Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרוש רכב משפחתי חדש, (לא משפחתי קומפקטי) אלא רכב במרכב סדאן התקציב הוא סביב ה - 135.000 ש"ח הדרישות לפי הסדר הבא :

1. בטיחותי

2. אמין

3. חסכוני (במסגרת האפשר)

פורסם

באופן אישי הייתי ממליץ 3 דברים:

1)לא צריך 1.6, כיום מספיק 1.4. כיום הרכבים הם יותר חזקים מקודם, ואם אתה רוצה חסכוני, גם הייתי שוכח מאוטומטי. השכרתי פורד פוקוס למשך חודש, והוא נתן לי צריכה של 1/10, אפילו שנהגתי בצורה חסכונית, שזה רע מאוד.

2)לא הייתי חושב אפילו על לקנות קוריאני (יונדאי, קאיה, שברולט אפיקה/אופטרה), כי זה בזבוז כסף. עוד5 שנים המכוניות האלא יאבדו יותר מחצי מהמחיר.

3) לפי מה שאני מבין, אתה לא רוצה משהו מיוחד, סתם רכב לזוז איתו. במקרה הזה הייתי הולך סיוויק, לנסר, בלנו, או כל סדאן יפני משעמם (למרות שאני לא סובל יפניות).

פורסם

מר MB... העובדה שהוא רוצה דברים פשוטים לא אומר שהוא צריך לרכוש את הפחות טובים בקטגוריה. המלצת לו על רכבים שנוגדים את הבקשות שלו.

בלנו לא נמכרת כחדשה, ומאוד לא בטוחה, סיוויק לא נכנסת בתקציב והלנסר מיושנת. כדאי להמליץ לאנשים בהתאם לבקשות שלהם... מה שכן אני מסכים שמבחינת חיסכון בדלק עדיף ידני.

לפי הדרישות, פורד פוקוס 1.6 תעשה את העבודה הכי טוב. 5 כוכבים במבחן ריסוק, מוניטין אמינות טוב (אם כי אין מספיק ניסיון עם הדגם הנוכחי, אבל לא הייתי חושש). אם חשוב חיסכון, אפשר לשקול מכונית קטנה יותר.

• תוכן חדש...