Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא היה צריך לעשות כך:

השוטר:"אתה מודע לכך שנסעת במהירות 222 קמ"ש"?

הנהג :"כן,אני מאוד מצטער וגם אין לי ביטוח".

השוטר: המום מגילוי הלב של הנהג מבקש רשיונות.

הנהג: מספר לו שאין לו בכלל רשיון נהיגה והרכב בכלל גנוב...

השוטר: המום מהמצב ושמח שיצא לו לתפוס דג שמן שכזה,מיד מתקשר למוקד ומבקש סיוע,יען כי הוא לבד עם ה"עברין".

תוך דקות ספורות מגיע קצין בכיר ומסתודד עם השוטר,

לאחר כמה דקות הקצין ניגש לנהג ושואל אותו מאיפה השיג את האודי.

הנהג משיב לו:"הוא שלי" ומראה לו רשיון רכב וביטוח,

"מה עם רשיון נהיגה"? מקשה הקצין,

"הנה"מוציא הנהג רשיון נהיגה בתוקף,

"רגע,רגע"אומר הקצין,"השוטר סיפר לי שאמרת לו

שהרכב גנוב ושאין לך רשיון"?

הנהג מגחך למשמע הדברים ואומר "תיכף הוא גם יגיד לך שנסעתי על 222!"......

תודה מראש ל: אורן 306.

:wink:

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התגובות לכתבה מעצבנות. בדרך כלל אני לא טורח לקרוא אותן אבל כל הכותרות של הרוצח וכו ממש מעצבנות אותי :mad:. אני לא מצדיק את הנהג שנסע כלכך מהר אבל עדין הלינץ' שעושים לו מוגזם. מה גם שהקטע הכלכלי זה סתם מגעיל שמזלזלים בו. כמעט כל אחד היה מבקש מהשוטר שיותר לו בלי שום קשר לאוטו שבו הוא נוסע מה גם שזה היה מעשה ממש מכוער לציין בכתבה את זה. היה מספיק לכתוב את תגובתו לגבי הילוך חמישי וזהו. גם הקטע שציינו מאיפה הוא לדעתי פסול (מה יש כלכך הרבה משפחות בישוב שהוא יהיה אנונימי?, בטוח כולם ידעו מי הוא), היה מספיק לציין שהוא מישוב בצפון.

אה כן...אני רוצה לראות מישהו ב222 קמ"ש שבכלל רואה בצד שוטר שמסמן לו לעצור....ועוד עוצר.

אחרי שקראתי את התגובה שלך החלטתי לקרוא את התגובות בכתבה וזאת באמת בושה.

בודדים מהמגיבים מתעניינים בכלל בעבירה, כל היתר עסוקים קנאות יתר באודי הספורטיבית.

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

בודדים מהמגיבים מתעניינים בכלל בעבירה, כל היתר עסוקים קנאות יתר באודי הספורטיבית.

מסכים עם כל מילה של Shays . במקום להתעסק בקינאה (שכנראה אוכלת כל ישראלי מצוי) תנסו להבין את חומרת העברה. אין שום קשר בין הרכב בו הוא נהג למצבו הכלכלי (יכול להיות רכב של אח, דוד דודה או הורים) לבין העברה שביצע.

בכלל כל ההיחסות (גם של המשטרה)...

זה כמו שתגידו שכל אחד שיש לו רכב ספרוטיבי אכן משתולל על הכביש.... :?

אם נעשת עברה אכן שישלם...

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם
מזל שכל האודי, מוגבלות עד ל 250 קמ"ש, אחר בטח לא היו עצרים אותו :wink:

ואני זוכר שהשיא היה משהו כ 235-240 קמ"ש על BMW.

כמובן יש כאלה שעושים יותר , אבל לא תוספים :roll:

מהירות מופרזת הורגת עבודה בעיניים

אולי כי יש להם שכל ולפני טיסות כאלה הם עושים בדיקות בנסיעה מנהלתית שאין משטרה... זה מה שאני עושה... לא שזה קורה לעיתים קרובות...

ינון.

פורסם
מזל שכל האודי, מוגבלות עד ל 250 קמ"ש, אחר בטח לא היו עצרים אותו :wink:

ואני זוכר שהשיא היה משהו כ 235-240 קמ"ש על BMW.

כמובן יש כאלה שעושים יותר , אבל לא תוספים :roll:

מהירות מופרזת הורגת עבודה בעיניים

אולי כי יש להם שכל ולפני טיסות כאלה הם עושים בדיקות בנסיעה מנהלתית שאין משטרה... זה מה שאני עושה... לא שזה קורה לעיתים קרובות...

