Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דיטסו שרייד שנת 92

כאשר הפקק של הרדיטור פתוח ואני לוחץ על הגז

המים ברדיטור משפרצים כלפי מעלה

חבר אמר לי שיש בעיה בראש מנוע וקומפרסיה מהמנוע מגיעה לרדיטור

האם זה נכון או שזה נורמלי שכאשר לוחצים על הגז והפקק של הרדיטור פתוח המים משפריצים החוצה

והאם זה יכולה להיות בעיה אחרת

תודה מראש

פורסם

בדיקה נוספת, כאשר מניעים את הרכב עם מנוע רדיאטור פתוח ומיים קופצים בלחץ החוצה ז"א ישנה בעית לחץ.

שים לב אם אתה רואה סימני רטיבות/קורוזיה בחיבורים של צינורות המיים למנוע וכדומה וכמו כן האם המיים שמנוניים.

בכל אופן ישנן 1001 סיבות.

בדוק אצל בעל מקצוע.

בהצלחה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

סתם ככה אתה הלכת לבדוק אם המים קופצים מהרדיאטור? ציין למה חשדת בבעייה? חוסר מים\שמן\ מנוע לא עובד עגול? לא סוחב?.....

צונזר.... :?

פורסם
יש לי דיטסו שרייד שנת 92

כאשר הפקק של הרדיטור פתוח ואני לוחץ על הגז

המים ברדיטור משפרצים כלפי מעלה

חבר אמר לי שיש בעיה בראש מנוע וקומפרסיה מהמנוע מגיעה לרדיטור

האם זה נכון או שזה נורמלי שכאשר לוחצים על הגז והפקק של הרדיטור פתוח המים משפריצים החוצה

והאם זה יכולה להיות בעיה אחרת

תודה מראש

מצב נורמאלי לחלוטין,הכל נשמע תקין,ככה זה אמור להיות.

פורסם

אם אתה נותן סטרטר מבלי להניע את המנוע (ניתוק הצתה) ומשפריצים מיים מפתח מילוי של הרדיאטור-

משמהות הדבר שיש בריחת קומפרסיה מצילינדר/ים למע" קירור של המנוע.בד"כ זה קורה כאשר מנוע עבר היתחממות יתר (אטם ראש נפגע,הראש התעוות...וכו').בכל מיקרה יש לפרק ראש מנוע ולטפל בבעיה.

רק תציין איזה מנוע יש לך 1000 או 1300(מנוע 1000 אני יכול לעזור).

Mazda Lantis 323F 99

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בעבר האוטו סבל מהתחמומת בנסיעות ארוכות נסיעות מעל 50 ק"מ בכביש מהיר כרגע בעיית התחמומת נפתרה והיתה גם בעיה שהאוטו לא סוחב בעיה זו עדיין לא נפתרה יש בעיה נוספת שלקראת סוף כל הילוך האוטו מגביר מהירות מהר יותר בהילוך ראשון מרגישים זות הכי טוב ז"א שעד 10 קמ"ש האוטו זוחל ופתאום הוא נותן מכת גז בנוסף כאשר האוטו קר הוא חותך בצורה מוגזמת וצורך הרבה דלק

דרך אגב נפח המנוע 1300 ו-16 שסתומים

• תוכן חדש...