Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בגרנד פרי שלי הבעיה כזאת:

אני נוהג ברכב החלפת ההילוכים פשוט חלקה אין שום בעיה ברכב הכל באמת עובד יפה אך לאחרונה נסעתי מחוץ לעיר והבחנתי בבעיה שהיא הגיר אינו מגיע להילוך רביעי שלו אני ממש עוצר את הרכב סופר את ההעברות והוא לא מגיע להילוך רביעי מה יכולה להיות התקלה איך ניתן לפתור?

אם מישהן מכיר איזה פורום בארץ לאמריקאיות שירשום בבקשה

פורסם

יכול מאד להיות שהגיר בסדר, אבל נעילת ממיר מומנט לא עובדת.

אני מניח שמדובר ב-3100.

איזה שנה הרכב?

גיר 3 הילוכים או 4 הילוכים? (בבורר יש 2-1-D, או 2-1-OD-D או אולי 3-2-1-D ??)

אם יש OD בבורר, הוא נראה כמו ריבוע בתוך ריבוע.

כשאתה נוסע ב-100 קמ"ש, מה הסל"ד?

אם הגיר הוא 4 הילוכים, ואתה מוריד להילוך 3 (עם הבורר) ב-100 קמ"ש, הסל"ד משתנה?

תנסה לענות לי על כל השאלות, ואני אוכל לעזור לך יותר.

אורי

פורסם

השנה 1995

בבורר יש 1 2 3 D

אם אני לא טועה זה 4 הילוכים

לא ראית משהו כמו אוובר דרייב

ואם אני מוריד ל 3 כמו שאמרת לא קורה כלום

הסל"ד הוא כמעט 3 ב 100 קמ"ש

פורסם

נשמע שבאמת אין לך הילוך 4, אני ממליץ על "סופר גיר" בת"א (מומחים ל-GM), שיפצתי שם פעם גיר והייתי מאד מרוצה.

יכול להיות שהבעיה היא לא מכנית אלא חשמלית, אני מניח שהם ידעו לאבחן את זה.

בהצלחה,

אורי

פורסם

משום מה חברים הכל הסתדר עכשיו הוא מעביר להילוך רביעי אם אני מוריד ל 3 יש שינוי בטורים

נראה לי נגעתי בכמה כפתורים שם בגלל זה אולי זה קרה בכל אופן כמה צריך להיות הטורים ב 100 קמ"ש בדרך כלל ?

• תוכן חדש...