Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפניי כשבועיים חלון הנהג הקדמי נתקע.

בבדיקת מתחים מפסקים ונתיך-תקין. 2 דפיקות פטיש עלהמנוע גרמו להחזרתו לפעולה.

כמובן שהמערכות גורזו באותה הזדמנות.

שבועיים עבד בצורה תקינה ,והיום שוב אותה תופעה - נתקע.

המסקנה- מנוע תקול.הרכב המדובר הוא סובארו לגאסי 1991 עם 2 חלונות חשמל קדמיים (לא מקוריים)

מבקש המלצה לבעל מקצוע אמין מאזור חולון בת-ים, ולסוג מנוע איכותי (אם יש דבר כזה )

כמו כן עלויות.

תודה מראש.

פורסם

פרק את ריפוד הדלת, רסס חומר שימון סיליקוני על המסילות דבר שיקל על המנוע "להרים" את החלון, כמו כן בדוק את תקינות המנוע ויזואלית ופרק אותו על מנת לבדוק חיבורים פנימיים.

פורסם

ביצעתי שימונים....יורד מעולה ונעצר בעלייה...כאילו חלש.

אם דופקים עליו - עובד שוב בקושי

כרגע שוב תפוס.לא עולה ולא יורד.

ראיתי 3 ברגים חיצוניים שתופסים את המנוע אבל אין גישה בכדי לראות איך זה מורכב.

פורסם

אתה אומר שלאחר מכות פטיש המנוע חוזר לעבוד, זאת אומרת שהמנגנון עצמו עובד.

אבל כנראה נשברה שן בגלגל שיניים או חיבור פנימי שהתנתק מעט.

אני איני יודע כמה עולה מנוע כזה + עבודה, אבל אני מציע לך לנסות בכל זאת לפרק את המנוע ( בהרבה מנועים יש כיסוי פלסטיק שמגן עליהם ויש לפרקו משני הצדדים, ויש כאלה שבשביל פירוק מנוע צריך לפרק את כל המסילה).

סה"כ אתה יכול לקנות מפורק, אני לא חושב שלאוטו כזה מנוע אמור לעלות הרבה, אבל תמיד עדיף לתקן לבד.

פורסם

תודה על תגובתך.

כל המנגנון פורק בשביל להגיע למנוע (אצל בעל מקצוע).

בפעם ראשונה תמיד עדיף להסתכל וללמוד .מנוע הוחלף (פירוק).הנזק - 300 ש"ח עם אחריות ל-3 חודשים.

חג שמח ושוב - תודה.

• תוכן חדש...