Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי השליימאזל (:bad-word: ) איבדה לי את הכבל העברת הנתונים של הIPOD שלי (זה שמחבר למחשב ביציאת USB) ועכשיו אני לא יכולה להעביר אליו שירים

מישהו יודע איפה אני יכולה לקנות כזה?

תודה

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אפשר לחפש פה למשל

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

את התכוונת ודאי לשלומיאל. יש הבדל בין שלומיאל לשליימזל.

ההבדל נורא פשוט - שלומיאל הוא אחד שמפיל פסנתר מהחלון בזמן שהוא מנקה ממנו אבק. שליימזל הוא אחד שהולך ברחוב ונופל עליו פסנתר.

לפיכך - אחיך הוא שלומיאל. ואת? לצערי את שליימזלית.

פורסם

אישפוז היקר - אנא חפש את פירוש המילה שליימאזל ביידיש

בתור צאצאים למשפחה פולנית רבת דורות אני יכולה לפרש לך את המילה לעברית - שליימאזל ביידיש = שלומיאל בעברית

וזה לא אח - זו אחות (אז כן, יש לה קוצים - זה לא אומר כלום!!)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מצטער יוליה,

אבל יוליה זה לא שם של פולניה...

וחוצמזה, פולניה בחיים לא היתה אוהבת משהו שגורם להוצאות כל כך גדולות, כמו V8 למשל....

אלעד

פורסם

אני מבין שאת תושבת ראש העין,המעבדה של יבואן "אפל" לארץ שהינו "ידע מחשבים" ממקומת דווקא בראש העין מכל הארץ,קפצי למעבדה ורכשי שם כבל חדש ומקורי.

• תוכן חדש...