Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב את הדעה הרווחות בפורום ש 6X9 זה ביזבוז ועדיף להשקיע בקומפוננט אני מכיר.

אבל לאור הכרה עם המציאות שקניית קומפוננט תגרור קניית מגבר (המגבר כרגע עמוס בשביל עוד זוג קומפוננט) וקניית מגבר תגרור החלפת חיווט והכרה עם התקציב החלטתי ללכת על האופציה הפחות מומלצת, כן 6X9 שיחובר לר"ד (8600).

אין ברצוני להשיג באסים עם ה 6X9 משאלתי היחידה היא להעניק ליושבים מאחור קצת מוזיקה ולהפך להוציא מהם את תחושת הבאסים מהסאב, ככה שאלה מאחורה יוכלו גם הם לשמוע קצת מוזיקה ולא רק באסים (לכן איני מעונין ב 6X9 הסדנרנטי שבדר"כ באים עם באסים)....

קיצר אני לא אתן אפילו אופציות.. ניתן לכם לתת להציע את ההצעות (כן ירבו)...

התקציב נאמד בכ 600 פזטות.

כרגע יש לי מיד של אינפינטי ריפרנס וטויטרים של אינפינטי קאפה מקווה שהברהתי את כוונתי בקשר לייעוד של ה 6X9 ושלא תתנפלו עם הקטע של הבזבוז של הכסף ותשמור לעתיד לקומפוננט....

תודה..

פורסם

מה אתה לוקח נוסעים מאחורה??? :wink:

אצלי באוטו יש 6X9 חזקים מאוד של INFINITY דגם KAPPA:

KAPPA693_7I.jpg

הם נהדרים חזקים רצח ויש להם אחריות של JBL בארץ... (כל כך חזקים שלא תוכל לנצל את האחריות - בלתי ניתנים להריסה... ויש לי אותם על מגבר NAKAMICHI מופרע :evil: )

מה שכן הם כן מתחברים אצלי למגבר... אני לא יודע אם זה יעזור לך אז...

בכל אופן לפניהם היה לי סט של BOSS 500W מצויינים גם ולא הצלחתי להרוס אותם:

BOSRIP6904.jpg

אלה לא חייבים מגבר...

ואם אתה דל תקציב עד כדי כך אז קנה פשוט PIONEER 460W החדשים גם מהממים וגם די חזקים:

13421174c.gif

(אל תגביר יותר מידי :-P הם לא ממש עמידים בבאס חזק אז תסרס אותו מהמערכת)...

מקווה שעזרתי, הכל מנסיון אישי ולא סתם שמועות (למרות שאני לא מבין גדול יש לי ניסיון קל)...

תהנה ותתחדש. :-D

עריכה:

נ.ב: שכחתי לציין, מחירים מינימלים:

ש"ח PIONEER: 480

ש"ח INFINITY: 2000

ש"ח BOSS: 500

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

היתרון העיקרי של הKAPPA החדשים זה שהם 2 אום כך שניתן לקנות מגבר קטן יותר ולחסוך קצת כסף.

http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='KAPPA693.7I'&Ser=KAP&Cat=MEL

2,000 שקל זה מופרע למדי ואין שום הצדקה להוציא סכום כזה (לפי דעתי לפחות). אם בכלל קונים 9*6 ואם בכלל קונים KAPPA תרכשו אותם בארה"ב.

http://froogle.google.com/froogle?q=KAPPA+693.7I+&btnG=Search+Froogle

להרבה PICKUPים גדולים וSUV אמרקאים גדולי יש בדלתות הקדמיות מקום 8*6 או 9*6 ולהם עוד יש סיבה לרכוש 9*6 "איכותי". לרכוש בסכום כזה רמקול שישב על המגש האחורי?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לירן תודה על תגובתך, אבל אין במטרתי להביא רמקולים חזקים לרכב...

כמו כן, הדגמים שרשמתה זקוקים למגבר גם את ה BOSS יהיה לי קשה לנצל ובטח ובטח את הפיוניר או את האינפינטי קאפה (כמו כן אין ברשותי 2000 שקל שאם כן אז באמת הייתי מחכה ומשקיע במגבר, חיווט וזוג קומפוננט, אולי מנסה לגייס עוד קצת) אבל תקציבי לא מתקרב לכך.

אני אחזור עוד פעם אני לא מעונין ב 6X9 חזקים אני מעונין ב 6x9 שיתווספו למוסיקה שקיימת במכונית ויסיפו לה וכן יעניקו לנוסעים מאחורה קצת צליל ולא רק באס מהסאב...

ה 6X9 יהו מחוברים לר"ד (8600) כך דגמים חזקים מדי לא מהווים אופציה כי הם לא יהו מחוברים למגבר...

תודה..

פורסם

גם ה-BOSS וגם ה-PIONEER לא חייבים מגבר והמערכת (המצויינת אני חייב שלציין) שיש לך בהחלט תחזיק אותם בכיף במיוחד שאתה לא מעוניין בעוצמה... ה-PIONEER אפילו מושלמים בשבילך ובת"א ניתן להשיג אותם אפילו ב-370 ש"ח ומעלה... ליד תחנה מרכזית.