ינון.

או שהם שמים בליינדר :)

פורסם

בליינדר שמיינדר, ולא מעניין אותי בדיקה מנהלתית לפני.

תפסיקו להתחסד.

222 זה מהירות לנסיעת ניסוי במסלול סגור, לא לאיזה מטומטם שהחליט להשתולל בכביש ציבורי. נסו לדמיין שאתם במצב רוח רגוע נוסעים 90 בנתיב אמצעי / 110 בשמאלי ועוקפים מכונית עם דודה שנוסעת 80 בימני. אתם מחליטים לעצור רגע בצד להשתין. מאותתים ומתחילים להאיט, ברגע שהגעתם גם אתם למהירות 80, הטמבל הזה מופיע מאחוריכם ב-222. האם הוא יספיק לעצור לפני שיעיף אותכם או את הדודה לעזאזל ? אתם יודעים מה הוא שתה ? אולי הוא עסוק בלצרוח עם איזה טראק טראנס טוב ? רוצים להרגיש כמו חמורים בכביש הערבה ?

הבנאדם מטומטם, ומגיע לו, לא משנה אם נסע באאודי ספורטיבית או בסובארו ג'סטי 87. והוא גם הוכיח שהוא מטומטם בכל מילה שיצאה לו מהפה.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
תפסיקו להתחסד.

נראה לי שאתה זה שמתחסד. :squarewink:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני, כמו שאמרתי, לא עברתי עם האוטו עד היום את ה-140 (טוב אולי 145). ותאורטית אני מסוגל לשבור את השיא של המטומטם הזה (אם אני אכן אשתמש בהילוך שישי).

ולהלן ציטוט של אדם שפוי שהתפתה לנסות ובאמת לא קרה לו כלום, ובכל זאת תקשיבו לטון:

הגעתי דיי מהר ל-245, וזה לא נראה שזה הסוף, למרות שחשבתי שכן לפני הניסוי, פשוט הגעתי בקלות רבה מידי למהירות הזו, הייתי חייב לבלום כי נגמר הכביש... היה מפחיד ביותר ולא ממש כייף... אבל אני לא מצטער שניסיתי, אני לא מתכוון לחזור על זה בקרוב, רק אם תהיה שוב הזדמנות אחת ולתמיד לדעת מה המהירות הסופית, תאמינו לי אני מת... לגמור עם זה, זה לא עושה לי את זה ולמרות שהרכב יציב זה ממש מפחיד, זה פשוט מאוד מהר...

...

הרכב מאוד מאוד יציב ועוד מושך עוד, מה שמפחיד זה שהכל בא מהר... הצליל מהמנוע היה נהדר ולא חזק מידי וגם הרוח הייתה עדינה, פשוט בעיניים הכל בא מהר וזה מה שמפחיד אותי קצת.

פורסם

בהנחה שתנאי הדרך התאימו באותו אירוע, אני לא מוצא שם שום טעם לפגם.

לטובתך אני מקווה שאתה מבין ומפנים שב145 קמ"ש גם יכולות לצוץ הפתעות.

כמו גם ב90 קמ"ש וכן כן... גם ב40 קמ"ש בלבד.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אני, כמו שאמרתי, לא עברתי עם האוטו עד היום את ה-140 (טוב אולי 145). ותאורטית אני מסוגל לשבור את השיא של המטומטם הזה (אם אני אכן אשתמש בהילוך שישי).

ולהלן ציטוט של אדם שפוי שהתפתה לנסות ובאמת לא קרה לו כלום, ובכל זאת תקשיבו לטון:

הגעתי דיי מהר ל-245, וזה לא נראה שזה הסוף, למרות שחשבתי שכן לפני הניסוי, פשוט הגעתי בקלות רבה מידי למהירות הזו, הייתי חייב לבלום כי נגמר הכביש... היה מפחיד ביותר ולא ממש כייף... אבל אני לא מצטער שניסיתי, אני לא מתכוון לחזור על זה בקרוב, רק אם תהיה שוב הזדמנות אחת ולתמיד לדעת מה המהירות הסופית, תאמינו לי אני מת... לגמור עם זה, זה לא עושה לי את זה ולמרות שהרכב יציב זה ממש מפחיד, זה פשוט מאוד מהר...

...

