Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל אלו שמחכים להסבר,

רוב הרכבים מתוכננים ליסוע בין 500-800 ק"מ למיכל ולכן גודל המיכל לעיתים קרובות מעיד על צריכת הדלק.

אבל זה ממש לא כלל ברזל האופנוע שלי 13 ל' ומספיק ל 150 ק"מ

המיאטה שלי יכולה לחלום על להגיע ל400 ק"מ בין טווחי תדלוק...

איזה רכב מגיע ל800 ק"מ על מיכל אחד?!

מה קשור גודל המיכל לצריכת הדלק?

חסרונות:

1. מקום אחסון.

2.נסיעה בין עירונית (קטנוע 150 מול רכב).

3.מספר המקומות מוכפל ב0.4 (זכויות היוצרים שמורות לקונדסון).

בהצלחה

האמת שזכויות היוצרים שמורות לWIL, הוא הגה את הרעיון (כשבחנו מיאטה VS קליאו ספורט) :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
רציתי לדעת באופן כללי (בערך), כמה דלק צורך אופנוע אוטומטי 150 סמ"ק, ועד כמה זה חסכוני יותר מאשר רכב סובארו סטיישן 92.תודה רבה.
התשובה שלי עונה על 2 הסעיפים האלה בדיוק.אני עוד לא ראיתי קטנוע 150 עם מיכל של 20 ליטר.

ואופנוע חסכוני יותר כי הניצול דלק שלו טוב יותר וצריך לתדלק אותו פחות תדיר והרבה פחות בכמות.משמע, לכל החברים שחושבים שאני קוקו, אני אתרגם לכם חמודים, רכב שצריך לתדלק פחות תדיר ו פחות כמות בכל תידלוק=חסכוני יותר מהרכב השני.

עכשיו, אתם רוצים גם הסברים עם בדידים?! או עם סטורי-בורד?!

לנסח את זה בצורה של "דנה קמה"?!

לסרטט לכם איורים של מיכלי דלק, אופנוע וסובארו?!

להביא עדויות מומחים?!

לשים ליד ההסבר תמונות של בחורות ערומות?!

מי שלא מבין את כוונתי, זו בעייתו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
המיאטה שלי יכולה לחלום על להגיע ל400 ק"מ בין טווחי תדלוק...

איזה רכב מגיע ל800 ק"מ על מיכל אחד?!

מה קשור גודל המיכל לצריכת הדלק?

האודי שלי יכולה לגמוע בסביבות ה1150 ק"מ על מיכל אחד של סולר (55 ליטרים) כמובן שצריך לנהוג הכי רגוע בעולם , בלי מזגן, להשתין ול*רבן לפני וכו'...

אבל זה אפשרי

(השיא שלי במרחק למיכל אחד, אגב הוא 902 ק"מ ביחס צריכה של ליטר לכל 17.3 ק"מ, השיא שלי לצריכה נמוכה הוא 1:20.2 ב606 ק"מ)

פורסם

אוקטביה דיזל עושה 800-900 ק"מ על מיכל מלא בלי יותר מדי בעיות.

מצד שני טוסטוס 50 סמ"ק, כמה שהוא חסכוני, עדיין מצוייד במיכל בגודל מגוחך כך שמתדלקים כל איזה 150 ק"מ אם אני לא טועה (לא בטוח 100%)

אימפרזה STI עושה אולי 390 ק"מ על מיכל מלא עד הסוף, וגם זה בקושי.

קונדסון, כמה המיכל במיאטה שאתה לא מגיע ל-400 ק"מ? אין לך שם 45 ליטר אפילו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש 45 ליטר.

אני מתדלק ברבע בד"כ שזה יוצא 35 - 37 ליטר, הנורה האדומה נדלקת ב 42 ליטר.

42 ליטר זה 400 ק"מ +-.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ברווז1 אין ספק שאתה צודק ואלו כולנו בחזקת המשוגעים האלה שנוסעים בנתיב הנגדי...

בכל מקרה בסוף הבנתי מה התכוונת. פחות תדלוקים בחודש ופחות ליטרים לכל תדלוק = פחות דלק.

רק שלא כתבת שאתה מתכוון לאותו מסלול נסיעה בשני הרכבים.

חוצמזה אין פה מספרים, לכולם היה ידוע מראש שקטנוע אוכל פחות דלק, השאלה כמה.

ואגב מנסיון, אופנוע צריך לתדלק כל 4-5 ימים, ואוטו כל 10 ימים, שוב - מנסיון אישי. ולכן לאופנוע יש יותר תדלוקים בחודש, אולם הרבה פחות דלק לכל אחד מהם.

להבדיל מאוטו, אופנוע לא חוסך דלק בנסיעה מחוץ לעיר מכיוון שיש לו התנגדות אוויר זוועתית.

פורסם
בכל מקרה בסוף הבנתי מה התכוונת. פחות תדלוקים בחודש ופחות ליטרים לכל תדלוק = פחות דלק.

לאופנוע יש יותר תדלוקים בחודש, אולם הרבה פחות דלק לכל אחד מהם.

סוף סוף צדיק אחד בסדום ומהמורה...מישהוא הבין אותי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מגאן 2 דיזל ידנית יכולה לעשות 1200 קילומטר:

בשבוע שעבר אבא שלי חרש את הדרום נסע מנתניה לניצנה, מניצנה לבאר שבע, מבאר שבע לירוחם, מירוחם לאילת ועדיין נשאר רבע מיכל(אני חושב ששכחתי עוד נסיעה), וכמובן תידלק באילת במחיר של 4.38 לליטר סולר.

בכול מקרה לנושא הדיון קטנוע יהיה הרבה יותר חסכוני מרכב מבחינת צריכת דלק, הבעיה של דו גלגליים בארץ זה מחירי הביטוח השערוריתיים אם המדינה הייתה חכמה היא הייתה חותכת אותם ופוטרת חלק מבעיית הפקקים פה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...