Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עבודה, גדול, ב4 גרוש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעה על אקספרס ב3000 שקל כולל טסט, מזגן וכו', אמורה להיות תקינה.

האוטו כל כך בעייתי ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סובארו E12

ריקשה.

L200 חד קבינה

GMC אם אני לא טועה - סונומה (אפשר לקנות אותן בפחות מ5 אלף!!!). ויש גם את של שנות ה80.

אני אישית הייתי הולך על הסובארו (בגיל 17 קניתי E12 כשעבדתי בגננות. האוטו עבר מעל 400 אלף ק"מ!)

פורסם

לגבי האמינות בסונומה אנני יודע , אך לאוטו יש מנוע מאוד חזק , היתנהגות כביש : איך לומר , לא נהגתי על הרבה מכוניות שיותר מפחידות ממנה ...

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

הסונומה חזקה, אבל שואבת דלק ברמות מפחידות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
סובארו E12

ריקשה.

אני אישית הייתי הולך על הסובארו (בגיל 17 קניתי E12 כשעבדתי בגננות. האוטו עבר מעל 400 אלף ק"מ!)

אני אישית הייתי הולך ליד הסובארו (30 מטר ממנה, לא פחות), גם יותר מהר, גם יותר בטוח...

ליד הבית שלי עומדת C15 שנת 96 צהובה (עם מדבקה של בומב-באס), כחצי שנה. מוצעת למכירה באופן לא רישמי, המחיר היה בזמנו כ-1000 ש"ח, עכשיו אני מניח שזה יותר בכיוון 500, אבל כבר צריך להחליף מצבר ופנסים אחוריים, וכנראה עוד כמה דברים, בעקרון נוסעת.

דרך אגב, זה בבאר שבע, אז לא יודע עד כמה זה מעניין אותך...

פורסם

אני הייתי מצמצם את הרשימה לאקספרס בנזין או סובארו.

ה C15 (שעליה נהגתי הרבה) והסקודה (שבה רק נסעתי כמה פעמים) פשוט מכוניות שנראות ומרגישות מאוד מיושנות בהשוואה.

הסובארו היא אכן אמינה בטירוף עם מחירי חלקים וטיפולים ברצפה אבל קודם כל לא קל למצוא אחת שלא עברה חיים קשים וארוכים, ואם אתה צריך להסיע יותר מנוסע אחד אז זו בעיה.

האקספרס היא מבחינתי המומלצת בקטגוריה (ולכן יש לנו שתיים בעסק). השוק מלא בכאלו (מה שמראה כמה הן שורדות) ולא קשה למצוא אחת נורמלית, הרכב אמין גם אחרי מאות אלפי קילומטרים , הטיפולים זולים והחלפים זמינים, והעיקר - היא מרגישה כמו רכב פרטי גם מבחינת הגודל וגם מבחינת תא הנוסעים (למעט בעיה כרונית של מושבים שקועים ברכבים ישנים, ד"ר גב ואתה מסודר).

פורסם

מעניין לעניין באותו העניין.

אני גם מעוניין ברכישת מסחרית, ואשתי לא מוכנה לשמוע על רכב ללא כרית אויר לנהג ו ABS.

אילו רכבים מהקטגוריה הנ"ל עונים לדרישה זו?

לגבי הדור החדש(קנגו,ברלינגו,פרטנר,טורינו-קונקט ודובלו) יש לי מידע . אני שואל בעיקר על הדור שלפני.

תודה מראש לכל העונים!

פורסם

המצב הוא כזה :

יש את האקספרס שנת 92 עם טסט ואמורה להיות סבירה ב3000 שקל.

אם אני אקנה רכב כזה, זו תיהיה זאת, עכשיו השאלה הגדולה, האם לקנות בלל רכב ב4 גרוש ? או שמא עדיף (כלכלית) לקנות רכב ב40-60 אלף ש"ח ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב? האם יש צורך בהלוואה בשביל לקנות רכב של 40K-60K? האם אתה מתכוון להשתמש ברכב כרכב עבודה בלבד או גם לשימוש יומיומי?

אסף

פורסם

טנדר סובארו אני ממליץ בחום כמה שתהרוס את הרכב הוא תמיד יניע ותמיד יסע עם חורים בבלוק עם חורים בראש

שסתומים דפוקים.

יש לי אחד מהעבודה שהלך למוסך והמוסך אמר לו שהמנוע שלו ילך לו תוך כמה חודשים והוא כבר סוחב איתו יותר משנתיים.

והמנוע מתפקד להפליא. והוא סוחב עליו דברים שלא יאומן.

בקצרה אם אתה מוצא אחד במצב טוב לא כמו שאני מתאר הוא יתן לך תמורה מעולה!!

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם

שלום אסף!

השאלה שלי נסובה לגבי דגמי כל הטנדרים עם 5 מקומות ישיבה מהדור הקודם, והנה הרשימה המלאה:

רנו אקספרס, סיטרואן C15, פורד קורייר, פיאט פיורינו, סיאט אינקה, פולקסווגן קאדי.

חשוב לי באיזה מהנ"ל יש כרית אויר ו ABS.

ולגבי השאלה האחרונה שלך: אני נוקט בכלל "מה דסני עלך לחברך לא תעביד", ולכן איני פותח אשכול חדש על כל דבר קטן, אלא מצתרף לקיימים בלבד.

• תוכן חדש...