Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט MDC קבוצות הטורבו !!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארוע סיאט MDC במסלולים, יפה מאוד, כן ירבו

קצת מגוחך לראות על מסלול ההמראה שורת מרובעי הנעה עשירים בויטמינים של 300 ועד 400 כ"ס ואולי יותר, לצד שתיים על ארבע עם 180 עד 230 כ"ס.

ההפרש בכמות הסוסים משמעותית בנוסף להבדל המשהו משמעותי בתצורת ההנעה.

אז, באמת היה נחמד ויפה לראות את המלוכסנים מרובעי הההנעה עתירי כוחות הסוס, משוגרים מהמקום מול הספרדיות ממוצע גרמני שמנסות לשגר את עצמן עם שריפת צמיגים קידמיים.

אולי כאן המקום להציע לשנות את הקטגוריה, אולי לחלק אותה לכאלה עם או בלי מרובעי הנעה, או אולי חלוקה מסויימת לפי כוח, או לפי שתי תנאים מצטברים ואם לא כל זה אז לפחות לתת את יתרון הפקטור בזמן.

חומר למחשבה, כי בארועים הבאים נראה כאילו שיהיו כאלה שיוותרו על תענוג ההשתתפות מול החזקות אללו.

כביקורת בונה בלבד

איציק אשכנזי

סעו בזהירות

פורסם

ומה עם קטגוריית עד 2000 סמ"ק?

רכבי מנהלים של 1.3 טון עם 125 כ"ס (וגיר אוטומטי) מול הונדה S2000.

וגם בלי הקצוות של הקטגוריה, רכבים עם 130 כ"ס מול הקליאו ספורט עם 172.

אין לזה סוף, בכל צורה שתחלק לקטגוריות למישהו יהיה יתרון ומישהו אחר ידפק. במסלול מהיר תהיה השפעה לכח ולהנעה ובמסלול איטי פחות. עד עכשיו החלוקה היתה 50-50 בין שני סוגי המסלולים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני מסכים עם גל.

אין קטגוריות שיהיו מספיק טובות לכולם באופן נורמלי.

אם הלאון היתה בקטגוריה הביינונית היה נוצר מצב שרכב עם מעל 200 סוסים מול רכבים שחלקם עם 130-140 סוסים...

מה שכן צריך לעשות לדעתי זה מסלולים יותר הדוקים ויותר טכניים, כאלו שבהם יתרון הכוח יהיה לא משמעותי (דרך אגב במסלול האחרון יתרון הכוח באמת לא ממש שיחק יותר מדי ...) ואז לכולם יהיה סיכוי שווה ...

פורסם

מה שכן צריך לעשות לדעתי זה מסלולים יותר הדוקים ויותר טכניים, כאלו שבהם יתרון הכוח יהיה לא משמעותי (דרך אגב במסלול האחרון יתרון הכוח באמת לא ממש שיחק יותר מדי ...) ואז לכולם יהיה סיכוי שווה ...

המסלול האחרון היה הכי טוב לדעתי!

יותר הדוק וטכני ראינו באירוע של אלטרנתיבי ולדעתי האישית אין פה בכלל מקום להשוואה מכיוון שהMDC פשוט היה הרבה הרבה יותר טוב ומהנה!

מסלול הדוק לא מייצר מהירות ובסופו של דבר ממש משעמם!!

סה"כ במסלול האחרון של "מסלולים" היה הכל מהכל וזה הדבר האולטימטיבי. ועובדה שגם מכוניות שהורגות את השעמום והכי מהנות שיש ובלה בלה בלה (SEAT SEAT SEAT SE... די די די!!!) עם עד ל230 כ"ס לא גברו בזמנים שלהם את הפג'טה המהוללת (לפי דיברי ניב) עם ה103 סוסים בלי מזגן מקורי :wink: .

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הנה עומר העלה עוד הערה חשובה אחת למסלולים:

פרסומת זה נחמד, זה מחוייב המציאות אבל גיב מי אה ברייק ...

מילארד פעמים לחזור על הדברים הנדושים ביותר ...

אני חושב שזה יעיל עד החמש פעמים הראשונות שזה עוד משעשע וחודר. אחר כך זה רק הופך את המשפט למאוס .

חלאס

פורסם

בקיצור , צריך למתוח גבול.

המקום שהוא נמתח הגיוני ביותר לדעתי , במיוחד שאופציית השיפור עם מכוניות טורבו היא הרבה יותר קלה ולא ניתנת לזיהוי במיוחד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קובי, התחלת לערב משפחה ? :wink:

נו, לא ישנו את זה פתאום וגם אין שום צורת חלוקה שתהיה מוסכמת על כולם למעט פיצול להמון קטגוריות, מה שיוריד מהעניין וגם לא בטוח שיהיו מספיק משתתפים בכל קטגוריה.

אני מבין את התלונות ואין ספק שזה מבאס אבל יש הרבה במצב הזה ותמיד יהיו. למזלי אני ממוקם טוב בחלוקת הקטגוריות הנוכחית אבל זה באותה מידה יכל להיות אחרת.

בסה"כ זה מאוד תלוי באופי המסלול כי במקרים אחרים היתרון שלהם מתבטל לגמרי.

כאן היה מסלול מהיר שנתן להם יתרון די גדול אבל באירוע הבא יהיה בטח שוב אירוע יותר טכני וההבדל הזה יקוזז.

עומר, אני לא מסכים איתך, המסלול היה סבבה אבל שני האירועים הראשונים היו יותר מהנים לדעתי (בשלישי לא הייתי אבל אם אני זוכר נכון אז גם הוא היה טוב). אפשר לעשות מסלול טכני ומהיר, מאתגר ומהנה. יש למסלולים מספיק מקום בשביל לעשות דברים כאלה. באירוע האחרון הרגשתי שאין מספיק סלאלומים אבל גם גיוון זה טוב.

ובקשר לפרסומת של סיאט היו שם כמה יציאות שהרגו אותי:

"הנה ערן גומר, מראה לנו שהוא למד מ-seat איך לעשות את זה" :roll:

או "... נוהג אמנם על סובארו sti באירוע של seat אבל אנחנו מקבלים אותו. אנחנו גם מקבלים את המיצובישי כאן באירוע של ליגת seat"

ועוד הרבה שטויות כאלה...:x

ניר

פורסם

חבר'ה - בחייאת, תנו לנשום! :wink:

שני דברים:

1. אני מבטיח לכם שבסיום העונה נשב ונשקול את העניין של הקטגוריות. ברור שיש דעות לכאן ולכאן ואנחנו נעשה את המקסימום כדי להביא את הליגה הכי טובה שאפשר. אף פעם אי אפשר לרצות 100% מהמשתתפים... אבל אפשר לנסות. אנחנו לוקחים את כל הפידבקים לתשומת ליבנו.

2. בגלל שהשרשור השני הפך לדיון מכירות של S2000, אני מוסיף גם כאן את הלינק לגלריה החדשה שהעליתי לפני 2 דקות לאתר מסלולים - www.maslulim.co.il/photos.php?id=49. יצאו אחלה תמונות שבעולם... :-)

שוב תודה על המחמאות ועל הפידבקים.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

צר לי חבר'ה. הנושא נידון בהרחבה בשירשור על האירוע במסלולים - אין צורך להעלות אותו לכותרות כל פעם מחדש בשירשור נפרד!

מי שרוצה ימשיך לדון בזה בשרשור הרלוונטי שעודנו פתוח.

אלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...