Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר רוצה לקנות קראוואן לשלושה אנשים בארה"ב (זוג וילד) ולטייל איתו מספר לא מוגבל של זמן.

האם למישהו יש ניסיון עם עלויות של דבר כזה או נהלים שצריכים לדעת מראש ?

פורסם

אסור להחנות את הקרוואן הזה בכל מקום רק באתרי קמפינג וזה כמובן עולה כסף

כדאי לברר מראש את המחיר לפני הקנייה

פורסם

קרוואן זה כמעט אם לא יותר כמו להגיד אני רוצה לקנות אוטו.

לחבר קרוב יש בארה"ב קרוואן כרגע הוא דיי גדול כבר, אבל בשנים האחרונות הוא שידרג מספר פעמים.

הם מתחלקים לכמה סוגים:

דבר ראשון יש את הRV שהם בעצם האוטובוסים או הוואנים ביחד הבית

או Fifth wheelers שזה בעצם קרוואנים נגררים.

השאלה הגדולה מה זה זמן לא מוגבל, מה הצרכים שלהם כמה גדול צריך להיות הקרוואן.

יש כאלה שיש להם טלויזיה בלווין, מטבח מלא, שירותים, אמבטיה, מכונת כביסה ובעצם כל מה

שיש בבית רגיל אבל כל דבר עולה יותר, למשל סוג הגנרטור שיש על הקרוואן או איזה כלים באים איתו.

כמה הם מוכנים להתפשר על הנוחות כי למשל קרוואן מתקפל זה אומר כל פעם שרוצים עצירה זה לפתוח אותו (אבל הוא שוקל פחות) ואי אפשר להיות בו תוך כדי נסיעה.

בעיקרון אם זה לקנות נגרר זה גם לקנות רכב דיי חזק שיוכל לסחוב את כל זה מאחור, אם זה לקנות רכב אחוד זה לשכור או לגרור מאחור רכב רגיל שאיתו אפשר להסתובב ביום יום.

עלויות הדלק הם לא קטנות כי גם כרכב גורר הוא מתאמץ הרבה יותר והמהירות המותרת נמוכה יותר.

אי אפשר לחנות בכל מקום יש לרוב חניונים מסודרים לRV החניה עולה גם יותר

בדרך כלל יהיה שם גם גישה לחשמל מים ועוד.

זה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה. בארה"ב קראוונים זה יכול להיות עסק יקר.

ההגדרות צריכות להיות יותר מדוייקות ואני מקווה שאני יוכל לעזור.

אני ממליץ לך להסתכל בכמה אתרים למכירת קרוואנים כדי לקבל סדר גודל מה זה בדיוק.

http://www.rvclassified.com/

http://www.rv-online.com/

קליאו ספורט :roll:

פורסם

ברצוני לרכוש RV (לא נגרר) מצוייד בעלות של עד 10,000 USD.

האם בסכום כזה ניתן למצוא רכב סביר שיחזיק נסיעה מהחוף המזרחי למערבי וחזרה.

התוכנית היא לחודשיים פלוס.

אני מתכוון להגיע לקונטיקט ומשם להתחיל במסע.

לגבי ביטוחים, מה חייב ומה נהוג לעשות?

פורסם
ברצוני לרכוש RV (לא נגרר) מצוייד בעלות של עד 10,000 USD.

האם בסכום כזה ניתן למצוא רכב סביר שיחזיק נסיעה מהחוף המזרחי למערבי וחזרה.

התוכנית היא לחודשיים פלוס.

אני מתכוון להגיע לקונטיקט ומשם להתחיל במסע.

לגבי ביטוחים, מה חייב ומה נהוג לעשות?

10K דולר זה מעט מאוד לקניה של RV במחיר הזה תוכל לקנות רק RV ישנים כלומר שנת 90 פלוס מינוס מה שלא שווה את הטרחה את הבעיות המכאניות הצפויות שרק יקלקלו לך את המסע.

עכשיו בתקציב הזה אין לך מה לבזבז את זמנך התקציב המינימלי שתמצא משהו נורמלי/סביר זה 20K לפחות. (תחשוב שלפחות חלק מהסכום אתה תקבל בחזרה במכירת הRV בסוף הטיול)

יש לך אפשרות אחרת זה להשכיר כלומר אתה מקבל RV חדש בסכום פחות או יותר של 12-15 אלף דולר לחודשיים (מניסיונות של קבלת מחיר באתרים שונים לRV גדול)

ושוב אני מזכיר לך בחלק מהערים הגדולות אסור להכנס עם RV כלומר אתה חייב להכנס עם רכב קטן יותר זה אומר להשכיר מקומית או לגרור מאחורי הRV רכב קטן

לגבי ביטוחים אני לא יודע לגבי ישראלים ואיך זה הולך עם הרישיון (אם צריך רישיון מיוחד לנהוג בRV)

קליאו ספורט :roll:

פורסם

שווה לך להשקיע באזור ה-20K.

הרי אתה תמכור ותקבל את הרוב בחזרה, ובתמורה תהנה מקרוואן חדש ואמין יותר.

למה להסתבך עם תיקונים ויישורי קו למיניהם, לא חבל על הזמן שגם ככה קצר יחסית?

מצד שני, אם אתה מוכן לשלם על שכירות ובכך להוריד מעצמך את תהליך מציאת הקראוון,תיקונו,אבזורו ואח"כ את מכירתו. בעצם לחסוך שבוע או יותר של פרוצדורה בעקבות הקנייה.

תחשוב על זה.

פורסם

אם מתכננים לישון רק באתרי קמפינג- אפשר לוותר על קראוון מצוייד בהכל (שירותים ומטבח) ולהסתפק במשהו יותר בסיסי שיש בו רק מיטות ומקום איכסון.

אם מטיילים עם ילד- הבישול והארוחות ברכב שנוסעים בו כל היום הופכים להיות קלסטרופוביים, וברגע שהגעת לאתר קמפינג אתה רק רוצה לצאת למתקנים (מטבח, שירותים, מקלחות, גן שעשועים) המשותפים.

במצב כזה אפשר לקנות ואן גדול, שיש בו מיטות וארונות איכסון, או אפילו קמפר בסיסי כמו הVW הישנים. היתרונות רבים- זה ואן ולא קראוואן, ולכן יש עליו פחות מגבלות, האוטו יותר קטן ואפשר לנהוג יותר בקלות ולהיכנס לערים, ועוד..

אסף.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם תייר יכול לרכוש רכב בארה"ב (במדינת קונטיקט בפרט)?

מה צריך להציג על מנת לרשום את הרכב כחוק ב DMV?

פורסם

במדריך של לונלי פלאנט יש פרק שלם שדן בתיירים המעוניינים לתור את ארה"ב באמצעות קרוואן, כולל מחירים, אפשרויות שכירה ורכישה, פרוצדורות וכיו"ב.

הייתי אומר לך מה כתוב במדריך, אבל המדריך אצל ההורים שלי, וההורים שלי נמצאים (כמה מפתיע...) בארה"ב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עם כבר בא לך טיול אז בישביל להיכנס לאווירה תראה את הפרק של טופ גייר שעסק בזה :-D (מומלץ בחום 25 דקות של הומור משובח)

חלק 1

http://www.youtube.com/watch?v=9cOV_PP7-Pg&search=top%20gear

חלק 2

http://www.youtube.com/watch?v=LlTx4UOrmz4&search=top%20gear

חלק 3

http://www.youtube.com/watch?v=17AnVJfd_gA&search=top%20gear

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...