Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת באופן כללי (בערך), כמה דלק צורך אופנוע אוטומטי 150 סמ"ק, ועד כמה זה חסכוני יותר מאשר רכב סובארו סטיישן 92.

תודה רבה.

פורסם

אני חושב שהוא אוכל משהו כמו 1:20 עד 1:15 ........או אפילו יותר חסכוני. תפרט יותר לגביי האופנוע, איזה סוג?

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אתה צוחק?!

חישוב זריז: מה נפח המיכל באופנוע? 5 ליטר? 7-גג-ליטר?

מה נפח המיכל של הסוברו? 20 ליטר? 40 ליטר?

אופנוע ממלאים ב-~30 ש"ח לתידלוק.

מכונית ממלאים ב-~200.

תחשוב לבד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני מחכה להסבר...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל אלו שמחכים להסבר,

רוב הרכבים מתוכננים ליסוע בין 500-800 ק"מ למיכל ולכן גודל המיכל לעיתים קרובות מעיד על צריכת הדלק.

אבל זה ממש לא כלל ברזל האופנוע שלי 13 ל' ומספיק ל 150 ק"מ

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

אני לא ממש יודע מה צריכת הדלק באופנוע, אבל הבחור מעוניין בחיסכון בדלק-הסכום שהוא ימלא בו דלק באופנוע לחודש יהיה נמוך משמעותית מהסכום למיכל של רכב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני לא ממש יודע מה צריכת הדלק באופנוע, אבל הבחור מעוניין בחיסכון בדלק-הסכום שהוא ימלא בו דלק באופנוע לחודש יהיה נמוך משמעותית מהסכום למיכל של רכב.
וואו

איזה פניני חכמה. צריך לצוות אותך ליאשה.

מה קשור!@:roll::|:shock::?:?::?: :cry::-(:shock3::puzzled::agrue::conf::loco::nono::drinking::borg::mad2::crazyeyes:shock2::snipersmi:-x:mm_nah::mad:

איך הגעת למסקנה הפרועה הזאת שגודל מיכל דלק(שאין לך בכלל מושג מה הגודל שלו, יש גם אופנועים עם טנק דלק של 20 ליטר) קשור לצריכת דלק(באופן עקיף כן - משקל וכל זה...)

קטונתי מלהבין איך הגעת למסקנה הזאת שקילומטראז' מושפע מצריכת הדלק ולא להיפך.

אין ספק שצריכת דלק של אופנוע יותר טובה משל רכב(ברוב המקרים), אבל מה שרשמת פשוט......

מגוחך.

פורסם
בין 1:26 ועד 1:30.

אין ספק בין התשובות היותר מדויקות בשרשור.

היו לי שתי כלים בנפחים 250-300 שתי פעימות שצרכו באיזור ה1:20 1:23 (רוכב די רגוע).

מבחינת חסכונות:

אין ספק כי אם תרכוש כלי אמין במצב טוב ותשמור עליו כיאות תחסוך הרבה כסף.

בנוסף: תנועה הרבהה יותר מהירה בתוך העיר, בעיות החניה נעלמות כלא היו. עם זאת כך בחבון כמה חסרונות:

1. מקום אחסון.

2.נסיעה בין עירונית (קטנוע 150 מול רכב).

3.מספר המקומות מוכפל ב0.4 (זכויות היוצרים שמורות לקונדסון).

בהצלחה

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

כל כלי מונע עדיף על סובארו סטיישן מבחינת צריכת דלק:-)

הרכב הזה סיוט..אני משלם כל חודש הרבה כסף בשביל "התענוג" של ליסוע בו..

• תוכן חדש...