Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש, אבל מצאתי בעיקר המלצות במרכז הארץ, אז זה לא ממש רלוונטי לגבי.

טוב אז ככה:

הרכב הוא רנו מגאן 97' RT.

לאחרונה שמתי לב שהמזגן בקושי מוציא אוויר קר (אם בכלל) ורק עושה רעש ואוכל דלק...

אז בשביל שלא יסבנו אותי במוסכים, אשמח לדעת איזה סיבות עלולות להיות לכך? האם זה בהכרח הגז? או שיש עוד גורמים אפשריים?

שאלה נוספת: כמה יכול להעלות לי מילוי גז?? (במורשה/רגיל).

ודבר אחרון: האם יש לכם המלצות ,מתוך נסיון, על מזגניסטים בירושלים? אם יש בחיפה גם זה יעזור, אבל לאור המצב כרגע, לא נראה לי שאבקר בחיפה בזמן הקרוב... אז עדיף ירושלים!

תודה מראש לכל העוזרים!

בברכה!

יונתן.

פורסם

קיום/חוסר קיום גז לא משפיעה בכלל על צריכת הדלק

סביר להניח שהמדחס שלך עומד לשווק חיים, צפה פגיעה!

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

מה שלא תעשה, אל תלך למקום שנימצא ליד שדה התעופה...!!!

ראה הוזהרת!!! (וכל מישהו אחר שקורא את זה)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
עשיתי חיפוש, אבל מצאתי בעיקר המלצות במרכז הארץ, אז זה לא ממש רלוונטי לגבי.

טוב אז ככה:

הרכב הוא רנו מגאן 97' RT.

לאחרונה שמתי לב שהמזגן בקושי מוציא אוויר קר (אם בכלל) ורק עושה רעש ואוכל דלק...

אז בשביל שלא יסבנו אותי במוסכים, אשמח לדעת איזה סיבות עלולות להיות לכך? האם זה בהכרח הגז? או שיש עוד גורמים אפשריים?

שאלה נוספת: כמה יכול להעלות לי מילוי גז?? (במורשה/רגיל).

ודבר אחרון: האם יש לכם המלצות ,מתוך נסיון, על מזגניסטים בירושלים? אם יש בחיפה גם זה יעזור, אבל לאור המצב כרגע, לא נראה לי שאבקר בחיפה בזמן הקרוב... אז עדיף ירושלים!

תודה מראש לכל העוזרים!

בחיפה- דבר עם דני זומרשטיין.

אם אתה באמצע הדרך (ירושלים-חיפה), תעשה עצירה בבני-ברק אצל "אשר מזגנים".

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
האם זה בהכרח הגז? או שיש עוד גורמים אפשריים??
בעקרון יכול להיות שהפילטר סלון שלך סתום.

ודבר אחרון: האם יש לכם המלצות ,מתוך נסיון, על מזגניסטים בירושלים?
אני יכול להמליץ על ג'רי בגבעת שאול, ברח' בית הדפוס, לפני הבנין של HOT. הוא קצת יקר אבל די אמין ולא שקרן. כמו כן אני יכול להמליץ לך בחום על באדר שיש לו מוסך חשמל בבית צפפה, איזור תלפיות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אוקיי, תודה רבה לכל הממליצים!

(לא ידעתי שדני זומרשטיין עוסק גם במזגנים...)

ואני גם רואה שממש המון כאן ממליצים על אשר מזגנים (מחיפוש נושאים קודמים) - אפשר לשאול מה כל כך מיוחד אצלו?... או שזה גם תופעת "עדר" שאחד המליץ וכולם ממליצים אחריו?

ד"א - כל כמה זמן אמורים למלא גז מזגנים כך שזה יחשב תקין?

המגאן שלי היא מ97, ולא מזמן שברה את מחסום ה250 אלף... ואני לא חושב שאי-פעם מילאנו גז בעבר...

השאלה היא - האם זה פשוט הגיע הזמן, ממלאים פעם אחת ולעוד 250 אלף?

או שמעכשיו זה יהיה מילוי כל חצי שנה ככה?

בברכה!

יונתן.

פורסם

אשר הנו מקצוען ותיק בתחום מזגני הרכב, ישר ואמין ומכאן ההמלצות עליו.

בכל רכב יש קצת דליפת גז טבעית דרך צנרת הגומי, אטמים, ציר המדחס וכו'.

אם יש רק חוסר גז טבעי כזה, אז יספיק רק מילוי החסר כזה מתבמע (בגז R134a) ע"י שאיבת הגז שבמע' אל מכונת מיחזור השוקלת את הגז שהוצא ומילוי מחדש של כמות כללית לפי הוראות היצרן.

מזגניסט טוב מבצע בדיקות גם כדי לנסות ולאתר דליפות ובדיקת כל מע' המזגן שהיא פועלת נכון (טרמוסטט, מאורר רדיאטור, טמפרטורות וכו').

לצערי (ולצערנו) מוסכו של דני בחיפה סגור כעת עקב הארועים ונקווה שזה יגמר מהר ובשלום.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בלי בדיקה של מזגניסט טוב לא תדע מה הבעיה, בירושלים אני מצתרף להמלצה של רפי על "שאול יוניסי"

הוא בהחלט יודע את העבודה.

פורסם

אוקי! תודה רבה!

רק שאלה אחרונה: כמה אמור לעלות המילוי של הגז, במידה וכל שאר המערכות מתפקדות בצורה תקינה?

מהו בערך הטווח מחירים? (ומי שהיה אצל אשר - אשמח לדעת כמה הוא ספציפית לוקח על טיפול כזה?)

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...