הרכב מאוד מאוד יציב ועוד מושך עוד, מה שמפחיד זה שהכל בא מהר... הצליל מהמנוע היה נהדר ולא חזק מידי וגם הרוח הייתה עדינה, פשוט בעיניים הכל בא מהר וזה מה שמפחיד אותי קצת.

מה הבעיה בטון ????? ולמה אתה מביא אותי בתור דוגמא ? הלוואי וכולם היו אחראיים כמוני...

אמרת קודם שאם תיסע 80 ויבוא משוגע על 222 זה עלול להיגמר מאוד רע, ואתה צודק במאה אחוז, ולכן לא נוסעים כך לעולם!!! כשיש עוד מכוניות... הכי מהר שאני נוסע בקירבת מכוניות זה 140 וגם זה רק אם הכביש מרווח ואפשר, אחרת אפילו פחות.

ובאותו נסיון לבדוק את המהירות הסופית אני רק אזכיר שזה היה ב-4 לפנות בוקר באיילון לכיוון הרצליה אחרי קק"ל בישורת ארוכה ובלי שום מכונית באופק, עשיתי כמה סיבובים עד שהתנאים היו מתאימים, בראשון בדקתי שאין מכשולים או משטרה ואחרי זה עוד פעמיים היו מכוניות (אחת בכל פעם)...... ונסעתי לאט, רק בפעם הרביעית לחצתי חזק ועם אורות גבוהים בשביל לראות עד לסוף הכביש, הייתי לבד לחלוטין על הכביש, לצערי חיכיתי לסיום עיקול שיש קצת אחרי קק"ל ורק בישורת האחרונה לחצתי ממש חזק מה שהספיק לי להגיע ל-245 מאוד מהר אבל לא לסוף כנראה...(מדרגות כוח ב-160 ו-220...) רציתי כבר לגמור עם זה, לספק את הסקרנות וזהו...

ביום יום הרבה אנשים שנוסעים איתי אומרים לי כל הזמן "נו כבר תזיז את העגלה הזאת..."

ינון.

פורסם

ינון, הבאתי דברים שאמרת כדוגמה (בלי לציין שם, אגב) דווקא משום שאתה כתבת את האמת ולא ניסית להוציא משהו כמו "חבר'ה נסעתי 245 והיה פצצות, תראו איזה גבר אני". אין לי שום טענה לאיך שאתה נוהג ביום יום. הטון שהתכוונתי אליו הוא בעיקר של "תאמינו לי אני מת... לגמור עם זה, זה לא עושה לי את זה ולמרות שהרכב יציב זה ממש מפחיד, זה פשוט מאוד מהר... " אבל בשביל ההוגנות בציטוט לא הרשיתי לעצמי להוציא את זה מחוץ להקשר והשארתי גם את כל השאר.

ישי, אם אתה לא מוצא שום טעם לפגם, זה אומר שאתה סומך על אותו בנאדם. בחן את עצמך במבחן הבא: נניח שאתה פוגש את אותו טייס באיזשהו 'מפגש'. אתה לא מכיר אותו. הוא בא אליך ואומר "אחי, קח 200 שקל על הדלק, קח את האוטו שלי בינתיים, הנה תראה אאודי ספורטיבית, ותביא לי את האוטו שלך, אני רוצה לראות אם הוא סוגר 222". האם תתן את הרכב שלך ? לא ? למה ? אה, אתה לא מכיר אותו, אתה לא יודע אם הוא מסוגל לשלוט ב-222 קמ"ש, הוא עוד יעשה לך נזק. אז למה אתה מוכן לסמוך עליו כשמדובר בחיים שלך בתור זה שנוסע על הכביש ב-80 קמ"ש ועוצר להשתין ?

מבחינה טכנית, יש עניין של הפרשי מהירויות. כשאני נוסע 140 קמ"ש, אני עושה את זה בכביש שבו אין כמעט סיכוי שמשהו יפתיע אותי הולך בכביש במהירות 0, כלומר יש גדר הפרדה, יש גדר מסביב נגד חמורים, הכביש מואר וישר יחסית. בכביש הזה יש גם מינימום מהירות של 55 או 50 קמ"ש, כלומר הפרש המהירות ביני לבין הרכב האיטי ביותר הוא 90 קמ"ש. ותסכימו איתי שבד"כ הרבה פחות מזה.

