Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי את אחותה, הג'טה החדשה. אז מבחינה מיכנית, אם המנוע הוא של 100 כ"ס בערך אז הרכב כבד מדי. בקשר לנוחות, עלה על המונית הראשונה שאתה רואה ותפוס שיחה עם הנהג...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נהגתי על ה-TDI.

אז ככה: הרכב מאוד מרשים פנימית וחיצונית. איכות החומרים, הבנייה והגימור גבוהה מאוד.

מה שהפריע לי היה שהדש-בורד יחסית גבוה והוא חסם, לי לפחות, חלק משדא הראייה (אני 1.70, אולי אם אתה יותר גבוה או בעזרת כיוון של הכסא תסתדר יותר טוב).

מבחינת מנוע ה-TDI מצויין והוא בעל גיר אוטו' 6 הילוכים, לא יודע המ המצב בבנזין, אבל אם המנוע לא פוגע בצורה ניכרת בחבילה אז זוהי אחת המשפחתיות הטובות לטעמי.

מהיכרות המנוע הקודם (1.6), הוא אכן מרגיש קצת חלש אבל עשה עבודה סבירה על האוקטביה הקודמת. (אולי בחדשה מתקינים את ה-FSI, שעליו עוד לא יצא לי לנהוג בגרסאת ה-1.6, רק ב-2.0)

פורסם

1.6 היא MPI

רק ה-2 ליטר היא FSI

ניסית להרים את הידית שנמצאת בצד שמאל של הכיסא ולמעשה קובעת את הזווית והגובה של הכיסא?

יכול להיות שמי שישב לפניך היה גבוה יותר והוריד את הכיסא

אם אתה לא רואה את החרטום זה בסדר, אבל אמור להיות לך שדה ראייה טוב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...