Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר בעזרת השם אני מזמין את המגבר והסאב!

ועולה אצלי השאלה:המגבר לא "קצת" חזק מידי לסאב?

אין סכנה שהוא ישרוף אותו?או יגרום לו נזק ?

או שאים כיוון נכון לא צריכה להיות בעיה?

סאב-750 אראמס(שתי סלילים של 2 אום)

מגבר -1200 אראמס ב-1 אום

הפרש של 450 אראמס!

כ-40% יותר אים אני לא טועה, כאשר מומלץ 20-25 אחוז יותר מהספק הסאב.

תודה!

פורסם

לצורך הדיוק KX1200.1 הוא מגבר שנותן 1400+ ב-1אום בפועל,

כשתראה את המגבר פתח את הקופסא ותראה שמודבק עליו מבפנים בגדול

דף נייר ועליו הכח של המגבר כפי שנמדד לו במפעל,כמו שאמרתי כל הקיקרים הנ"ל

שראיתי היו בין 1400-1500RMS וראיתי לא מעט.

פורסם

לב המחירים מצויינים

אני גם הזמנתי את הסט הזה בטווח המחיר הנ"ל רק שאצלי המגבר עלה יותר והסאב פחות.

מה שכן אני יכול להגיד לך הוא ש.... הולך נראה לי להתעצבן אליך משהו מטורף, אני מאמין כי אתה מבין למה.:wink:

פורסם

גיא הסאב אצלך עלה פחות בטח ביגלל שקנית אותו בלי הקופסא,אני צודק? או שהמחיר שלו עם הקופסא פחות ממה שרשום?

ולב באמת לא מכובד לרשום מחירים בפורם כשאתה יודע שאלו מחירים "מיוחדים" שקיבלת מהבן אדם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אתמול סיימתי את הקורה השנייה,עד סוף שבוע הבא אני מקווה שאני אסיים את הכל,כלומר צבע יסוד+צבע עליון והרכבה במקום.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
גיא הסאב אצלך עלה פחות בטח ביגלל שקנית אותו בלי הקופסא,אני צודק? או שהמחיר שלו עם הקופסא פחות ממה שרשום?

ולב באמת לא מכובד לרשום מחירים בפורם כשאתה יודע שאלו מחירים "מיוחדים" שקיבלת מהבן אדם.

כן סלבה יש משהו בדבריך אבל לא ציינתי: איפה?,למה? וכמה!

כל הקטע שלא ידעתי אים מחיר הסאב הוא בסדר ,וגם אתה אמרת שזהיותר מידי אז שאלתי,זה הכול!

ולכל מי שתוהה מה הם המחירים הללו אז ההורים שלי קונים את בארה"ב אפילו בפחות מהמחיר שרשמתי ,

והגיעו אליי תעריפי המחירים לרכיבים האלו אצל יבואן אז עשיתי השוואה ויוצא שיותר זול לקחת מחו"ל , מאשר מחירי יבואן שחנויות זוכות לקנות את הרכיבים!

וסלבה המחירים "המיוחדים" שקיבלתי מהבנאדם הם בסה"כ תעריפים ואף אחד לא ימכור לי בארץ במחירים האלו(הלוואי),עשיתי זאת לצורך השוואה!

• תוכן חדש...