Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

סוף סוף אני הולך לרכוש מגבר 4 יציאות חדש.

הוא הולך להרים סאב של קיקר CVR 10 אינצ'. את הסאב אני מזמין מחו"ל.

המגבר נותן 360 RMS בגישור.

עכשיו אני לא מבין איזה סאב אני צריך להזמין. רשום שם DUAL 2 OHM

ו- DUAL 4 OHM.

איזה מהם אני צריך להזמין? ומה ההבדלים ביניהם. הסאב רשום 300 RMS.

תודה לעוזרים.

סם.

פורסם

אני מאמין שהמגבר שאתה מדבר עליו הינו 360RMS בגישור רגיל [ב4OHM] לכן הגירסא של הסאב הנ"ל שתתאים למגבר היא הDVC 2 OHM [הכוונה 2 סלילים בעכבה של 2 אוהם כ"א ,ובחיבור טורי של 2 הסלילים אתה תקבל עכבה נומינלית סופית של 4 אוהם-מה שאתה זקוק לצורך שימוש בגישור מההגברה שלך].

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שניה אסף, ואם אני אקח את ה4 אום אז המגבר לא יחזיק אותו טוב?

מדובר על מגבר היפוניקס טיטאן 6404...

הוא 85 לערוץ, ובגישור 4 אום הוא 360.

סם.

פורסם

אם אתה תיקח את הDVC 4OHM [הוא בחיבור טורי יגיע ל8 אוהם ובמקבילי ל2 אוהם] ועם 2 אוהם עכבה שקולה אין לך מה לחבר בגישור למגבר שלך שיכול "לראות" במוצא שלו עכבת עבודה של לא פחות מ4 אוהם[גישור].

לכן פה אתה תיקח את הDCV2OHM ותחבר את 2 הסלילים שלו בחיבור טורי ותקבל 4 אוהם בהתאם לעכבת העבודה שהמגבר שלך יכול לראות במצב של גישור.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה רבה על העזרה...

כעיקרון, יש למישהו אולי עוד המלצות לסאבים טובים במקביל לCVR? מארה"ב...

סם.

• תוכן חדש...