Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש דבר כזה פלאג שחוסך דלק??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי הפלאג היחידי שחוסך דלק הוא זה שלא עובד.[/QUOTE]

.. תרשה לי לתקן אותך פלג שמורכב במנוע ולא עובד , מעלה את תצרוכת הדלק, ב25 % יותר!

ולגבי השאלה שנשאלה בנוגע למצתים מתוצרת ספליט פייר"

אני יכול להעיד מלקוח תל אביבי, בעל סובארו 84 מנוע 1800 אוטומטי( משה אזולאי מכיר אותו)

שביצע אצלי ניקוי ושיפוץ קרבורטור לשביעות רצונו המלאה, שדיווח על שיפור משמעותי בתאוצה, ובחיתוכים שבעקבותם הוא הגיע אלי לאחר שני שיפוצי קרבורטורים במכוני קרבורטורים בבני ברק, שבהמלצתי

נשלח להחיף את חוטי ההצתה שלו שהיו מורכבים ברכב, מתוצרת BS הידועים לשמצה,

בחוטי הצתה מקורים סובארו או איכותיים ברמת מחיר של כ120-150 ש"ח, מכיוון שהבחור פדנט מאין כמוהו, ואוהב ומוכן להשקיע את כספו על שיפור הבצועים, מבלי לעשות חשבון, התעלה על עצמו הבחור, וקנה סט חוטי הצתה עבים מאד מתוצרת ספליט פייר,+4 מצתים מתוצרת זאת, והתקשר להודיע לי

שהרכב קיבל כ"ס נוספים, והסלד של הרכב עלה, עד כדי כך שהוא חזר אלי להוריד סלד, והוא הגיע אצלי שלשום , ונוכחתי לדעת שאכן חוטי ההצתה עבים מאוד, ויוצרים רושם של חוטי הצתה איכותיים המצדיקים את מחירם , (400שקל!!)ו4 פלגים לפי מחיר של כ70 שקל, והבחור מרוצה, וטוען שהוא מרגיש לא פסיכולגית שיפור משמעותי,( הבחור רציני מיושב בדעתו, ולא ילדון בן 18 בחופשת קיץ!

את התרשמותו אני מעביר בצורה אוביקטיבית לחברי הפורום ותחליטו בעצמכם.

בברכה

צביקה

*** הערה: עד היום נמנעתי מלהגיב על תכונה חיובית ממוצר מסויים המשווק בתחום הרכב, באופן של המלצה, אך הפעם אני חורג ממנהגי, כי לדעתי זהו עדיף מכל תוסף דלק ואינפוזיה שהם ללא תועלת, ולא נותנים אפקט משמעותי כמו ההתרשמות שקיבלתי מהבחור.

הבמה פתוחה לשוללים את החוטי הצתה והמצתים, ולכל אלה המטיל ספק ביעילותם.

אני חייב לציין שאינני משווק או מוכר חוטי הצתה ומצתים אלה ואין לי שום קשר לספק או ליבואן.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מאמר שקראתי על חוטי הצתה גורס כי החוטים של SF לא משהו בכלל, וחבל על הכסף - התנגדות גבוהה מאוד.

בקשר לפלאגים - הם לא אחראיים לכמות הדלק שמוזרקת לחלל הצילינדר. מה שכן - פלאג איכותי ובמצב טוב ייתן ניצוץ חזק וינצל את כל הדלק שהוזרק, לעומת פלאג במצב רע/ישן שיצית רק חלק מהדלק.

אולי אתה מתכוון לפלאגים דרגון - פלאגים שחוסכים דלק?

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם
מאמר שקראתי על חוטי הצתה גורס כי החוטים של SF לא משהו בכלל, וחבל על הכסף - התנגדות גבוהה מאוד.כמדומני שאתה מתכוון לחוטי הצתה מתוצרת BS=ביתן ספרק= התנגדות אורך חיים קצר= איכות לקויה!

בקשר לפלאגים - הם לא אחראיים לכמות הדלק שמוזרקת לחלל הצילינדר. מה שכן - פלאג איכותי ובמצב טוב ייתן ניצוץ חזק וינצל את כל הדלק שהוזרק, לעומת פלאג במצב רע/ישן שיצית רק חלק מהדלק.

אולי אתה מתכוון לפלאגים דרגון - פלאגים שחוסכים דלק?

כוונתך בוודאי לדלק דרגון של חברת דלק?!

בברכה

צביקה

פורסם

פלאגים דראגון ,דלק דראגון - SF BS מה זה משנה...

על החוטי הצתה של BS רשום בוש אז למה הם כאלו גרועים? נאמר לי בחנות שהם של בוש ומורכבים בארץ.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
פלאגים דראגון ,דלק דראגון - SF BS מה זה משנה...

על החוטי הצתה של BS רשום בוש אז למה הם כאלו גרועים? נאמר לי בחנות שהם של בוש ומורכבים בארץ.

החוטי הצתה של BS= "ביאס אותך" , והם לא מתוצרת בוש. פשוט כנראה נתקלת בחוטי שמודפס עליהם

המילה בושה, אך בגלל איכות ההדפסה, האות ה נמחקה.

בברכה

צביקה

פורסם
והם מתאימים למרצדס או לגיי אם סי??

הפלאגים האלו מתאימים גם למרצדס שנת 83 או ג'יי אם סי 84??

פורסם

הכי טוב צביקה - זה לזהות מראש שהבעיה היתה בהצתה (חוץ מענין הקרבורטור)

כל חוטי הצתה הולכים אחרי זמן זה או אחר.

הבחור עם הסובארו כנראה נסע עם חוטים פגומים.

ברכבי הקודם , כשהחוטי הצתה התחילו לזייף - האוטו נסע משמעותית פחות טוב וצרך יותר דלק.

כשאחד הצילינדרים זייף רק שמתי לב - החלפתי את ארבעתם - והפלא ופלא כמו חדש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האם הפלאגים האלה יתאימו בצורה אופטימלית לכל רכב?

איפה ניתן לרכוש אותם?

אגב שמתי לב שיש שני סוגים,

1 SplitFire Plug

2 Triple Platinum Plug

אני מניח שמדובר על הטריפל פה..

פורסם

שוב, בפעם האלף: כמו לכל חברה שעושה פלאגים יש דגמים שונים, תיכנס לאתר (כמה הודעות מעל זו יש כתובת) ותבדוק!

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

אני לא שואל אם זה יכול להתאים לי לרכב..

כבר נכנסתי לאתר שלהם

ויש שני סוגים כמו שציינתי בהודעה שלפני

יש שני סוגים שמתאימים לרכב שלי לדוגמא, השאלה היא אם הם יהיו טובים כמו אלא שמומלצים ע"י היצרן?

• תוכן חדש...