Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי פה לאחד שהיה לו שילוב של 2 CVR ו L5 בתיבה אחת !

נראה ממש מרשים , אבל לא יודע מה התוצאה באמת משילוב מטורף שכזה.

אבל זה קיים.

בברכה.

מדובר על סימון,ליתר דיוק מדובר על 2X CVR03+L7 .

היו אצלו בתיבות 1.5CF אטומות כ"א.

אצל סימון היה גם באס איכותי וגם עוצמתי עם דגש על 35HZ+-

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא שמעתי את הסטאפ הזה. מעניין כיצד תישמע מוזיקה ברכב הזה ולעצרי אני לא מתייחס לחבורה של אפרו-אמריקאים שצועקים ומקללים בשילוב עם BASSLINE בלתי נסבל כאל מוזיקה.

דגש על+- 35HZ ?

הוא ניסה להשמיע תדרי בדיקה של 33HZ עם נשים ברכב? צריך לעשות על זה פרק ב- MythBusters...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

דבר ראשון תודה על התגובות!

לגבי הוספת הקומפויאר,התכנון הוא להוסיפו לא ליום יום אלא דיברתי על כך בכללי,שהאופצייה הזאת קיימת!

הרי כבר יש לי אותו,ובהנחה שמערכת החשמל ברכב שלי תעמוד בזה והמגבר יוכל לעמוד בזה אז למה לא?

ביום יום אני רוצה סאב אחד עוצמתי!

אני יכול לקחת את ה-L5 אים המגבר של קיקר ה-600.1 ולסיים סיפור אבל אז אני נאלץ למכור את הקומפויאר כי לא יהיה לי איתו שימוש,וגם לא יהיו לי אופציות להוספת סאב בעתיד, כל העניין הוא שאני רוצה להשקיע לטווח ארוך ולא להביא שדרוגים כול יום!

ואים המגבר 1200.1 יש לי הרבה אפשרויות,לדוגמא:בוא נגיד בינתיים לחבר אליו L5 ובעתיד אים אני ירצה לשדרג אז אני יוכל לחבר אליו עוד L5 .

אבל אני לא יודע ה-L7 או ה-L5 ,ואיזה מהם יתאים יותר למונובלוק של קיקר 1200.1?

הקיצר חבר'ה אני מקווה שקצת הבנתם את הראש שלי ואים יש לכם רעיונות כולשהם תציעו! דעתכם מאוד חשובה לי וגם אני הולך להשקיע לא מעט כסף ואני רוצה להוציא מהשידרוג את המירב!

תודה!

פורסם

תמכור את הקומפ וי אר תביא עוד קצת כסף ותקנה שני L5 ו מונו 1200.1 ובזה פתרת את הבעיה שלך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כן לדעתי זה הרעיון הכי טוב,כך שהמגבר ינצל טוב את הסאבים !

כי מבחינת הספקים הם מתאימים בול!

כרגע אני יקח רק L5 אחד ולגבי השני כנראה שיש לי קומבינה קטנה ואני ישיג אותו בהמשך!

למגבר לא צריכה להיות שום בעיה לעבוד אים L5 אחד ולתת לו 600 אראמס ב-2 אום נכון?

• תוכן חדש...