Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי התקלה אינה במנוע החשמלי מכיוון שהוא עובד לסירוגין, מה שאומר המנוע החשמלי תקין (לפי דעתי ), מה שנשאר אלו הם החיישנים , אז למיטב הבנתי אם אחד החיישנים תקול אז יש להחליף את כל מכלול ההגה החשמלי כפי שרפי ציין ?

עידן.

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי דעתי התקלה אינה במנוע החשמלי מכיוון שהוא עובד לסירוגין, מה שאומר המנוע החשמלי תקין (לפי דעתי ), מה שנשאר אלו הם החיישנים , אז למיטב הבנתי אם אחד החיישנים תקול אז יש להחליף את כל מכלול ההגה החשמלי כפי שרפי ציין ?

עידן.

לא מחייב.

מנוע גם יכול לעבוד לסרוגין, תלוי במצב ואופי התקלה (מים ? קצר ? בלאי ? מכה ?....)

בדיקה במחשב תסייע לפתרון הבעיה\תקלה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הנה מאמר קצר מחו"ל המתאר את אופן איפוס המחשב ניהול מנוע:

Got any niggly little engine problems?, car stalling?, got random idle issues?

Try an ECU reset!

The reset sets the ECU back to defualt settings. This means all duff info picked up from sensors etc is dumped.

First insure you have radio code (if applicable)

-disconnect battery for 10 mins

-reconnect

-turn ign to second click and wait 10 secs

-start car

-turn fan to max, lights on and any other electricals you can (this sets alternator voltage drop)

-allow to idle until warm and fans cut in

-take for a blast

You may need to repeat if fault persists

פורסם

ידידי היקר,

מתוך נסיון עם רכבי VW ניתוק המצבר לא ימחק לך את התקלה ממחשב הרכב ולא יפתור לך אותה.

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון נוסף - הרכב עבר אבחון ממוחשב אך המוסכניק אומר שלא מופיע קוד תקלה אלא "פאזות של המנוע",

האם הדבר ייתכן ושלא מופיע קוד תקלה ?

עידן.

פורסם
עדכון נוסף - הרכב עבר אבחון ממוחשב אך המוסכניק אומר שלא מופיע קוד תקלה אלא "פאזות של המנוע",

האם הדבר ייתכן ושלא מופיע קוד תקלה ?

האם הסבירו לך מה הכוונה ב- "פאזות של המנוע"?

ובכל זאת - מדי פעם ההגה מפסיק לעבוד! - מה דעתם? מה ההמלצה שלהם?, הרי לא מדובר בתקלה שולית.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אמרו לי שההמלצה שלהם היא להחליף, הבחירה שלי היא- האם להחליף אצלהם/אצל מישהו אחר או להמשיך ליסוע עם הרכב במצבו הנוכחי - ללא הגה כוח.

עידן.

פורסם
אמרו לי שההמלצה שלהם היא להחליף, הבחירה שלי היא- האם להחליף אצלהם/אצל מישהו אחר או להמשיך ליסוע עם הרכב במצבו הנוכחי - ללא הגה כוח.

עידן.

אם תמשיך לנסוע ככה באופן תמידי המסרק יהרס.

קו---------------------------------------

פורסם

אם הבדיקה עלתה לך 200 ש"ח אז זה כבר עושק... האם הם מוכנים להוריד זאת ממחיר עלות התיקון?

נראה לי (לא בטוח אבל כדאי לנסות) שתוכל למצוא מוסך שיאבחן לך את הבעיה כמו שצריך, וללא עלות שכזאת רק עבור חיבור סקנר...

...Carpe Diem

פורסם

אם אני מחליט לטפל דרך המוסך עלות הבדיקה היא 100 ש"ח.

ותאמין לי ביררתי בכמה מוסכים שיש ברשותם סקאנר כזה וזה המחיר הממוצע.

עושקים , אבל אין מה לעשות .

עידן.

• תוכן חדש...