואולי תשקלי לעשות סיבוב במגרשי חברות ההשכרה/ליסינג במרכז, אני בטוח שאז תמצאי הרבה חברה פה שישמחו להתלוות אליך ולעזור לך בתהליך הקניה.

יניב

תודה רבה על ההסבר

איפה אפשר למצוא דרוג (לא שחור לבן ,אבל לכל דבר יש דרוג מסוים :wink:) של חברות ליסינג\השכרה?

האם הבנתי נכון ,בדיקה לפני קניה בחברת ליסינג\השכרה עושים אך ורק במוסך מורשה?

פורסם

חברות ההשכרה היותר גדולות הן גם היותר מומלצות.

לי יש ניסיון מאוד טוב עם אלדן ועם שלמה (סיקסט).

מסע-גל הייתי מתרחק.

את הרכב רצוי לקחת לבדיקה במכון שאתה בוחר, ולא המכון שהחברה מציעה.

אסף

פורסם

משום מה בקשר ל"אלדן" יש לי ספקות

יש עכשיו פרסומת של אלדן ,כל יום מראים אותה 10 פעמים הממוצע (ספרתי :-P )

לרוב מוצר טוב לא מפרסמים בכלל או לא מפרסמים בתכיפות כה רבה :?

פורסם
משום מה בקשר ל"אלדן" יש לי ספקות

יש עכשיו פרסומת של אלדן ,כל יום מראים אותה 10 פעמים הממוצע (ספרתי :-P )

לרוב מוצר טוב לא מפרסמים בכלל או לא מפרסמים בתכיפות כה רבה :?

שטויות במיץ עגבניות....

חברה מבוססת בדר"כ בעלת תקציבי פרסום ושיווק גבוהים יותר - ותו לא.....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אין המלצות, ללכת לכולן, לראות מה יש, להכנס למו"מ עם כולן, להראות להם הצעות מחיר זולות יותר מחברות אחרות, להלחיץ אותן במחיר, לדרוש אזעקה+ מערכת לאוטו (תאמיני לי, הם יתנו לך!) בתענה שאם את קונה מיד פרטית את מקבלת את זה אוטומטית, אף אחד לא מפרק אזעקה.

וחוק הזהב עם החברות האלה, "להתמכח, להתמכח, להתמכח" אפשר לקבל הרבה צופרים ולהוריד את המחיר משמעותית ע"י מו"מ אינטנסיבי ו"סיכסוך" בין החברות השונות ("מה 55K ש"ח ל 2004? אלדן נותנים לי 2005 עם אזעקה ורדיו דיסק, ביטוח לשנה והבטחה לקנות את האוטו ממני בחזרה ב 52K?")

במיוחד אם יש בידייך את מלוא הסכום ואת לא צריכה מימון.

בהצלחה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...