Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדיאל!

ultras_monkeys
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא מי יודע מה מתעניין בחמישה כושים מקפיצים כדור לטבעת, או מה שלא יהיה הטורניר הזה שאתם מדברים עליו, אבל בכל האמור על טלויזיה אני עם הדוסים.

לא הכבלים ולא הלווין רואים ממני שקל.

תאמינו לי שמאז שהתנתקתי הרווחתי כזה שקט ושלווה שאין לכם מושג. כל ערב במקום לזפזפ בין חרא לקקה וחזרה אני נהנה מבית שקט. אני עושה יותר, קורא יותר, מדבר עם אשתי יותר, עושה את אשתי יותר, קורא לאשתי יותר. עזבו, נסחפתי. העיקר זה שפתאום אני מגלה שלא רק שאני לא מפסיד כלום, אני אפילו מרוויח.

תתנתקו! כל מה שיש לכם לאבד הוא את כבליכם!

ולעניינים שיעניינו אתכם יותר - ניסיתי בהתחלה להתחבר לאנטנה של הבית כדי שאוכל לפחות לראות חדשות לפעמים, אבל התברר לי די מהר שככל הנראה כבוד טכנאי הוט העצלנים חירבו את כל חיבורי האנטנות של הבנין למרות שהם חייבים להשתמש בתשתית שלהם בלבד.

אז ויתרתי.

ואז גיליתי שאפילו עם החתיכת כבל שמחוברת לי לטלויזיה אני קולט בצורה די מטושטשת את ערוץ 1 ו-2, ובצורה ברורה ונפלאה את ירדן.

מסתבר שערוץ הטלויזיה הירדני משקיע במשדרים שלו יותר מערוץ 1 ו-2. פשוט בזיון.

וזה לא שאני גר בעמק בית שאן. מדובר בראשל"צ.

אז בקיצור - חברו חתיכת חוט לקואקס, רצוי כבל דו גידי שתוכלו לעשות ממנו דיפול - ואתם קולטים ירדן כמו מלכים.

תהנו, ולמרות שאותי זה לא מעניין גם אני אחזיק אצבעות לנבחרת הקריקט של ישראל.

בהצלחה ח'ברה!

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מוכן לשלם על המונדיאל מחיר מופרז כזה.

את המונדיאל אני קרוב לוודאי ארעה רק בשידורים חוזרים (עבודה) ובאנטנה רגילה.

לדעתי כל מי שאכן יתפתה לרכוש את שידור המונדיאל אולי יזכה בטווח הקצר אבל יפסיד יחד אם כולנו בטווח הארוך!

פורסם

המקסימום שאני מוכן לשלם להם זה 50 ש"ח לכל המונדיאל, וגם זה כי אני מרגיש מאוד מאוד לארג' ברגעים אלו. בימים הפחות טובים שלי אני מוכן שישלמו לי.

בכל מקרה, הנה לכם רשימת אתרים שימושיים:

חדשות הספורט - מוקלט: http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ai=31&ar=tvsport

Band Sports 1 - High: mms://media2.brturbo.com/bandsports.wmv (להעתיק ולהדביק בוינדוס מדיה פלייר)

Galica TV: mms://85.91.64.23/Television (אותו דבר כמו זה שמעליו)

KTV3: mms://82.145.212.24/ktv3?MSWMExt=.asf (ערוץ מ...כווית. אותו דבר כמו השתים שמעליו)

Rai Sports: mms://fastreal.fastweb.it/raisporthigh

CCTV 5: mms://202.109.80.136/channel3

NTV: mms://144.122.56.15/odtutv

ESPN: mmst://218.67.245.5/ESPN

Dragon Tv: mms://218.69.107.45/%E4%B8%9C%E6%96%B9%E5%8D%AB%E8%A7%86

GDTV: mms://211.96.14.137:555/wmtencoder/tiyu.wme?userid=guest&token=e13b9cfec87e298ae4ab7

Tainjin 5: mms://218.69.107.45/%E5%A4%A9%E6%B4%A5%E4%BA%94/

תהנו

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מייל שקיבלתי:

אנו מתבשרים שמדינתנו הנאורה מתכוונת להשיט עלינו משחקי כדורגל במחיר הסמלי של 492 ש"ח בלבד. זאת ,בניגוד לעמדתן של כל המדינות המפותחות בהן משדרים ערוצים שונים את המשחקים בחינם.

