Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבשלי הביא לי בשעה טובה מערכת אזעקה דיי בסיסית מארה"ב. על כזה דבר בארץ היו לוקחים לפחות ת500 שקל ממה שראיתי באינטר', הוא מצא ב50$ אמרתי לו תביא! יש שמה כל מה שאני צריך וזה מספיק לי.

עכשיו בשביל להתקין את זה צריך מן הסתם חיישנים של פתיחת דלתות, ויש לי רק ב2 הדלתות הקדמיות, מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כזה באיזור רעננה..?

יהיה בהום סנטר וכאלה חנויות אולי?

רותם

פורסם

אתה מתכוון שפותחים את הדלת האזעקה תתריע?

במידה וכן זה כבר מורכב,זה הרכיב ששולט על הדלקת האור הפנימי בפתיחת הדלת,זה מין מתג קפיצי,כמו כן אתה צריך לקנות עוד 2 אחד למכסה מנוע,ואחד לתא-המטען.

יום טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא חייב, אצלי בטויוטה כשהבגז' פתוח האור בסלון דולק, זה מצויין כשאני שוכח לסגור את הבגאג' האור מבהבהב כי הדלת נפתחת ונסגרת.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתכול למצוא כאלה בכל פירו' באיזור ש'ך , ומחירם גם לא בשמיים... זה בסה"כ מתג עם קפיץ שסוגר מעגל מהמינוס של השלדה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אתה מתכוון שפותחים את הדלת האזעקה תתריע?

במידה וכן זה כבר מורכב,זה הרכיב ששולט על הדלקת האור הפנימי בפתיחת הדלת,זה מין מתג קפיצי,כמו כן אתה צריך לקנות עוד 2 אחד למכסה מנוע,ואחד לתא-המטען.

יום טוב רן.

תקרא שוב את ההודעה שלי..

רשמתי בפירוש, יש לי רק מקדימה ב2 הדלתות הקידמיות, דהיינו - אני צריך עוד 4, 2 דלתות, בגאז' ומכסה מנוע.

כמה בערך עולה יחידה? הייתי מהמר על 5 שקל ת'אמת כי אני יודע שזה סתם מפסק פשוט.. ואם אני אלך לחנות שעושה אזעקות וזה ימכרו לי כאלה? כי יש לי מול העבודה מלא מוסכים..

V8 לא הבנתי איפה רשמת שאני יכול למצוא? מזה פירו'?

תודה

רותם

פורסם

אם היית מבין מה שכתבתי,היית רואה שבדלתות הקידמיים כבר ישנו המתג,ואתה צריך להוסיף למכסה מנוע ,ולבדוק אם יש בתא-מטען.

תערוך בדיקה פשוטה ,האם ברגע שפתחת דלת הוא מדליק את האור הפנימי?

במידה וכן יש כבר מתג,תעשה את הבדיקה גם בתא-מטען.

תקרא בשנית שתבין,רן.

נ.ב, באיזה רכב מדובר? ואיזה חברה האזעקה?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

V8 לא הבנתי איפה רשמת שאני יכול למצוא? מזה פירו'

הכוונה הייתה שתכתוב את ההודעה שלך כמו שצריך שאנשים יבינו.

אתה יכול לחפש בכל פירוקיה באיזור שלך, או מכל חנות חלקי רכב.

הנה לך דוגמא לאיך זה נראה:

61311367809.jpg

ועוד אחת:

61311370805.jpg

יש המון סוגים, ככה שתנסה לחפש לך משהו שהכי דומה למה שמותקן בדלתות הקידמיות.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אם היית מבין מה שכתבתי,היית רואה שבדלתות הקידמיים כבר ישנו המתג,ואתה צריך להוסיף למכסה מנוע ,ולבדוק אם יש בתא-מטען.

תערוך בדיקה פשוטה ,האם ברגע שפתחת דלת הוא מדליק את האור הפנימי?

במידה וכן יש כבר מתג,תעשה את הבדיקה גם בתא-מטען.

תקרא בשנית שתבין,רן.

נ.ב, באיזה רכב מדובר? ואיזה חברה האזעקה?

אחי אתה זה שלא מבין, אז הנה שוב אני אסביר פעם שלישית. אולי אני באמת לא מובן. מתנצל..

אני יודע שיש את המפסק הזה ב2 הדלתות הקדמיות, כי אני יודע שככה בודקים אם יש אותו וגם ראיתי אותו, נגעתי בו, ליטפתי אותו וכו'... (= אז רשמתי שאני צריך עוד 4, ל2 דלתות אחוריות, בגאז' ומכסה מנוע.

יש לי רק ב2 הדלתות הקדמיות..

מובן?

V8 תודה.. ואני יודע איך זה נראה, אפילו פעם שהייתי קצת יותר קטן אחי הרכיב כאלה באוטו שלו ועזרתי לו כזה, חח עזרתי = להביא לו מברג וכאלה (= כפרות עליי.

תודה רבה לכולם!

רותם

פורסם

יש את המפסק הזה בכל חנות חלפים - שם החלק- "לחצן אוניברסאלי"

ברעננה - אם נוסעים מצומת רעננה צפון לכיוון הרצליה , אחרי הרמזור השני בצד ימין יש שורה של חנויות , יש שם חנות חלפים שאינני זוכר את שמה, אמור להיות להם הלחצן הנ"ל . מחירו כ -7 שקלים. מקום נוסף - אחים חדד - צמוד לתחנת דלק "סונול " בסוף רחוב ויצמן בכפר סבא .

• תוכן חדש...