Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב חייב להיות חסכוני. - יפני

אמין. טיפולים.. ובלאי - יפני

זול (יחסית) להחזקה. -יפני

אוטומטי -יפני יפני

5 דלתות.- יפני שלא מיוצר ביפן ע"ע טורכיה (:

ובעל מקדם בטיחות יחסית גבוה. (כוכבים) - צרפתי

אבל אתה גם מחפש רכב אקוסטי עם פח שהוא לא בעובי קופסאת נעליים - גרמני

רכב עם איכות הרכבה מעולה כדאי לעמוד בסאב שלך (ושמעתי אותו מפרק את הרנו) - גרמני

ודבר נוסף שחשבתי עליו.

קלות הפריצה לרכב. והגניבה - לא יפני לא גרמני ולא צרפתי רק רכב עיראקי יעשה את העבודה

בקיצור שתמצא את ה רכב תודיע לי ותקנה לי 2 כאלה אם תצליח לשלב את כל מה שרצית

אין מתנות חינם ואם תשלם בשביל יפני תקבל יפני

תשלם גרמני תקבל גרמני

ממה שנתת הRUNX הוא פסגת היפניות

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הראנקס אגב מורכבת באנגליה.

קח בחשבון שכל גרסה שהיא לא הטרה - ברגע שתוציא את הרדיו המקורי אתה גם מוציא את מחשב הדרך ואת אפשרות השליטה מההגה.

עם זאת ניתן להתקין במקומו רדיו בגודל 2 DIN או שניתן לקנות מתאם ולהתקין רדיו סטנדרטי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על מה משפיע המחשב דרך??

ואני הולך להעיף בבעיטה את הרדיו המקורי. מהאוטו.

ואגב האוקסיטה. פחות משפיעה.. בגלל הכמות איטום שתהיה . כך שזה פחות קריטי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סאונד מן - יש לי ראנקס, ואני יכול להגיד לך כמה דברים בבטחון מלא: איכות ההרכבה ברמה גבוה מאוד (אנגליה ולא טורקיה וכו'), נוחות נסיעה לא פחות ממצוינת, אקוסטיקה שאתה כ"כ דואג לה - מעולה אין קירקושים ושום דבר המזכיר את המילה הזו בכלל והדבר האחרון הבאמת חשוב - האחזקה: לא יקרה בכלל, לא אוכלת דלק, טיפולים זולים. מה שכן, באמת יש את הר"ד המקורי שזה כמו כתם... אבל תמיד ניתן להוציא אותו ובעזרת מתאם מקורי שמחירו נע בין 150-300 ש"ח, ניתן לסדר הכל פרפקט. קניה בטוחה ומומלצת.

פורסם
איזה דגם יש לך??

טרה / GLI / לקצורי.

יש לי Luxury.
פורסם

מצויין.

כמה שאלות לי אליך.

1. כמה חלונות חשמל יש?

2. מראות חשמליות?

3. כמה מקום יש בדלת מבחינת אלמנטים?

4. מה גודל הבג'ז. (מידות? )

5. יש הכנות בדלתות מאחורה?

6. יש הכנה לסנטר????

ואתה יודע אולי. מה המקסימום שאפשר להכניס. מבחינת אלטרנטור. ?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם
מצויין.

כמה שאלות לי אליך.

1. כמה חלונות חשמל יש? 4 + סאנרוף חשמלי.

2. מראות חשמליות? - כמובן. + מרכזית נגד סינוור (מתכהה אוט' כאשר רכב מאחורה מאיר בלילה)

3. כמה מקום יש בדלת מבחינת אלמנטים? 4 רמקולים ב-4 דל' (6.5 מקדימה 5.25 מאחורה) + מדף מאחורה ריק, 2 טויטרים במראות (מתחת למכסים מיוחדים)

4. מה גודל הבג'ז. (מידות? ) - 290 ליטר.

5. יש הכנות בדלתות מאחורה? רמקולים? יש - 5.25.

6. יש הכנה לסנטר???? - שלילי.

ואתה יודע אולי. מה המקסימום שאפשר להכניס. מבחינת אלטרנטור. ? - זה באמת שאין לי מושג.

מקווה שעזרתי.
פורסם

מה המידות של הבג'ז.

מה הרוחב.. גובה עד למדף. והעומק..

פורסם

ומה עליות הביטוח (פחות או יותר)

ומה האלטרנטור הנוכחי עם אתה יודע.

פורסם

לגבי מידות תא המטען - לא יודע לא מדדתי.

לגבי הביטוח - מעל גיל 24 - בערך כ4.5K

לגבי האלטרנטור - לא יודע, משהו סטנדרתי אני משאר.

פורסם

מכוניות קטנות שניתן להרכיב עליהן בקלות (או קיימים להם במיוחד) אלטרנטורים רבי עוצמה הינם בעיקר מכוניות אמרקאיות "קטנות" במושגים אמריקאים.

כתוצאה מביקוש קיים היצע - SCION מאפשרים לרכוש כאופציה אלטרנטורים של 150/200 אמפר ויתכן שאחד מהם יתאים לקורולה, שווה בדיקה SCION בנויים על פלטפורמות של טויוטה.

ישנם אלטרנטורים של STINGER שמתאימים לסיביק בעוצמה של 150A

יש לKNUKONCEPTZ קו של אלטרנטורים שמותאמים למערכות:

http://www.knukonceptz.com/domaltindex.cfm

הקורולה תוכננה כ- "מכונית משעממת לזקנים" ולא דמיינו שמופרעי SPL ינסו לדחוף שם מערכות עם צריכת זרם תלת ספרתית.

האופציה הטובה ביותר לפי דעתי לרכב קטן עם אלטרנטור גדול זה דיזלים מבית VAG.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...