Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדיאל!

ultras_monkeys
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תהיה הודעה ב-YES :

"עמוס, השרת של הפורום עבר אלינו. אנא התחבר במועד מאוחר יותר".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
YES מעולם לא החשיכו מסך , בניגוד לכבלים. מעניין מה יהיה הפעם.
הם החשיכו את הערוץ הצרפתי במשחק ישראל - צרפת שהיה בלאגאן עם הזכויות שידור ולא שידרו אותו בסוף.

והם יחשיכו מסכים יש פה עניין של זכויות שידור .

דווקא מעניין להתקשר אליהם ולשאול אותם אם יש להם זכות לקחת לי את הערוץ הירדני שאני ערב ערב יושב לראות אותו=)

פורסם

תתחברו לאנטנה רגילה של בנין, תכוונו טלוויזיה לערוץ מירדן או קפריסין ויש לכם מונדיאל בלי טובות ובלי החשכות.

פורסם

קנו אנטנה ב50 שקל ותעלו על השידורים של ירדן, ככה עשינו גם פעם שעברה, שהמשחקים היו משודרים רק בספורט 5+.

פורסם

^

בצורה ברורה מאוד, כל חנות וכל טכנאי לטלויזיות מוכרים את זה...

מצטרף למה שאמרו מקודם, לא לשלם!!!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

המשחקים המעניינים יהיו בערוצים 22 ו10..

סיכום יומי ואת הגולים יהיה אפשרות לראות בYNET..

וכל אלו בחינם..

אז מי צריך לראות את העשרות משחקים האחרים, שבטח לא יהיו הכי מעניינים.. :roll:

בשלב זה, ממש לא נראה לי שאני הולך להזמין את החבילה..

אבל אם יהיו מבצעים כמו שאמרו שיהיו - אז אולי :)

וד"א לפתוח השרשור..

בקשר לזה שבכל העולם הם משודרים חינם..

אז זה ממש לא נכון.. לדוגמא, בקרואטיה, הם משודרים בערוץ שקיים רק אצל ספק כבלים אחד, והערוץ הזה הוא PPV בדיוק כמו בארץ..

רק ששם זה עולה משהו זניח של קרוב ל900 שקל במונחים שקליים..

וזה לא כולל את העובדה שאתה חייב להיות אצל ספק השידורים הספציפי שרכש את הזכויות..

(תחשוב על זה שHOT יקנו את זכויות השידור, ויפתחו ערוץ PPV רק ללקוחות שלה בתשלום היסטרי)

ברוב המדינות באירופה השידורים הם בערוצי הכבלים ולא בערוצים הפתוחים..

משהו בסגנון של ספורט 5+...

הבעיה היא שסופרט 5+, פרט לליגת האלופות, כבר לא קונים זכויות שידור של שום דבר.. :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בשביל זה יש פאבים, וככה אפשר לראות את כל המשחקים ש"בתשלום".
זה לא פיתרון..

הרבה משחקים הם בשעות היום, וברוב הפאבים חייבים להזמין משהו..

אני הולך על האנטנה.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

עמוס, להיפך..

כיוון שהמונדיאל הקרוב יערך בגרמניה, וההבדל שעות בין ישראל לגרמניה זניח (שעה אם אני לא טועה, שעתיים מקסימום..)

רוב המשחקים נופל על שעות אחה"צ-ערב.. ולא על הבוקר כמו שקרה במונדיאל הקודם שנערך בדרום-קוריאה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דיסקבר , באירופה השידורים יהיו חינם בערוצים פתוחים , מה שיעלה בתשלום זה ערוץ מיוחד שישדר 24 שעות , תוכניות,חדשות,אולפנים מיוחדים עם שחקני עבר, תקצירים,סיכומים וכו' וכו' וכל זה בתשלום של 20 יורו לכל המונדיאל .

אגב המשחק הראשון (יש 2 כל יום) ישודר סביבות שעה 6-5 בערב , המשחק השני ישודר סביבות 9-10 , כמו המונדיאל של 98 .

פורסם
YES מעולם לא החשיכו מסך , בניגוד לכבלים. מעניין מה יהיה הפעם.

דווקא אני זוכר שהחשיכו די הרבה פעמים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

כמו שנאמר כאן, מחירי המונדיאל הוזלו מ900 ש"ח ל-492 ש"ח.

עדיין, זוהי גניבה, שבמדינה שקוראת לעצמה "מדינת עולם שלישי", אנחנו לא נהנה מהדבר הנפלא הזה. בכל מדינות העולם האחרות, כולל מדינות ערב השכנות אלינו, ישודרו משחקי המונדיאל, וחבל שאנחנו "נהנה" רק מ-12 משחקים.

כמה אפשרויות : צ'רלטון קנתה את הזכויות לשידור המשחקים. באם לא ימכרו חבילות מונדיאל, צ'רלטון תפסיד כסף, והרבה כסף. כסף שאסור להם להפסיד, ולכן אם קצת אנשים יקנו את חבילות המונדיאל השנה, כניראה שניראה משהו השנה.

אפשרות נוספת, והיא צויינה כאן : להתחבר לאנטנה הישנה והרגילה, ובכך לקלוט את הערוצים מקפריסין, ומירדן. ערוצים אלו ישדרו את כל משחקי המונדיאל, ולכן אין ל"יס", או ל"הוט" שליטה על הערוצים הללו, ואין באפשרותם להחשיך את הערוצים הנ"ל.

אפשרות נוספת : לראות את משחקי המונדיאל באינטרנט. המון אתרים מתכוננים לחגיגת הכדורגל, המון אתרים הולכים לשדר את כל המשחקים בשידור ישיר, רוב האתרים עושים זאת ללא תשלום, וזה גימיק נהדר.

בכל אופן, אני לא הולך לשלם 492 ש"ח, כאשר עומדת באפשרותי אופציות כאלו.

פורסם

אני עם אופיר, לא משלם גם אם יורידו את זה ל30 שקל אני לא משלם, שילכו לחפש מי ינענע אותם הגנבים האלה. כפי שכבר אמרו תתחברו לאנטנה על גג הבניין שלכם ותהנו מכדורגל בחינם, ממילא דני נוימן ובוני גינזבורג וכל השאר בערוץ אחד וב5 + (איציק זוהר פרשן אעלק, כנ"ל מודי בר און) לא יודעים לפרשן אז ממילא מנמיכים ווליום ונהנים.

ROOONEEYY

פורסם
אפשרות נוספת : לראות את משחקי המונדיאל באינטרנט. המון אתרים מתכוננים לחגיגת הכדורגל, המון אתרים הולכים לשדר את כל המשחקים בשידור ישיר, רוב האתרים עושים זאת ללא תשלום, וזה גימיק נהדר.

מישהו מכיר אתר כזה? :-D

• תוכן חדש...