Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש: גלדיאטור מ1977 ומטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכולם,

אחרי שחרשתי את הארץ מקצה לקצה בחופשת הפסח בחיפוש אחר פולסייז חביב למטרותי, הגעתי למסקנה שאני לא רוצה להתפשר על דודג' D200 או וואגוניר, אני רוצה משהו אחד: גלדיאטור. לא ההחלטה הכי הגיונית, אני יודע, אבל עם אהבה לא מתווכחים.

כל גלדיאטור בכל מצב מלפני 77 מעניין אותי ובלבד שיש לו רישוי (לאו דווקא תקף, כמובן; הכוונה היא שאוכל לחדש את הרישוי בבוא העת, לאחר השיפוץ). מצב המכלולים לא מעניין אותי, אם כי הייתי מעדיף שהרכב יהיה במצב חיצוני סביר (אבל ברור לי איפה אני ואיפה המציאות, אז...). על השלדה להיות ברת תיקון באם היא פגומה, המכללים המכאניים אינם רלוונטים. רכב נוסע ותקין בהחלט גם מעניין אותי.

העדיפות העליונה היא לטנדרים מ73-74, אם זכרוני איננו מטעני חבר אמר לי שיש כאלו בארץ; כל דבר אחר גם מתקבל, החל באמבולנסים וכלה ברכבים סגורים עם 2 דלתות.

כל מידע שיש לכם יעזור לי. טלפון של מישהו שפעם התעסק בזה או היה לו, רחוב שבו ראיתם כזה חונה, בית של מישהו שבחצר האחורית זרוק כזה כבר 15 שנה ולא זז...

תודה,

אלון.

פורסם

אלון מתכוון למה שמוכר יותר למרבית האנשים כווגוניר לסוגיו, או צ'רוקי.

גלדיאטור היה הכינוי שהודבק לטנדרים שהיו בצבא.

הוא מעדיף טנדר, אך יסכים גם לאמבולנס או אפילו וגוניר סגור רגיל, בין אם 2 או 4 דלתות.

שלושתם, בתמונות המצורפות.

MM-Jeep5.jpg

m725-lg.jpg

Image-09.jpg

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

יש במושב כפר הרי"ף בחצר בית, אם אתה מעוניין בהכוונה בה"פ.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שמיל קלע בול (זה שטחנתי לו את השכל על זה איזה 3 שעות בטח לא קשור לזה בכלל... לא...).

את הטנדר הצהוב ברשפון (ממש בכניסה) אני כבר מכיר, תודה לכל מי ששלח ה"פ בנושא.

תודה,

אלון.

פורסם

אלון

אם מענייו אותך דודג הידוע כ-אוגנדה שלח ה"פ

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...