Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למען האמת אם הילד היה מתלונן רוב הסיכויים שאתה היית היום עם תיק במשטרה

כי אתה הרבצת לילד , גם ללתת מכה קטנה ברגל זה נקרא להרביץ ובטח שבטח

לסחוב אותו בניגוד לרצונו

עם כל זה שהוא השתין לך על האוטו הוא סה"כ ילד , מעצבן אבל ילד .

פורסם

כל הסיפור והשרטוט רק מפני שילד קטן השתין לך על האוטו?

תירגע.בסוף אתה תסחף יותר מידי.

סה"כ ילד קטן, סה"כ השתין.לא נעים, מעצבן ומגעיל, אבל לא סיבה להיכנס לפאניקה והיסטריה.

פורסם

אני מתאר לעצמי שילד משתין לי על האוטו , נראה לי שהייתי עושה בדיוק אותו דבר , לא יותר מדיי אלים ולא פחות מדיי , אולי הייתי מוסיף לו איזה עונש חינוכי כמו כמה אצבעות שבורות או תספורת חפוזה עם מכונת גילוח שהייתה לי ביד ... :-P

ים long time no

פורסם
אני מתאר לעצמי שילד משתין לי על האוטו , נראה לי שהייתי עושה בדיוק אותו דבר , לא יותר מדיי אלים ולא פחות מדיי , אולי הייתי מוסיף לו איזה עונש חינוכי כמו כמה אצבעות שבורות או תספורת חפוזה עם מכונת גילוח שהייתה לי ביד ... :-P

כבר היה גיבור כמוך שעשה את זה לאחי הקטן .. שבטעות חבר שלו (אפילו לא הוא) בעטו כדור על אוטו ואיזה אידיוט חשב שזה עונש חנוכי להרביץ לילד בן 13 ואז עוד בשיא החוצפה להביא אותו אלינו הביתה עם סימנים כחולים על הפרצוף והגב... מיותר לציין שכמות הכחולים שהיו על אח שלי הכפילו את עצמם על האידיוט שהביא אותו.

אין שום סיבה להשתמש באלימות נגד ילדים , גם אם הם עושים נזק, יש דרך עקיפה לטפל בזה.

פורסם
כבר היה גיבור כמוך שעשה את זה לאחי הקטן .. שבטעות חבר שלו (אפילו לא הוא) בעטו כדור על אוטו ואיזה אידיוט חשב שזה עונש חנוכי להרביץ לילד בן 13 ואז עוד בשיא החוצפה להביא אותו אלינו הביתה עם סימנים כחולים על הפרצוף והגב... מיותר לציין שכמות הכחולים שהיו על אח שלי הכפילו את עצמם על האידיוט שהביא אותו.

אין שום סיבה להשתמש באלימות נגד ילדים , גם אם הם עושים נזק, יש דרך עקיפה לטפל בזה ברצינות ? אולי תספר לנו איזה דרך ? איך אתה היית מחנך ילדים שמשחקים בכדור ליד הרכב שלך שוברים שמשות וכשצועקים עליהם הם משתינים ? .

לחז"ל יש משפט חכם "חוסך שבטו שונא בנו" ילד צריך לדעת שיש גבולות . הוא זקוק לזה , כי רק כך הוא יודע בפנים שהוא אהוב (ובואו לא נתווכח על זה אני יכול להוכיח אבל זה לא המקום והזמן) . אבל כשלא מציבים בפניו גבולות , אזי הוא מנסה להשיג תשומת לב ע"י בדיקה עד כמה רחוק הוא יכול ללכת , ומגיע הזמן שכבר אי אפשר יותר לחנך אותו . ואז הוא שהוא נעשה פושע או שהוא עוצר את עצמו . ברוב המקרים הוא נעשה פושע . גדול או קטן זה תלוי באומץ שיש לו .

ולכן לא לתת לו עונש זה פשוט לתת לו הכשר לעשות לאדם זר מה שהוא עושה בבית , דהיינו לבדוק גבולות . אז או שתעצור את זה או שתסבול .

אצלנו בשכונה יש שלושה ילדים שחוץ ממני עושים לכולם את המוות . והסיבה שאני תפסתי אותם לבד בלי עדים , ובלי סימנים והשפלתי אותם כך שהם לא רוצים לחזור על זה . התוצאה - כול יום ואני מדגיש כל יום שבהם הם נשארים עד מאוחר יש מכונית שנלקח ממנה משהו אנטנה , פנל , או שסתם שרטו אותה עם מתכת כי בא להם . המכונית שלי טפו טפו נמצאת באמצע והיא מוגנת לחלוטין

תחשבו על זה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אין שום סיבה להשתמש באלימות נגד ילדים , גם אם הם עושים נזק, יש דרך עקיפה לטפל בזה.

באמת שלא הייתי רציני בנוגע לאלימות , מקסימום איזה משיכה ביד או כאפה קטנה באמת שכלום מעבר לזה , אימום מפה ועד להודעה חדשה אבל לא הייתי עשוה באמת כלום וכבר קרו מקרים מעולם ...

