Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדיאל!

ultras_monkeys
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהירשזון המלאך הוריד לנו את המחיר במקום 900 שקל לסה"כ 492 לשידור של משחקי המונדיאל שבכל מדינה מתוקנת בעולם הם משודרים חינם, מה אתם מתכוונים לעשות ?

לקנות ולתת לגנבים האלו להמשיך למכור לנו כל אירוע ספורט בתשלום?

אישית אני מתכוון להתקין לווין בנוסף לייס , אני מוכן לשלם קצת יותר ולהנות ממנו גם אחרי המונדיאל , וגם לא לתת להם שקל.

מפריע לי במיוחד שבמדינה שמצבה הכלכלי לא מזהיר , אזרחים שלא יכולים להרשות לעצמם לשלם 500 שקל יפסידו את המונדיאל שבעצם כדורגל זה משחק של האזרח הפשוט .

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש בטלוזיה עוד מלא ערוצים אחרים אני מאמין שיהיה שם משחקים.

כמו המשחק ישראל-צרפת היה באיזה ערוץ צרפתי.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
יש בטלוזיה עוד מלא ערוצים אחרים אני מאמין שיהיה שם משחקים.

כמו המשחק ישראל-צרפת היה באיזה ערוץ צרפתי.

אל תדאג, יחשיכו לנו את המסכים האלה, יהיה בסדר :?

פורסם

מותר להם להחשיך?

אני משלם על כל הערוצים האלה, אם מחשיכים מאיימים

בהתנתקות ואז יפתחו את זה חזרה:)

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תוכן חדש...