Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואבא חשבנו שכבר הרכב שנמצא בידינו ( קאיה קרניבל 03' ) התיישן ולכן אנו רוצים לקנות משהו חדש .. אבל לא מיניוואנים !

אנחנו יותר קשורים לרכבי-מנהלים כגון :

1) סובארו B4 3.0R

2) מאזדה6 2.3

3) הונדה אקורד 2.4

התנאים הם :

שיהיה רכב נוח ואמין ובטח עם ביצועים מצויינים - התקציב הוא עד 270K !

אנחנו יותר בכיוון הסובארו שהיא ( לדעתי לפחות ) הטובה בקבוצתה ..

אז מה דעתכם על הרכבים הנ"ל .. תודה לכל מי שעוזר !

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממליץ לך בחום לבצע נסיעת מבחן בכל אחד מהרכבים ולהחליט.

אני נהגתי רק על ה-B4 2.0, ולא כ"כ התרשמתי... (מצד שני גם האקורד וה-6 לא מדהימות אותי...)

למה לא מונדיאו או פאסאט?!

פורסם

צריך לדעתי להפריד את הרכבים המאזדה זולה בצורה משמעותית.

מבחינת ביצועים ההונדה נהדרת עקב אכילס ירידת ערך גבוהה.

הסוברו מכונית טובה מאוד אך בגלל מחירה יהיו מעט רוכשים.

הייתי בעל מאזדה 04 ומאוד נהניתי היא מאוד מאובזרת .

פורסם

תודה לכול העוזרים ..

לגבי המונידאו והפאסאט , את המונידאו לא מחבבים פשוט . בגלל העיצוב החיצוני וגם בגלל המנוע 2.0 ל' 145 כ"ס !

הפאסאט הוא רכב מפנק מאד , אבל אנו הולכים לסובארו בגלל ההנעה הכפולה שיש לה , ובגלל אחיזת הכביש הגבוהה .. ( אבל אחרי חוו"ד מבעלי מכוניות כאלה שציינתי , אמרו שגם המאזדה וגם האקורד גם בעלי אחיזה מצויינת לכביש .... ) אבל לא יודע מה ..

בכל זאת אנו ניסע על כל אחד מהרכבים הנ"ל ונחליט ...

פורסם

אל תתקבע על יפניות יש לך המון אפשרויות לבדיקה עד 270K, אתה יכול לבדוק את האופציות הללו: אלפא 159 מנוע 1.9, אקורד 2.4 אקזקיוטיב, סדרה 3 בסיסית (עם חריגה), S40 טורבו (עם קצת חריגה), סונטה (???) 3.3 לוקצ'רי, C-CLASS מנוע 1.8 קומפרסור, סאאב 9-3 linear (או vector עם חריגה), B4 מנוע 3 ליטר, C5 מנוע 3 ליטר, סופרב 2.8, פאסאט טורבו (מנוע מהגולף GTI) ו-407 3 ליטר.

בהצלחה!

פורסם
לך על ההונדה... התמורה הכי טובה ביחס לכסף שאתה רוצה להשקיע וגם יש לה את הביצועים הכי טובים

אין לה את הביצועים הכי טובים, והסובארו מכונית מרשימה בהרבה. גם מהמאזדה. אבל נסיעת מבחן בוודאי תתן לכם יותר מידע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

270K? אתה בטוח שאתה רוצה יפנית? כי ב-250K יש לך ביואיק לקרוס CXL, בהחלט לא מביישת את הבעלים הגאה שלה (אני, טוב נו.. אמא...)

מנוע 3.8 V6 200 כ"ס, 31 קג"מ מומנט, רכה עדינה אבל אפשר בהחלט להינות ממנה, מאובזרת בצורה מדהימה.

הרכב אצלי מתחילת שנת 2006, אני מרוצה ממנו, ואפילו מצליחה לשמור על צריכת דלק של 12.3 ליטר ל-100 ק"מ

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בלו ג'יי, זה באמת מרגש שאת מרוצה מהביואיק, אבל משום מה לא ממש נראה לי שמישהו שמתעניין ב-B4 3.0 אפילו יביט לכיוון האמריקאי הזה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וזה למה בדיוק? כי היא קטנה יותר? כי היא "אמינה" יותר? כי היא חסכונית יותר?

זה ממש מרגש שאתה לא מסתכל על אמריקאיות אבל אם יש לבחור את האופציה לבחור למה שלא יעשה את זה? אל תכניס לו מלים לפה - מי יודע - אולי פתאום יתחשק לו..

פורסם
270K? אתה בטוח שאתה רוצה יפנית? כי ב-250K יש לך ביואיק לקרוס CXL, בהחלט לא מביישת את הבעלים הגאה שלה (אני, טוב נו.. אמא...)

מנוע 3.8 V6 200 כ"ס, 31 קג"מ מומנט, רכה עדינה אבל אפשר בהחלט להינות ממנה, מאובזרת בצורה מדהימה.

הרכב אצלי מתחילת שנת 2006, אני מרוצה ממנו, ואפילו מצליחה לשמור על צריכת דלק של 12.3 ליטר ל-100 ק"מ

באמת שחכתי להכניס את הלה קרוס לרשימה, חוץ מזה הגרסה ב-250K היא לא בעלת מנוע 3.8 עם 200 סוסים אלא 3.6 עם 240.
פורסם

ואללה? חשבתי שרק ה-CXS מגיעה עם ה-3.6.. MY BAD.

פורסם

דווקא אחרי נסיעות מרובות בלה סברה ובשברולט אימפלה {יותר מיושנת}, כשנכנסתי ללה קרוס ממש לא מצאתי משהו מלהיב או יוצא דופן בה.

היא חזקה בצורה מספקת , דבר שאתה באמת מצפה למצוא בביואיק , אבל הייתי בטוח שהיא תרגיש יותר חזקה משברולט מאליבו , והיא לא הרגישה ככה בכלל.

משתיהן הייתי בוחר במאליבו.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...