ים long time no

פורסם
באמת שלא הייתי רציני בנוגע לאלימות , מקסימום איזה משיכה ביד או כאפה קטנה באמת שכלום מעבר לזה , אימום מפה ועד להודעה חדשה אבל לא הייתי עשוה באמת כלום וכבר קרו מקרים מעולם ...

ושוב אתה טועה.. גם כאפה קטנה זה לא בסדר.. אל תשכח שמנת הכוח שלך ב"כאפה קטנה" יכולה לגרום נזק רציני לילד בן 13-14 ... ולא אני לא בא להגן עליהם .. להפך, אני בדעה שצריך לחנך ...

פשוט לא אתה.. את זה תשאיר לאבא שלו , שיוריד לו 2 סטירות בכיון של הלחי אפילו אם אין לו חליפה של איומים.

פורסם

הסיפור הוא כזה... כל יום משחקים לי ליד הרכב עם כדור וכל יום הרכב חוטף כ 4 כדורים... פעם כבר הורידו לי למחצה את הפגוש הקדמי!

לפני כמה ימים ניפצו לי שמשה אחורית, זה עניין לא קל למציאה בשביל אלפא רומאו ספרינט ואם מוצאים המחיר בשמיים! לי היה מזל עם זה... וכבר החלפתי את כל דלת של הבגאג' שעכשיו נצבעה בספריי.

למרות המחיר שבו קיבלתי את הדלת זה כסף ולא מעט כסף ובטח ובטח יש דרכים יותר טובות לבזבז אותו!

בכל מקרה גם אחרי השמשה כל יום הכדור חוזר... אני שומע כל פעם התראה בביפר ורואה ילדים מכוערים בורחים... אם שוב ינפצו לי את החלון מישהו יקח אחריות? מאיפה אני אמצא עוד שמשה לרכב נדיר?!

טוב הייתי בעצבים בגלל הכדורים... ואז עוד המכוער שפוגע כל פעם משתין לי על הרכב? זה כבר שיא ההגזמה!!! לא עובר על זה בשקט ולא מעניין אותי שום דבר.

לא הרבצתי לו אלה אפשר לומר נתתי לו ליטוף עם הרגל, ולא סחבתי אותו לשום מקום אלה השארתי אותו במקומו ששם הוא התעקש להיות והלכתי לכניסה שהראו לי שהוא גר בה...

מי שעובר על זה בשקט בסופו של דבר ימצא נזקים!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לחז"ל יש משפט חכם "חוסך שבטו שונא בנו" ילד צריך לדעת שיש גבולות . הוא זקוק לזה , כי רק כך הוא יודע בפנים שהוא אהוב (ובואו לא נתווכח על זה אני יכול להוכיח אבל זה לא המקום והזמן) . אבל כשלא מציבים בפניו גבולות , אזי הוא מנסה להשיג תשומת לב ע"י בדיקה עד כמה רחוק הוא יכול ללכת , ומגיע הזמן שכבר אי אפשר יותר לחנך אותו . ואז הוא שהוא נעשה פושע או שהוא עוצר את עצמו . ברוב המקרים הוא נעשה פושע . גדול או קטן זה תלוי באומץ שיש לו .

ולכן לא לתת לו עונש זה פשוט לתת לו הכשר לעשות לאדם זר מה שהוא עושה בבית , דהיינו לבדוק גבולות . אז או שתעצור את זה או שתסבול .

אצלנו בשכונה יש שלושה ילדים שחוץ ממני עושים לכולם את המוות . והסיבה שאני תפסתי אותם לבד בלי עדים , ובלי סימנים והשפלתי אותם כך שהם לא רוצים לחזור על זה . התוצאה - כול יום ואני מדגיש כל יום שבהם הם נשארים עד מאוחר יש מכונית שנלקח ממנה משהו אנטנה , פנל , או שסתם שרטו אותה עם מתכת כי בא להם . המכונית שלי טפו טפו נמצאת באמצע והיא מוגנת לחלוטין

תחשבו על זה

בברכה יהודה

מגבה אותך ב100%.

ככה עושים דברים כמו שצריך לצערנו ואין מה לעשות.

מה עשית להם?

שחר.

פורסם
אני שומע כל פעם התראה בביפר ורואה ילדים מכוערים בורחים.

התראה בביפר? איך אתה יכול לקבל התראה בביפר על זה שהרכב מקבל כדור? גלאי זעזועים?

פורסם
התראה בביפר? איך אתה יכול לקבל התראה בביפר על זה שהרכב מקבל כדור? גלאי זעזועים?

יש אזעקות עם ביפר (דובר על זה בפורום כבר).

יש אזעקות שאפשר להוסיף בנפרד, ויש אינטגרליות.

דוגמא היא הMVP של רב-בריח ורדיו מרס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...