Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לשאול בפורומים של שברולט בארה"ב

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

התותחים הכבדים בפורום של שברולט אומרים שהמיכל מרכז לתוכו את הנשמים של המנוע ותיבת ההילוכים, ידוע לכם האם יש נזק להיותו מנותק?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

יכול להיות שה"קופסת שימורים" הזו היא קופסת הואקום של המזגן. מאד דומה לזו שיש לי במוסטנג. האם היה או יש מזגן באוטו?

פורסם

שלום.

הקופסה המדוברת.

מיכל צבירה ושליכת אדי דלק חזרה למיכל הדלק.

אחד השיגעונות של גימי קרטר {נשיא ארה"ב} בעבר.

בשנת 74 יצע תקן חדש למניעת זיהום אויר והחרה הזה סתם פיות במימשל.

בנוסף הלכו והרכיבו משאבת אויר צח המופעלת בעזרת רצועה שגם היתה קשורה למערכת.

לכול הזבל הזה קראו תקן קליפורניה .

לסיכום זה לא היה שווה כלום לא הפחית את זיהום האויר ורק עשה צרות צרורות.

בכול המכוניות בעולם העסק נותק פורק ובוטל כולל ארה"ב.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, זה בדיוק מה שאמרו לי בפורומים של שברולט בארה"ב, שהחרא הזה הוא מרכז נשמים של המנוע ותיבת ההילוכים.

אגב, מתי אפשר להביא את הרנו אליך?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכונים...

אתמול פורק הרדיאטור כדי לראות מה מצבו, שלא מעודד במיוחד. כל מערכת המים של המנוע חלודה בפנים בצורה מפחידה! (בתמונה המצורפת ניתן לראות את הפלאנג' מים של הטרמוטט מבפנים) כשהורדתי את הצינור מים התחתון של הרדיאטור, צבע המים שיצא משם היה חום כהה, עכור בטירוף. לאחר שעה של ניקויי יסודי של הרדיאטור כשהוא מפורק, מצבו השתפר במעט.

זוכרים את הקופסא השחורה שלא הצלחתי לזהות ? (תמונה אחרונה של ההודעה הראשונה בשירשור)

בניקויי הצבע השחור שהיה עליו מצאתי שירטוט של ממסר כפול, שהתברר שמחובר לאורות כדי לכבות אותם עם הסוויץ'.

זהו לבינתיים.

פלאנג' מים.jpg

ממסר1.jpg

ממסרפנים.jpg

• תוכן חדש...