לגבי ה-KAPPA סתם השתעשעתי איתך ברור שלא תקנה אותם הם חייבים מגבר טוב ויש להם קרוס מצויין מיוחד שמפריד צלילים ומוסיף לחדות...

לגבי המחיר: קבלו את זה זה מהאתר הרישמי שלהם בארה"ב... Specifications

MSRP U.S. $:269.95Power Handling, RMS:110 WattsPower Handling, Peak:330 WattsSensitivity:95dBFrequency Response:35Hz - 25kHzMounting Depth:3-3/16"Impedance:2 Ohms

בחישוב מהיר: 269.95 דולר כפול 4.55 כפול 16.5% מע"מ (עצוב מאוד :? ) = 1430 ש"ח...

בארץ הם נמכרים ב- 2000 ש"ח... (חס וחלילה לא לקנות במחיר הזה... שלי עלו כ-780 ש"ח :-D )... ורצוי חברים במקומות הנכונים...

קישור לאתר: http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='KAPPA693.7I'&Ser=KAP&Cat=MEL

תהנו...

תיקון: אופס לא שמתי לב כבר שמת קישור... (SORRY לא קראתי עד הסוף אני יודע חמור קופץ...)

ד"א אתם מוזמנים לשמוע אותם בפעולה... (מי שגר באזור חדרה :lol: ).

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם
כן נחמדים מאוד...

קישור: http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=CS396E/230&CheckProduct=Y

הם לא דורשים מגבר???

לפי דעתי אם הם מספקים באמת 70RMS וזה לא נתון יצרן מוטעה אז הם זקוקים למגבר..

גם ה-BOSS וגם ה-PIONEER לא חייבים מגבר

ובטח ובטח הפיוניר 460 זקוקים למגבר שהם מספקים 80RMS ולא 70RMS.
פורסם
לפי דעתי אם הם מספקים באמת 70RMS וזה לא נתון יצרן מוטעה אז הם זקוקים למגבר..

ובטח ובטח הפיוניר 460 זקוקים למגבר שהם מספקים 80RMS ולא 70RMS.

לא בהכרח הם יתנו שמע מצויין מהיציאה של המערכת ואפילו לא תוכל לנצל את כל הטווח שלהם

אצלי היו ה-350 הדגם הקודם שלהם והיו רק על המערכת (PIONEER 7750MP) ופעלו מצויין (כצליל הקפי ולא ראשי)...

פורסם
אין ברצוני להשיג באסים עם ה 6X9 משאלתי היחידה היא להעניק ליושבים מאחור קצת מוזיקה ולהפך להוציא מהם את תחושת הבאסים מהסאב, ככה שאלה מאחורה יוכלו גם הם לשמוע קצת מוזיקה ולא רק באסים (לכן איני מעונין ב 6X9 הסדנרנטי שבדר"כ באים עם באסים)....

??? :shock:

אתה רוצה לשים 6X9 אבל אתה רוצה שהם ינגנו רק מוזיקה בלי באסים? ומה זה 6X9 שבד"כ באים עם באסים?

אם אלה הדרישות שלך, למה להשקיע ב 6X9 מלכתחילה? רמקול 5.25 או 6.5 קואקסיאלי \ קומפוננט יתן לרוב תוצאות יפות יותר ומדויקות יותר מ 6X9, מה גם שאולי הוא יהיה זול יותר ונוח יותר להתקנה (יש כבר חורים במגש האחורי או צידי המגש?). זה שאין מגבר זה לא אומר שעם קומפוננט לא שומעים או שומעים רע. מגבר מנצל אותם עד הסוף, זה הכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
70 RMS ?

או שזה רק נתוני יצרן מוטעים?

אכן, הם 70RMS.

אצלי הם מחוברים לר"ד (פיוניר 480) ונשמעים נחמד מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
??? :shock:

אתה רוצה לשים 6X9 אבל אתה רוצה שהם ינגנו רק מוזיקה בלי באסים? ומה זה 6X9 שבד"כ באים עם באסים?

אם אלה הדרישות שלך, למה להשקיע ב 6X9 מלכתחילה? רמקול 5.25 או 6.5 קואקסיאלי \ קומפוננט יתן לרוב תוצאות יפות יותר ומדויקות יותר מ 6X9, מה גם שאולי הוא יהיה זול יותר ונוח יותר להתקנה (יש כבר חורים במגש האחורי או צידי המגש?). זה שאין מגבר זה לא אומר שעם קומפוננט לא שומעים או שומעים רע. מגבר מנצל אותם עד הסוף, זה הכל.

איתמר.

מצטרף להמלצה!

אם אין לך חורים אל המגש...

פורסם

הנה האינפינטי בהרבה פחות אחלה רמקולים

לי היה את הדגם הישן שעלוה בסביבות 750 ש"ח והם היו פצצה רמקולים עם צלילים מדויקים

באס מאוד עדין סט מומלץ ביותר שווה כל שקל!!!

הסט הישן:

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=693i&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap

הסט החדש (הרבה יותר זול מ2000 ש"ח):

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=693i&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408

מגאן קופה 16v 2000

• תוכן חדש...