Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר על הסאב ורציתי לשאול אים זהו מחיר סביר או מוגזם לגמרי?

הסאב+תיבה בבניה אישית מהחברה, מחיר:1800+מע"מ

פורסם

רציתי גם לשאול עוד כמה שאלות מבעלי ניסיון אים הסאב הזה.,

איזה תיבה הכי תתאים לסאב הזה? כעיקרון אני יותר אוהב תיבות אטומות כי שם יש יותר דיוק והבאס לא מתפזר, וגם העדיפות היא תיבה כמה שיותר קטנה! ואיזה מגבר אפשר לשדך לו גם בסביבות אותו מחיר אבל שיביא לפחות 800-850 rms בשתי אום!

או יש לי את האפשרות לקחת את הסאב 2 סלילים של 2 אום כך שבהתנגדות הסופית הוא 1 אום ולשדך לו מגבר של קוטינג אד'ג שנותן 1000 rms ב-1 אום במחיר של כ-2000 ש"ח.

מה אתם אומרים?

תודה!

פורסם

למה הכוונה שלך בידיוק? מי היבואן? אם כן זה אפריל טק ליין.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אצלי גם יש את ה L7 בתיבה קטנה ואטומה, והוא מחובר למגבר גם של קיקר, ה 600.1 שמוציא בפועל 720W RMS (כתוב בתעודת בדיקה), שומעים מדהים ..

- איציק -

פורסם

כן אני בטוח שהשילוב הוא טוב ושומעים מצוין!

הדבר היחידי שאני חושב עליו הוא שהמגבר נימצא בעומס מלא כדי לתת לסאב את ה-720 rms וניראה לי שזה ישפיע מאוד על אורך חייו של המגבר!

זאת בעצם ההתלבטות שלי עכשיו, איזה מונו לשדך ל-l7, או לקחת את ה-l5 ולהגביר אותו אים 600.1 שזה מגבר שמתאים לו בול!

פורסם
רציתי גם לשאול עוד כמה שאלות מבעלי ניסיון אים הסאב הזה.,

איזה תיבה הכי תתאים לסאב הזה? כעיקרון אני יותר אוהב תיבות אטומות כי שם יש יותר דיוק והבאס לא מתפזר, וגם העדיפות היא תיבה כמה שיותר קטנה! ואיזה מגבר אפשר לשדך לו גם בסביבות אותו מחיר אבל שיביא לפחות 800-850 rms בשתי אום!

או יש לי את האפשרות לקחת את הסאב 2 סלילים של 2 אום כך שבהתנגדות הסופית הוא 1 אום ולשדך לו מגבר של קוטינג אד'ג שנותן 1000 rms ב-1 אום במחיר של כ-2000 ש"ח.

מה אתם אומרים?

תודה!

מה שאר רכיבי המערכת שלך ?

ה L7 ב 1 אום פשוט מטורף ! בהתנגדות הזאת הוא יעלךה על רוב הסטים שקיימים.

גם לי יש את הסאב בתיבה אטומה וקטנה ( 50 ליטר + -) ואני ממש מרוצה - מומלץ !

פורסם

לא הבנתי את הכוונה שלך:"ה-L7 ב-1 אום פשוט מטורף"

למה ב-2 אום הוא לא "פשוט מטורף"?

הרכיבים שלי כרגע הם:hu של פיוניר 6700mp ,קומפוננט מורל הייבריד,מגבר של אינפינטי 6 יציאות וסאב קיקר קומפויאר!

פורסם

ב 2 אום הוא מטורף אבל עדין אפשר לשמוע איתו בכיף עם רוב הסטים שקיימים.

ב 1 אום העוצמה שלו תעלה על הרבה סטים לטעמי האישי ה 750 RMS שהוא יכול לספוג ב 2 אום מספיק ביותר,

ויחד עם ההיבריד יוצאת מערכת SQL ברמה .

פורסם

750 ב 2 אום או ב 1 אום הסאב יתן תפוקה זהה

בתנאי שהמגבר אכן עומד בהצהרות , ומערכת החשמל מספיק יציבה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

חבר'ה אני החלטתי בסוף ללכת על ה-L5 אים מגבר של קיקר ה-1200.1!

כי יש לי עוד סאב של קיקר קומפויאר והתיכנון הוא לחבר את שניהם ולספק להם 1000 אראמס ב-1 אום!

עכשיו אני לא יודע אים אני יקח את ה-L7 אים המגבר הזה באיזה אופן חיבור אפשר לחבר את הסאב למגבר? ב-1 אום המגבר מביא 1200 אראמס והסאב מקבל 750 אראמס אז אים להוריד את הגיין במגבר הסאב עדיין יקבל הספק טוב?ולא יהיה שום חשש שהסאב ינזק?(בלי החיבור של הקומפויאר)

השיקול נובע בגלל שההבדל במחירים בין ה-L5 ל-L7 הוא 200 שקל!

פורסם

תמכור את COMPVR ותקנה סאב אחד נורמלי.

מעולם לא שמעתי תוצאה טובה משילוב סאבים שונים. גם כללים בסיסיים בקינטיקה וגלים יביאו למסקנה ששילוב כזה לא מוצלח.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

ראיתי פה לאחד שהיה לו שילוב של 2 CVR ו L5 בתיבה אחת !

נראה ממש מרשים , אבל לא יודע מה התוצאה באמת משילוב מטורף שכזה.

אבל זה קיים.

בברכה.

פורסם

הרבה מאוד שילובים "קיימים" השאלה עד כמה שילובים האלה עובדים.

אם המטרה היא "לעשות רעש" אז כן, נראה לי שילוב כזה יעשה הרבה רעש. אם המטרה היא על תגובה מוזיקלית בתחום הבאס הנמוך אז מעולם לא שמעתי באוזני או שמעתי מאדם אחר ששילוב כזה היה מוצלח מבחינה היכולת המוזיקלית.

אם המטרה היא להשתתף בתחרות SPL אז אני עוד מבין שרוצים עוד שטח פנים אקטיבי אבל לצורכי מוזיקה (מה הסיבה להתקין מערכת אם לא למוזיקה?) אני פשוט לא מבין את כיצד הוא ישיג תועלת ממשית מהשילוב הזה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...