אנו חיים במדינה דמוקרטית וזכותנו להפעיל לחץ על נבחרי הציבור שלנו כדי לשפר את איכות חינו בתחומים השונים. החלטתי לנקוט במעשה ולא סתם לקטר.

אז מה לעשות?

1. כנסו לאתר פניות הציבור במשרד התקשורת - http://www.moc.gov.il/moc/doa_iis.dll/rms_admin.get_HTML_form?nFormId_in=1

2. הכניסו את פרטיכם האישיים לשלושת התיבות הראשונות (חובה)

3. הכניסו את הטקסט הבא לתיבת ההודעה:

שלום,

אני מוחה על כך שמדינת ישראל מאפשרת ליזמים פרטיים לעשות הון מאירוע ספורטיבי, כלל עולמי, המתרחש אחת לארבע שנים.

מצער במיוחד שמדינה מתקדמת כמו ישראל בחרה בעמדה הפוכה מזו שנקטו בה כל שאר המדינות המפותחות אשר בחרו לאפשר לכל האוכלוסייה ליהנות מהאירוע.

אני מבקש מכם לשקול שנית ולהתיר את השידור בערוץ 1, הערוץ הציבורי, עבורו אני משלם מיסים.

לחצו על לחיץ שלח

עכשיו

יש לכם 2 ברירות:

לא לעשות כלום ולהגיד לעצמכם "איזה דביל" והמשיך ולאכול את כל הג`יפה שנבחרי הציבור שלנו מאכילים אותנו.

לעשות משהו בנדון ולשלוח דוא"ל זה לרשימת התפוצה שלכם ותוך יומיים יהיו מספיק אנשים שיתנגדו לשלם את המחיר המופקע.

§ כל מי שיש לו יוזמה נוספת ע"מ למנוע גזירה מיותרת זו ההופכת את הספורט למותרות לבעלי הממון בלבד, מוזמן לשלוח לי הצעות וביחד נבטל את ההחלטה.

§ אם אתם מסכימים עם היוזמה, שילחו לי דוא"ל חוזר, כדי שאוכל להוסיף אתכם לרשימת החתומים על העצומה.

אני חייב לציין שהיוזמה היא לא שלי..

המייל של הבחור שיזם את זה הוא:

[email protected]

כנסו ..אל תתעצלו !!!!

שידורי המונדיאל בחינם במרחק

copy paste בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

לפי דעתי זו ממש שערוריה שערוץ 1 משלמים 17 מיליון ש"ח כדי לשדר את מכבי תל אביב בכדורסל ולא מנסים אפילו לקנות את הזכויות שידור של המונדיאל.

אם כל הכבוד למכבי תל אביב הסכום הזה הוא שערוריתי במיוחד שהוא משולם מכספי המיסים שהם גובים והוא משרת לא את כל תושבי המדינה אלא רק את אוהדי מכבי תל אביב.

בכל מקרה הערוץ הירדני הוא הפתרון היחיד כרגע.

פורסם
לפי דעתי זו ממש שערוריה שערוץ 1 משלמים 17 מיליון ש"ח כדי לשדר את מכבי תל אביב בכדורסל ולא מנסים אפילו לקנות את הזכויות שידור של המונדיאל.

אם כל הכבוד למכבי תל אביב הסכום הזה הוא שערוריתי במיוחד שהוא משולם מכספי המיסים שהם גובים והוא משרת לא את כל תושבי המדינה אלא רק את אוהדי מכבי תל אביב.

בכל מקרה הערוץ הירדני הוא הפתרון היחיד כרגע.

איתן כבל היחדי שמנסה לעשות משהו בקשר למונדיאל , ומנסה עוד איכשהוא לעשות שהמונדיאל יהיה חינם.

