Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה והיו מדביקים לי מדבקה על הרכב, מיד בסיום הטסט הייתי מוריד אותה וזורק אותה בכניסה למכון טסטים הזה.

בתקווה ועוד אנשים היו עושים כמוני ואחרים היו חושבים פעמיים אם להכנס למקום מלוכלך.

עשיתי זאת מספר פעמים בחניונים של קניונים, כאשר הונחו פלאיירים מתחת למגבים.

* הרשיתי זאת לעצמי רק בגלל שזה נמצא בשטח פרטי וסגור ולעולם לא אעשה זאת במידה והרכב חונה ברחוב או במקום ציבורי אחר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום על כל רכב אתה רואה מדבקות, כאילו הוא מפרסם איזור תעשיה שלם.

"גרר יוחאי"

זגגות יוסי הכי טוב"

"קיטרינג שולה אזור תעשיה חדש עזה"

"טסט בירכא"

"א.ש.ג.א.ר.ע מערכות ומולטימדיה"

"פנצרית האחים רייט"

וכולי וכולי, זאת פשוט חוצפה, ואני רוצה לראות שלא יעבירו לי את הרכב טסט בגלל סירוב מדבקה.

לדעתי ששמים לך מדבקה על הרכב בלי רשות זו אותה חומרה כאילו שרטו לך אותו, כי יש מדבקות שבאמת שורטות ומקלפות צבע מהרכב.

לי פעם בגרנד קניון בחיפה שמו מדבקת נייר בגודל 20*20 סנטימטר עם האות p גדולה כזאת על השמשה האחורית באתי ממש שניה אחרי שנער מחוצקן בן 15 שעובד בזה בחופש הגדול הדביק לי, ידוע לי שהוא לא אשם, אבל קילפתי אותה והדבקתי על הכניסה בקניון.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הכי מצחיק זה אלו המדבקות בסיגנון "מוסך אדמונד עשה לי טוב" וכ'ו...

אני גם בצחוק לא הייתי מוכן לנסוע עם מדבקות כאלו.

פשוט בושה וחרפה שעסקים מרשים לעצמם להדביק מדבקות ללא אישור מפורש מבעל הרכב!

אני כבר מחכה לשמישהו ידביק לי מדבקה על הרכב ללא רשותי :2gunfire:

*דווקא במכון הדרום ביפו לא הדביקו לי וראיתי הרבה מכוניות עם המדבקה שלהם, ממש מעליב,להדביק על פיאט אונו חבוטה זה בסדר אבל על ההאצ'בק היפה שלי זה לא בכבוד שלהם?*

פורסם

אין לכם מה להתבייש במכון להגיד לאותו בוחן שיעיף את הידיים מהפגוש שלכם, וגם לו אין שום סיבה להתעצבן עליכם, זה לא המכון של אבא שלו וגם לו לא בא להדביק את המדבקות המפגרות האלה, אז אל תפחדו להגיד להם לא להדביק.

ROOONEEYY

פורסם

אין לאף אחד סמכות להדביק לכם על הרכב שום מדבקה.

לא של טסטים ולא של איסור חנייה, בנוסף ניתן להגיע לתביעות קטנות ולדרוש פיצויים בגין רימת נזק לרכוש.

פורסם

מקרה שקרה לי..

ניגשתי לטסט והרכב נכשל על לוחית רישוי אחורית לא תקינה,, טוב שמתי לוחית חדשה אבל...!!!!

ראיתי שבמקום הלוחית המקורית שהייתה קיימת בה היה רשום רנו באנגלית במרכז. הוחלפה לקומפיוטסט., ישר ניגשתי הם התנצלו הורידו את המדבקה וניקו את השאריות שלה.

יש לציין שאחרי שהורידו את המדבקה הבחור עוד אומר לי" וואלה באמת יותר יפה ככה"...

אולי הייתי פדאנט אבל זה הרכב שלי אז בגדול זו זכותי...

ובנימה אחרת הלוואי ואלה יהיו הצרות שלנו לגבי מוטוריקה בארץ... מדבקות

סופ"ש מעולה

עמית

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לא יודע איך המדבקות שלהם פעם

אבל של היום (לפני חודשיים בערך) היא נדבקת לשמשה האחורית מהצד הפנימי ודיי קלה להסרה

בלי שום בעיות ושאריות דבק וכו'

וכן בתוך חודש הספקתי לשים את המדבקה ולהוריד אותה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...