למי שיגיד שזה לא מבטיח שלא יהיה משהו במהירות 0 על הכביש, אני אומר שהוא צודק, ולראיה מה קורה במקרה כזה אני אזכיר מישהו שאני מכיר שלפני פחות מחודש נסע בכביש החוף בלילה ונכנס ברכב שעמד באמצע הכביש בלי אורות. פשוט מת לו המצבר והמנוע באמצע הנסיעה ומאיזשהי סיבה הוא לא ירד לשוליים. למזלו של של אותו מישהו (שנסע), הוא היה עדיין בהאצה אחרי רמזור ולא הספיק להגיע לאותם 140 קמ"ש, ולכן הוא עדיין חי עם נזקים אחרי שחיסל את שתי המכוניות. לא יודע מה איתך, אותי הסיפור הזה הפחיד יותר מהחמורים בערבה.

באותה איטליה שבה העלו לא מזמן את המהירות מ-130 ל-150, יש הגבלה של מינימום 90 בנתיב שמאלי, ויש איסור על משאיות ליסוע בו. כל זה גם כשהמהירות היתה 130. כלומר, ההפרש המקסימלי שהם רוצים הוא 40 או 60. 222 הרשתה לעצמה מדינה כלשהי להתיר, למיטב ידיעתי, רק בגרמניה באוטובאן, שמתואר כ-"Perfectly maintained high speed roads in race track condition". גם שם המהירות המירבית המומלצת רשמית היא "130 כשהתנאים מתאימים" יש מינימום של 80 קמ"ש בכביש ויותר גבוה בנתיב שמאלי. שום דבר מהדברים האלה לא תופס בארצנו בכביש החוף, בטח לא התאור של האוטובאן.

עכשיו נחזור לרגע לאותו מטומטם שנסע 222, ואליך שנוסע 80 כדי לרדת להשתין, או לאפשר לחברה שלך להקיא, או whatever. הפרש המהירויות ביניכם הוא 140, שזה בערך הפרש המהירות ביני לבין החמור העומד על הכביש כשאני בשיא המהירות שאני מרשה לעצמי. כידוע אין דין בלימה מ-222 ל-80 כדין בלימה מ-140 ל-0. מכיוון שלצורך בלימה צריך לאבד אנרגיה שיחסית להפרש ריבועי מהירות, חישבתי ומצאתי יחס של 43000:19600, כלומר בערך פי 2.2 מרחק בלימה במקרה של 222. אתה עדיין חושב שהוא יספיק לעצור לפני שיעיף אותך לרקיע השביעי ? ואתה הרי נוסע לפי החוק בתסריט הזה, כלומר זה די צפוי שיהיה רכב ב-80 על הכביש. להבדיל מהחמור שלי שעובר על החוק כשהוא במהירות אפס בכביש שבו יש מינימום 55, ואיכשהו הצליח לעבור את הגדר בצדי הכביש.

ברור לי שלצעוק בפורום הזה ש-222 בכביש ציבורי בארץ זה מסוכן, זה כמו לעמוד בהארלם עם שלט Nigroes. ואף על פי כן נוע תנוע (בפחות מ-222).

פורסם

סתם בשביל לריב, אני לא בטוח מה עבירה יותר חמורה , לעצור באמצע כביש מהיר בשביל להשתין או לנהוג במהירות 222 קמ"ש.

לצורך העניין, אתה צודק, שיש תנועה שנוסעת ב 80-100 מסביבך, לסוע במהירות הזו זה ממש מסוכן.

אבל אני אתן לך דוגמא, פעם נהגתי לירושלים ממש ממש מוקדם בבוקר ו יש שם קטע כביש של כמה קילומטרים ישרים לחלוטין עם תצפית קדימה.

לא היה שם שום רכב קדימה או אחורה והגעתי שם ל משהו כמו 215 , זה לא היה מפחיד יותר מדי או מסוכן יותר מדי, בהתאם לנסיבות כמובן.

פורסם

בעניין הטענות על איבוד קשר עין,

אם השוטר שמדד ראה את מספר הרכב, למשטרה יהיה קייס טוב.

למרות, שעו"ד טוב, עשוי לשכנע את השופט כי קיים ספק קל שבקלים שבאותה עת נסע רכב זהה עם לוחית רישוי משוכפלת ואילו הנהג הראשון (המקורי) הינו אדם צח כשלג.

במקרה כזה, אפשר לחשוב על זיכוי מחמת הספק.

אלא,

שבשביל השגת הספק הזה, צריך לשכנע את ידידו הטוב ביותר של השוטר, השופט, שהמשפט צריך להתנהל לפי ספר החוקים ולא לפי הנחיות העבודה של המשטרה.

דני G.

• תוכן חדש...