Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה באי ביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או שהוא יבטל את הרכישה, או שהוא יפתח פייפל.
או שהוא יכניס לשחר פידבק שלילי... נו באמת, אחלה עצה.

בפעם השלישית - המוכר הזה מוכן לקבל תשלום בכרטיס אשראי. צריך לצלצל אליו, לתת מספר כרטיס ולגמור עניין.

חוץ מזה, השירשור הזה לא מתקדם לשום מקום עם עצות או תובנות חדשות, אז אולי אני אבקש מאיזה מנהל פורום שיסגור אותו?

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לשחר,אל תיקח סיכון של קבלת פידבק שלילי,רוב המוכרים הבריטים אינם שמחים למכור לקונים מחו"ל בדר"כ ובמיוחד מחוץ לאירופה,ברגע שיהיה לך פידבק שלילי אחד, זה מספיק שהרבה מאוד מוכרים ירתעו מלמכור לך משהו.

לי למשל יש 100 אחוז פידבק חיובי של 15 קניות מחו"ל,כרגע הרבה מאוד מוכרים שלא שולחים בדר"כ מחוץ לאירופה,מוכנים לשלוח לי בגלל הפידבק החיובי,זה נותן להם סוג של ביטחון.

תשלח לו את הכסף באחד מהדרכים שהוא מבקש וגמור עם זה,אל תתגרה בו.

פורסם
לשחר,אל תיקח סיכון של קבלת פידבק שלילי,רוב המוכרים הבריטים אינם שמחים למכור לקונים מחו"ל בדר"כ ובמיוחד מחוץ לאירופה,ברגע שיהיה לך פידבק שלילי אחד, זה מספיק שהרבה מאוד מוכרים ירתעו מלמכור לך משהו.

לי למשל יש 100 אחוז פידבק חיובי של 15 קניות מחו"ל,כרגע הרבה מאוד מוכרים שלא שולחים בדר"כ מחוץ לאירופה,מוכנים לשלוח לי בגלל הפידבק החיובי,זה נותן להם סוג של ביטחון.

תשלח לו את הכסף באחד מהדרכים שהוא מבקש וגמור עם זה,אל תתגרה בו.

למי שבדרך כלל רק רוכש ולא מוכר באיביי הפידבק השלילי אינו בר חשיבות - שהרי ברגע שרכשתי מוצר ואני עומד בתנאי המוכר הוא מחוייב כלפי לא פחות מאשר אני מחוייב כלפיו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

"איזה עצה....תנסה לרכוש ממני מוצר באי ביי ותנסה לשלם בדרך שלא על פי התנאים שלי.....אתה תקבל פידבק שלילי מהר...מאד מהר."

ואתה תקבל פידבק כזה שבפעם הבאה שמשהו ירצה לקנות ממך, הוא יחשוב 7 פעמים לפני אם זה כדאי לו בכלל.

הוא לא ייתן לך פידבק שלילי כ"כ מהר, אם אתה מתנצל וכו, לא יהיה לך פידבק שלילי, חוץ מזה הוא תאמין לי יודע שאם הוא ייתן לך פידבק שלילי, אתה תיתן לו גם פידבק שלילי כך שאין לך מה לחשוש.

מניסיון.

• תוכן חדש...