Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוטי, הצנרת שלך עם כיפופים ע"י ריתוך חלקי צינורות

זהו תהליך מתוכנן בכוונה מתחילה או חוסר בצינור אחד ארוך מספיק?

במקרה שלך אני לא רואה בעיה לשים אחד ישר לגמרי, לא ראיתי שום חוסר מקום.

אביחי

פורסם

הצנרת הזו לא יושבת אצלי מתחת לאוטו כבר שנתיים וחצי, יש אצלי כרגע משהו שונה לגמרי ואם אני אצליח לשים את היד על הצנרת שאני מחפש זה עוד יישתפר :twisted:.

הריתוכים הם מסיבה פשוטה - בהנחה שלאגזוזן שאתה בונה אצלו את מערכת הפליטה אין מכופפת Mandrel (מה שאין לכמעט אף אחד באמת) הרי שהכיפופים שאתה לא רואה את הצורך בהם, פשוט כי אתה מקבל מבט תחתי ולא תלת מימדי של השלדה מאחורה, יהיו כיפופים בעלי רדיוס מופחת, מה שנקרא Crush bends ואז אתה פוגם באיכות הזרימה.

מה שנהוג לעשות הוא לקנות כיפוף Mandrel ולחתוך אותו בזוויות הרצויות כדי להשלים את כל הפניות ברדיוס אחיד.

ורק כדרך אגב, אני בספק אם תצליח למצוא מערכת פליטה יותר ישרה מזו במיאטה.

מוטי

פורסם

לגבי הכיפופים הבנתי מצויין,

ועכשיו אני מניח שיש צורך בזוויות מסויימות בצנרת ע"מ לקבל כוח, אחרת היית מביא צינור אחד ארוך, וגומר עם הסיפור בקלות יחסית.

(?)

אביחי

פורסם

לא שלא קיים, לא צריך.

טורבו לא צריך Backpressure בכלל וכל עוד צינור הפליטה לא יוצר בעיות אחרות (כמו להבות בתא המנוע שהן באופן כללי דבר לא טוב) אין שום צורך שבכלל יהיה צינור פליטה, אפשר פשוט להשאיר את הטורבו פתוח בלי שום צינור פליטה בכלל, וזה באמת מה שעושים בהרבה מכוניות מירוץ.

מוטי

פורסם

חידשת לי.

תודה על ההסבר.

רק (מצטער, חייב לספק את הסקרנות שלי), איך הגזי פליטה מתא המנוע לא חודרים לתא הנוסעים (במכונית מרוץ כמובן)?

אביחי

• תוכן חדש...