Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברי הפורום.

אתמול הלכתי למוסכניק שלי כדי שיסביר לי מדוע הסובארו לא סוחב לאחרונה.

הסימפטומים הם כדלקמן, הפלאגים המצולמים הם אחרי נסיעה של כ1500 .KM

כאשר האוטו נוסע ללא לחיצה על דוושת הגז (בירידה או בתאוטה) יש בייק פיירים.

כאשר האוטו קר הסחיבה שלו על הפנים.

וצריכת הדלק עלתה משמעותית בחודשים האחרונים.

המוסכניק עשה סיבוב איתי על האוטו, פתח שנייה את מכסה המנוע ואמר לי להחליף את חוטי ההצתה, ולעשות ניקוי קרבורטור (צביקה עשה לי בספטמבר האחרון).

אני יחליף היום את חוטי ההצתה אבל האם זה יפתור את הבעיה?

אני מסופק, לדעתי זה יותר משהו כמו כיוון הצתה.

מדובר בDL 92 ידני

1.JPG

2.JPG

:agrue:
פורסם

לפי השחור על הברגת הפלג,ברחה קומפרסיה דרך ההברגה.

הפלגים לא היו סגורים טוב.החליף פלגים סגור טוב ונסה.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

התיחס לתגובתו של דוד מזר, הפלג הימני לפחות הנראה בתמונה, לא היה סגור, דבר המעיד על בריחת קומפרסיה, ומובן מאליו ירדה בסחיבה, הבק פיירים יכולים לנבוע מהצתה לא מכוונת, יש לבדוק באם התרמוסטט לא בוטל ברכב, ובהזדמנות זאת, משרשור אחרון שפתחת, המאוור אצלך אכן צנטרפוגלי, ומהירות הסיבוב שלו תלויה בחום המנוע, בדוק אפשרות, שצוק אוטומטי תפוס במצב סגור, בגלל

פיוז שרוף.

צור קשר בפרטי במקרה הצורך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תחליף פלאגים NGK או DENSO .

מתי לאחרונה החלפת חוטי הצתה?

תבקש לכוון את הרכב על המחשב, לאט לאט כמו שצריך(4 גאזים).

מעבר לזה, אם עדיין הרכב לא יסחב לך כמו שצריך, תבדוק את הוואקום שעל המפלג, אנשים לא מייחסים לו חשיבות, אך הוואקום הזה , משפיע רבות על הסחיבה של הרכב.

פורסם

שלום.

לידע כללי במצב כזה של חוסר סחיבה הבדיקה הטובה ביותר היא בעזרת שעון וקום.

לדעתי יתכן ויש בעיה בצוק והוא לא ניפתח עד הסוף ודבר זה גורם לצריכת דלק גבוה ופגיעה בביצועי הרכב.

יש עוד דבר שמין הראוי לבדוק זה את מערכת הפליטה בעיקר את ה"דלתה" התחברות צינורות הפליטה מיתחת למיכלול המנוע והגיר. יש המון מיקרים ובעיקר בסוברו שהם ניסתמים ופוגעים קה בסחיבה.

אם תרצה פתרון לבעיה תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
תחליף פלאגים NGK או DENSO .

מתי לאחרונה החלפת חוטי הצתה?

תבקש לכוון את הרכב על המחשב, לאט לאט כמו שצריך(4 גאזים).

מעבר לזה, אם עדיין הרכב לא יסחב לך כמו שצריך, תבדוק את הוואקום שעל המפלג, אנשים לא מייחסים לו חשיבות, אך הוואקום הזה , משפיע רבות על הסחיבה של הרכב.

שלום.

ומה זה יגלה בדיקה (4 גאזים).

כלום 0 אחד גדול ידידי הרכב הוא קרבורטור לא הזרקה והמכשיר 4 גזים במיקרא הטוב יצטרך פסיכיאטר

לגבי הואקום מה לעשות גם בזה אתה לא צודק כי הוקום עוזר רק בזמן האצה בסל"ד בינוני.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני ל כמו תמיד צודק, ואין צורך במכשיר 4 גזים, מכשיר CO מספיק בשביל לבדוק תערובת ולכוון לפי הצורך, אך אין לגעת בשלב זה בקרבורטור, כי הוא שופץ בעבר אצלי, יש לבדוק צוק אוטומטי סגור, בגלל מתח חשמלי שלא מגיע למכלול הצוק, לכוון הצתה לחזק מצתים( המצתים הםNGK? , והם הוחלפו בטיפול האחרון), יש לעדכן מחר על התוצאות.

בברכה

צביקה

פורסם

מה יש לכם מ 4 גזים? כאשר המכשיר בידיי בעל מיקצוע הוא משמש לדיאגנוזה לכל סוגי הרכבים, בין אם הזרקה ובין אם קרבורטור.

איש דיאגנוזה טוב, ידע לאבחן תקלות הצתה,מצב מנוע, וקרבורטור באמצעות אנלייזר 4 גזים בלבד.

פורסם

דניאל ידידי, אין לנו שום בעייה עם מכשיר 4 גזים, אך מה לעשות שבתשעים אחוז מהמוסכים לא תמצא אחד כזה, אז מה לעשות לא ניתן יותר לאבחן תקלות, מכונאי טוב יסתפק בשעון וואקום, T10, מברג, ועוד שני כלי עבודה חשובים, עינים ואוזנים.

בברכה

צביקה

פורסם

איפה יש כזה מכונאי??

אני מכיר משהו שיכול לתת דיאגנוזה בלי כל הפריטים שהזכרת:

המוסכניק עשה סיבוב איתי על האוטו, פתח שנייה את מכסה המנוע ואמר לי להחליף את חוטי ההצתה, ולעשות ניקוי קרבורטור
לזה אני קורא דיאגנוזה מהת***.

את האמת, מפתיע אותי שה"מומחה" מצא איך לפתוח את מכסה המנוע:twisted:

פורסם

אם רק יורשה לי להאיר ולהעיר, פלגים מוציאים מיד אחרי נסיעה לבדיקה.

ודבר שני, ויזואלית אינה בדיקה מספקת דרוש ציוד מיוחד לבחינת פלגים לעומק - מעין פנס.

נ.ב - היה כאן למיטב זכרוני שרשור על זה.

חוטי הצתה גם הם נבדקים בהתנגדות אך לטעמי אם הם קשים ונראים "שבורים" פיזית ונפשית רצוי להחליפם. מה גם שנהוג להחליפם כל זמן קצוב.

il live when i live i sleep when i die

פורסם

החלפתי את חוטי ההצתה, כשהוצאתי את הפלאגים לנקותם. ולבדוק אם התופעה חוזרת. שניים מהם נשברו לי (החרסינה שלהם) ,אין לי מושג איך, החלפתי אותם כמובן, אבל אין לדעתי שינוי משמעותי בסחיבה.

:agrue:
  • תוכן חדש...