Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
??? :shock:

רמקול 5.25 או 6.5 קואקסיאלי \ קומפוננט יתן לרוב תוצאות יפות יותר ומדויקות יותר מ 6X9, מה גם שאולי הוא יהיה זול יותר ונוח יותר להתקנה (יש כבר חורים במגש האחורי או צידי המגש?). זה שאין מגבר זה לא אומר שעם קומפוננט לא שומעים או שומעים רע. מגבר מנצל אותם עד הסוף, זה הכל.

איתמר.

אתה יכול לתת לי דגמים של קומפוננט שיתנו תוצאות יפות יותר שיהיו מחוברים לר"ד כפי שאתה אומר?

באותו תקציב +- ... לצורך העניין אין לי חורים במגש האחורי..

פורסם

ממליץ נורא, יש לחבר שלי אותם מרוצה עד הגג.

הם מחוברים להגברה של HU ושומעים לא רע בכלל. (הגברה של 4*50)

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=TX-69&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=

שים לב שהם די מנוצלים, 93 DB

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
הנה האינפינטי בהרבה פחות אחלה רמקולים

לי היה את הדגם הישן שעלוה בסביבות 750 ש"ח והם היו פצצה רמקולים עם צלילים מדויקים

באס מאוד עדין סט מומלץ ביותר שווה כל שקל!!!

מה שהראית זה הסט שיש לי (לפי התמונה), אכן עלה לי 750 אבל בקומבינה מטורפת!!!

הם בטח מייבאים ישירות לצרכן ככה שזה לא יוצא יקר פשוט 1300 ש"ח (1299 לפלספנים) נראה לי זול מאוד יחסית לסט כזה מצויין ... זה הזמן לחטוף...

(תקראו למעלה בשרשור תראו כמה זה בחו"ל: 270$ = 1230 ש"ח!!! )

כמובן זה לא בנוי לכל אחד חבר שלי שונא לשמוע אצלי מוזיקה הוא אוהב רק שקט ויש לו רק סאב כפול של JBL וסט קומפוננט של MOREL הדור הישן לפני הפולס (מילניום או משהו כזה)... ותאמינו או לא הוא שומע עד 15% מהווליום שלו... סה"כ!!!

אני טיפוס של עוצמה!!! ו... THE MORE THE MERRIER!!!

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם
??? :shock:

אתה רוצה לשים 6X9 אבל אתה רוצה שהם ינגנו רק מוזיקה בלי באסים? ומה זה 6X9 שבד"כ באים עם באסים?

איתמר.

בוא נגדיר את זה שהצליל שלהם יהיה יותר רך מה 6X9 הממוצע לצורך העניין פיוניר ודגמיו שלפי דעתי מיועדים לרכבים ללא סאב שבעל הרכב מעונין בקצת באס, אצלי המטרה היא הפוכה...

פורסם

אם אתה רוצה שהנוסעים יהנו מהמוזיקה במושב האחורי,פשוט תקנה רמקול רגיל.......

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

• תוכן חדש...