Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יניב החייכן

לאחר שהבנו בה"פ שאנחנו חברים וותיקים ולאחר שניסיתי לצרף אותך למועדון :oops: אז מזל טוב ענק, וסיבה טובה לעשות תצוגה נוספת במוזיאון ח"א בחצרים, אז חסל וורטיגו ואנחנו מיוצבים ומתמצאים בשטח.

יופי של מכונית, להתראות במפגשישי

אירית

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש/תתיישן!

נראית מגניב.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
איזה כיף לך ! תתחדש ! :-)

מה ההבדל בין הטאונוס והקורטינה שנראו בדיוק אותו הדבר ?

אני זוכר שכילד, השאלה הזו מאוד הטרידה אותי, ולא הבנתי למה ליצרן לבנות שני דגמים שונים, שנראים זהים...

זהו שאין כמעט הבדלים,למעט הבדלי עיצוב והעובדה שלטאונוס היתה אופצייה למנוע V6 2.3 שלא היתה קיימת בקורטינה MK3.

בנוסף לטאונוס היתה גירסת קופה יפיפייה.

בשנת 6 7' עם הצגתה של הקורטינה MK4 הטאונוס והקורטינה היו בדיוק אותן מכוניות ללא שום הבדל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
איזה כיף לך ! תתחדש ! :-)

מה ההבדל בין הטאונוס והקורטינה שנראו בדיוק אותו הדבר ?

אני זוכר שכילד, השאלה הזו מאוד הטרידה אותי, ולא הבנתי למה ליצרן לבנות שני דגמים שונים, שנראים זהים...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=876366&highlight=%E8%E0%E5%F0%E5%F1#post876366

פורסם

תתיישן! רכב יפיפיה.

אתמול עשיתי סגירת מעגל (גם בקשר לקורטינה).

את הקורטינה 74 XL החומה שהייתי רואה ברחוב טבנטקין בבת-ים והייתי משאיר עליה עשרות פתקים, ראיתי אתמול בפ"ת, קצת לפני הכניסה לאיצטדיון ר"ג, במצב הרבה יותר טוב ממקודם.

לפחות היא לא הלכה לברזל וזכתה ליד אוהבת.

כמה שאני רוצה קורטינה...:cry:

תתחדשן לך!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

מזל-טוב!!

אין כמו להגשים את החלום!,ובקרוב אני מגשים את שלי...:wink:

המון הצלחה בהמשך...

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

שלום.

מזל טוב ובשעה טובה.

"איזה באסה אין לה מזגן" לא באסה ולא בטיח!!!

דבר ראשון לך תתקין מזגן כמו שצריך וניגמר הבאסה.

אני איכשהו בתחילת שיפוץ רכב אספנות "רנו 15 TS בציר 73 " והדבר הראשון שעשיתי (לפני שחיטת הרכב לשיפוץ מקיף) זה התאמת מיזוג אויר. ברנו זה סרט מהתחת האמן לי, בקורטינה וטאונוס קל וזול להרכיב מיזוג.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני איכשהו בתחילת שיפוץ רכב אספנות "רנו 15 TS בציר 73 " והדבר הראשון שעשיתי (לפני שחיטת הרכב לשיפוץ מקיף) זה התאמת מיזוג אויר. ברנו זה סרט מהתחת האמן לי, בקורטינה וטאונוס קל וזול להרכיב מיזוג.

בברכה בני ל.

ניסיתי לברר על מזגן לרנו 4 שלי אז אמרו לי שנפח המנוע בעליזה בקושי מתאים למזגן בייתי ........ :-P

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

פשוט מדהימה, לא ידעתי שיש עוד טאונוס כמו של אודי בארץ,

מחכה לראות אותה בקרוב מאוד במיפגש הפורדים המיתבשל :-D .

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...