קודם כל בקשר להסכם של 17 מיליון שקל עם קבוצה ששייכת לידיים פרטיות מכספי הציבור של כולם הוא חוצפה , ואיתן כבל בתור ממונה על רשות השידור ביטל את החוזה הזה מיד כשנשלח אליו לאישור .

פורסם

ולעניינים שיעניינו אתכם יותר - ניסיתי בהתחלה להתחבר לאנטנה של הבית כדי שאוכל לפחות לראות חדשות לפעמים, אבל התברר לי די מהר שככל הנראה כבוד טכנאי הוט העצלנים חירבו את כל חיבורי האנטנות של הבנין למרות שהם חייבים להשתמש בתשתית שלהם בלבד.

!

על פי חוק, חייבת הוט / YES לחבר אותך בחזרה לתשתית הבניין ברגע שהודעת על ניתוק מהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איתן כבל היחדי שמנסה לעשות משהו בקשר למונדיאל , ומנסה עוד איכשהוא לעשות שהמונדיאל יהיה חינם.

קודם כל בקשר להסכם של 17 מיליון שקל עם קבוצה ששייכת לידיים פרטיות מכספי הציבור של כולם הוא חוצפה , ואיתן כבל בתור ממונה על רשות השידור ביטל את החוזה הזה מיד כשנשלח אליו לאישור .

עם כל הכבוד לאיתן כבל הוא לא יכול לבטל את ההסכם מכיוון שהוא רק אחראי על ביצוע חוק רשות השידור והוא אינו יכול לקבוע מה ישודר ומה לא, כך שההסכם בין ערוץ 1 למכבי עדיין בתוקף.

אסף

פורסם
עם כל הכבוד לאיתן כבל הוא לא יכול לבטל את ההסכם מכיוון שהוא רק אחראי על ביצוע חוק רשות השידור והוא אינו יכול לקבוע מה ישודר ומה לא, כך שההסכם בין ערוץ 1 למכבי עדיין בתוקף.

אסף

אם הוא רוצה הוא יכול.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3248957,00.html

פורסם

ואללה לא חשבתי על זה,

עד היום אני לא ממש צופה בטלוויזיה אחרי שהתקינו לווין, חוץ מערוץ אחד

GEAR ONE

שהוא אך ורק לספורט מוטורי ורכב במיוחד.

אבל עם איזה 700 תחנות שונות מכל העולם לא נראה לי שאני הולך לפספס משחק שאותי לפחות יעניין .

אגב בלווין אם אתה לא מזמין חבילות ערוצים מסויימות אז יש לך רק את עלות ההתקנה + ערוצים חינמיים מכל העולם. והם מגיעים למעל 700 ערוצים והעלות היא 1800 שקל - לנו לפחות כך זה עלה בערך , וזה הרבה הרבה יותר משתלם מהכבלים או ייס.

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מרוב עצבים בנושא אני יתמצת כדי להתעצבן כמה שפחות(זה בעיה להיות ג'ינג'י-

הרבה קצרים בלתי נשלטים בראש),היינו ונהיה מדינה של פראיירים

כל האוכלי חינם ימשיכו לרכוב עלינו האזרחים כאילו שהיינו זו**ת.

פורסם

קיבלתי את זה היום בדוא"ל. בתקווה שזה עובד ויעזור...

הקוד לפתיחת ערוץ המונדיאל

בyes-

להכנס להגדרות הלווין ולשנות ללווין AMOS 1-5

לאחר מכן תתבקשו להקיש קוד טכנאים שהוא : 541256

במידה ולא תתבקשו להקיש קוד טכנאים, רצוי לבצע אתחול מחדש ולהגדיר את הלווין הרצוי.

בhot

להכנס לבקרת הורים ולהקיש את הקוד הבא : 252839 לכבות את הממיר ולהדליק מחדש לאחר כמה שניות. מצב זה משנה את הכרטיס החכם לפיילוט. מה שאומר שיהיה ניתן ליראות את כל הערוצים , כולל את ערוץ המונדיאל

בהצלחה

...Spead is nothing without Control

• תוכן חדש...