Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רקטות באזור המרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזה הכי הורג אותי שמשדרים כוכב נולד. כאילו מה לעזעזל? אין יותר מה להראות בטלוויזיה מאשר את צביקי פיקי ואת צביקה הדר עושים עוד בוכטה של כסף מכלום?
מה רצית שיראו? שוב פעם את אהרון ברנע, רוני דניאל ואהוד יערי שחוזרים שוב ושוב על אותו משפט?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בערך בשעה 21:15 שמעתי (ואחרים סביבי גם כן) בום חזק ומרוחק בפארק רעננה...

לא נראה לי הגיוני שישמעו עד שם, אבל לך תדע.

על הטילים בחדרה בכל אופן שמעתי רק כשעתיים מאוחר יותר.

פורסם

יש כל הזמן בומים, והם ממקור לא ידוע, בחיפה נשמע כל 3 דקות בום, אף אחד לא יודע מה זה.

והחדרתיים: אני מחיפה ואני זוכר את ההלם הראשוני אחרי הטיל בסטלה מאריס, אנא תלמדו מטעויותינו ותשתדלו להישאר במרחבים בטוחים, והישמעו להוראות פיקוד העורף, כאשר ישנה אזעקה לצאת מהרכב ולתפוס מכסה בחדר מדרגות של בית, החיים שלכם תלויים בזה!

אני חושב שזוהי שירת הברבור של נסראלה, רוצה לתת שואו לפני שהכל יסתיים מבחינתו.

ואני מקווה שאני צודק .

פורסם

מקלארן הבום שאתה שומע כל 3 דקות זה כנראה ספינות חיל הים שמנסות ליירט את הקטיושות/לירות על ביירות

אני גר באזור חיפה ובלילה במיוחד שומעים את הבומים האלה

to finish first first you have to finish

פורסם

אני גר במשך השבוע בחיפה, רוב הרקטות נוחתות בסביבת האיזור שאני גר בו ומבחינתי אני מעדיף לראות כוכב נולד מאשר שישדרו את ה"פרשנות" של החדשות.

נמאס כבר שמשדרים כל דבר 40 פעמים בשעה וכל המלומדים האלה מסבירים שהמדינה וצה"ל מפשלים והיה צריך לעשות את זה אחרת.

אני לא מזלזל בזה שנופלים טילים בחדרה או בכל מקום אחר בארץ אבל לדעתי יש גבול לכמה שאפשר למחזר "חדשות".

הייתי מצפה שהתקשורת לא תפחד להשאיר את כל הביקורת לאחרי שהמצב ירגע קצת ותירתם לעודד את האזרחים במדינה.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם
מקלארן הבום שאתה שומע כל 3 דקות זה כנראה ספינות חיל הים שמנסות ליירט את הקטיושות/לירות על ביירות..
לא מדויק (ואני לא רוני דניאל :wink: )

אלה בומים של יציאות - לא של נחיתות

מאיפה זה יוצא - יש מספר אפשרויות, אך רובן ככולן מהצד שלנו.

בשבוע שעבר נסעתי בלילה לנהריה, סתם כי התחשק לי והכבישים ריקים

הבומים שם הרבה יותר חזקים ממה שהם נשמעים באיזור חיפה והקריות.

במקום כוכב נולד, הייתי מעדיף שישימו את מיקי מאוס - אני חולה על מיקי מאוס :multi:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
מקלארן הבום שאתה שומע כל 3 דקות זה כנראה ספינות חיל הים שמנסות ליירט את הקטיושות/לירות על ביירות

אני גר באזור חיפה ובלילה במיוחד שומעים את הבומים האלה

לא ניראה לי...רוב הסטילים והדבורים עכשיו עוגנים בנמל אשדוד. הן בכלל לא באיזור חיפה..

הבומים שאתה שומע,מקורם ככל הניראה הוא אחר...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
לא נעים לי לנפץ לכם את המיתוס, אבל הפיצוץ שנשמע הערב באזור נתניה נבע מחומוס עם הרבה פול שאכלתי קודם לכן.

אין נפגעים בנפש :-D

אני מרחם על כיסא הנהג שלך...

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לא חשבנו שזה יכול לקרות באמת אבל כנראה שכשאומרים לנו " בעד א בעד א בעד אבעד א בעד א חיפה "

זה מתקיים בסוף .

ים long time no

פורסם

זאת רק עילה טובה יותר למה הם עוד יקבלו מאיתנו בראש חזק יותר...

שיגור טילים לאיזור ת"א ,יהווה פתיחת הדלת האחרונה לפני המכה הגדולה...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
זאת רק עילה טובה יותר למה הם עוד יקבלו מאיתנו בראש חזק יותר...

שיגור טילים לאיזור ת"א ,יהווה פתיחת הדלת האחרונה לפני המכה הגדולה...

מה זה מכה גדולה ? מה כבר אפשר לעשות להשתמש בפצצות מימן ? לא יעשו את זה !

להפציץ שכונות מגורים >> גם את זה לא יעשו .

להפציץ מקומות חשודים וניסיון פגיעה בבונקרים ובמעוזים > כבר עושים את זה .

מה עוד נותר לעשות חוץ מפגיעה המונית באזרחים ?

ים long time no

פורסם
מה רצית שיראו? שוב פעם את אהרון ברנע, רוני דניאל ואהוד יערי שחוזרים שוב ושוב על אותו משפט?

כל מה שאנחנו מבקשים מרוממה ירושלים , ומאולפני הרצליה , זה שיעשו מה שהיו עושים פעם במקרים של מלחמות/אסונות/ופיגועים:

1. כיתוב/שקופית של "חלו שינויים בלוח השידורים , עמכם הסליחה , כעת ישודר הסרט "רוקי 4".

2. מוציאים וידאו 2 ראשים ישן של עאמאסוניק , תוקעים בפנים קלטת VHS ישנה המכילה את הסרט הנ"ל + ריצודים בצד של התמונה.

3. לוחצים על איפה שהיה פעם הכפתור של ה - play

* או לחילופין "זוהר"

GOT סחוג?

• תוכן חדש...