Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא עושק כי מחשב אבחון כזה עולה כ 45000 ש"ח ומעלה, כל תקליטור טכני עולה כ 650-800 ש"ח וצריך לעדכנו כל 3 חודשים. מדי פעם פעם יש לרכוש כבלים מיוחדים למערכות חדשות בעלות של כמה אלפי ש"ח וכמובן שלפי תקן ISO יש לבצע כל שנה כיול (בתשלום) במעבדה מוסמכת כמכון התקנים.

רק רציתי להציג את המציאות של עלויות מחשב האבחון של פיאט במוסכים מורשי היבואן.

אצל רוב המוסכים של יבואני הרכב האחרים מצב הנו דומה.

בברכה - רפי לין :-D

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההגיון הבריא שלי אומר שמחליפים דבר שהוא מקולקל, לא דבר שעדיין עובד.

אני מאמין שיש איזושהי בעיית מגעים פשוטה באיזשהו מקום. לא נראה לי שצריך להחליף משהו שעובד כרגיל רוב הזמן.

גש למעבדה של אייל. עושה רושם של בחור רציני ומבין עניין והכי חשוב - נייטרלי.

מעצבן אותי שאנשים מספרים שבמקום לנסות ולתקן או לבדוק את מקור התקלה מוסכים אומרים להם "להחליף".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב , אני כבר לא יודע מה לעשות .

האם לגשת לעוד מוסך על מנת לקבל חוות דעת ממוחשבת , האם לגשת למעבדה של אייל ?

עידן.

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם
ההגיון הבריא שלי אומר שמחליפים דבר שהוא מקולקל, לא דבר שעדיין עובד

ההיגיון הבריא שלי, איתמר, אומר שצריך להשאיר את ההיגיון בבית ולתת לבעל מקצוע לעשות את העבודה בהתאם לכישוריו, ניסיונו בתחום והכלים העומדים לרשותו.

מכוניות מודרניות מורכבות מהרבה מאוד מיחשוב - תאמין או לא, יש הרבה דברים שלא תוכל למצוא בהם היגיון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם כך, שאלה תאורטית.

עפ"י מה שאתם אומרים - רכב ש"למד" וראה רגל כבדה יותר, יתן ביצועים "טובים" יותר, מאשר רכב שראה רגל עדינה?

אולי? מישהו? :(
  • 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל סליחה על ההקפצה, אבל יש לי בדיוק אותו רכב ואותה בעייה, ואני לא רואה שנמצאה תשובה סופית לבעיה של ההגה כוח.

פיאט פונטו 2002 ידנית מנוע 1242, הנורה האדומה נדלקה לי פני כמה שבועות ומאז לסירוגין היא נכבית או נדלקת ובקבותיה ההגה נהיה רך/קשה.

מה לעשות?

• תוכן חדש...