Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש איזשהי תחנה באלוף שדה, תחנת פז (YELLOW) שאנחנו מתדלקים בה כל החברים באופן קבוע, עכשיו חבר שלי התחיל להרגיש בזמן האחרון שהאוטו שלו מתחיל לעשות לו בעיות (גולף 02), קיצר אתמול בלילה הוא מילא ב-100 שקל ויותר מאוחר בסביבות 4-5 ככה, אחשלו היה עם הרכב והטורים התחילו להשתגע לו ובמוסך אמרו שהלך החיישן טורים ושלא יתלק בתחנה זו יותר. (ציטוט של דבריו)

עכשיו אני רציתי לדעת, האם התחנה הזאת מוהלת את הדלק, חיפשתי את הרישמה של התחנות המוהלות אך לא מצאתי אותה. התחנה שוב זאת התחנה של פז (YELLOW) שנמצאת מול סונול המכבים.

תודה ויום טוב.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשדתי שהיא מוהלת ועכשיו אני בטוח שהיא מוהלת.

תדלקתי שם מס' פעמים (רק בגלל שהיא היתה היחידה באיזור עם שירות עצמי) וכל פעם הרגשתי שהרכב לא נוסע אותו דבר.

בזמנו חשדתי גם שתחנת אלון נתב"ג מוהלת עקב התנהגות רכב שונה - ואז פורסם בראש חוצות כי התחנה מוהלת.

מוהלת או לא מוהלת - רכבי לא ידרוך שם לעולם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

התחנה לא מוהלת ולא נמצאת ברשימת המוהלות, אתה יכול להיות רגוע ולהמשיך לתדלק שם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים, לא מדוייק...

התחנה לא נמצאה מוהלת, בתקופה שבה נסגרה רשימת התחנות המוהלות (2005).

ספק אם היא בכלל נבדקה.

מצד שני, אינני אומר שהתחנה מוהלת, פשוט חשוב להעמיד את הדברים על דיוקם.

עצתי: חפש לך תחנה אחרת.

כך, לפחות, תהיה רגוע.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

נהגת שודים...

כן מדוייק!!!

התחנה הנ"ל מנוהלת ע"י שכיר של פז, חבר טוב מאד שלי ואיש ישר והגון מאין כמוהו.

התחנה אינה תחנה פרטית ולא עובדת בשיטת החפלפ...:roll:

בתחנה זו יש תחלופה גבוהה מאד של דלק ולכן הוא "טרי" ובריא!

אנא מכם אל תזרקו רפש סתם כך!!

אפשר לתדלק שם בשקט!

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• אחראי פורום
פורסם

אני מתדלק שם מידי פעם ולא הרגשתי שום הבדל.

ובאלפא שלי, שינויי מזג אוויר גורמים לה להתנהג אחרת,

אז דלק מהול בכלל...

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא קשור לתחנה הספציפית הזו, אבל לאמא הייקית שלי היתה בעיה דומה להפליא בגולף 1999 לפני כחודש - והיא מתדלקת קבוע באותה תחנה איזה 20 שנה (במכוניות שונות כמובן שאגב כולן פולקסוואגן - ייקה, אמרתי?).

לאחר שאיבת הדלק במוסך ותדלוק מחדש בתחנה אחרת הבעיה נעלמה כלא היתה.

מסקנה- קשה לסמוך על תחנות (ואפילו "טובות") בימינו אנו, יו קן נבר נו וור איט קומס פרום.

פורסם
נהגת שודים...

כן מדוייק!!!

התחנה הנ"ל מנוהלת ע"י שכיר של פז, חבר טוב מאד שלי ואיש ישר והגון מאין כמוהו.

התחנה אינה תחנה פרטית ולא עובדת בשיטת החפלפ...:roll:

בתחנה זו יש תחלופה גבוהה מאד של דלק ולכן הוא "טרי" ובריא!

אנא מכם אל תזרקו רפש סתם כך!!

אפשר לתדלק שם בשקט!

ג'ורג'

פספרטו,

עם כל הכבוד, לאף אחד בידינו אין כאן תוצאות בדיקת מעבדה בידיים.

לכן, לכתוב "כן מדויק" זה בהחלט לא מדויק.

1. לגבי מה שציינת בנושא טריות הדלק: אין זה אומר שאם הדלק טרי ותדירות התחלופה שלו גבוהה הוא אינו מהול במכוון.

2. זה שהתחנה אינה פרטית והבחור שכיר לא אומר שהדלק אינו מהול. האם חסרים מקרים של תחנות דלק שאינן פרטיות ומצאו בהן דלק מהול?

וזאת עם כל הכבוד לכך שאתה מכיר אותו, ולא שאני בא לשפוט או לזלזל במישהו.

ושוב, אינני טוען שהתחנה כן מוהלת דלק (או שלא), ולא אעשה זאת עד אשר אראה לנגד עיניי בדיקות מעבדה.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

Shit happens.

יתכן ויש דליפה של מי תהום או מי גשם למיכל התת קרקעי של התחנה.

יתכן ובאותו היום סופק דלק דפוק לתחנה.

גם אם מנהל התחנה האדם הכי ישר והגון בעולם (ואני מאמין לג' כשהוא אומר זאת) - עדיין - Shit Happens.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שהמוסך יחליף חיישן RPM , וסע לנסיעת מבחן , אם הכל בסדר ,שלם להם.

אם לא, אז שיפרקו את החלק ולא יחייבו בכסף, ושיפתרו את הבעיה.[

אם אכן חיישן RPM נדפק, אז אין לזה שום קשר לדלק.

מה שכן שאם הדלק /לא נקי/יש בו מיים/מהול והאוטו מגמגם, סיכוי אפסי שהדבר יכול להתפרש על ידי מחשב ניהול המנוע לעיתים כחיישן RPM תקול, והכל תלוי בתוכנה הרשומה במחשב לזיהוי תקלות על ידי יצרן מחשבי הרכב של יצרן הרכב.

לי נראה יותר סביר שאין קשר, לא ניתן לשלול על הסף.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האוטו שלי סובארו לגסי 92, כל פעם שאני מתדלק בתחנת דלק אשר איכות הדלק ירודה אני יודע, האוטו פשוט מצלצל במאמץ יש תחנות דלק שאני פשוט לא נכנס.

לפני שבועיים תידלקתי בתחנת דלק פז ברמלה בכביש 40 שנוסעים מדרום לצפון, והאוטו התחיל לצלצל בטרוף בעליות לירושליים.

יש לציין שהתדלוק התבצע בתאריך ה5.4 ובאותו יום ירד גשם ללא הפסקה ואולי יש קשר( חדירת מים למכלי התחנה).

אני לא יודע אם התחנה מוהלת או לא אבל אני לא אתדלק שם יותר ובנוסף אולי כדי לחשוב על לנסות לדחות את תידלוק האוטו לימים ללא גשם ?!

פורסם

ג'ורג' וליטל,

אני מאמין שאתם קצת מתמצאים בנבכי חברת פז, אך בוודאות כאשר תדלקתי שם מס' פעמים הורגשה ירידה בביצועי הרכב. בדיוק אותה תחושה שהיתה לי אחרי תדלוק בתחנת אלון נתב"ג.

אני מכיר את תהליכי הבקרה על הדלק המסופק לתחנות וניתור עליית מפלס במיכלים שבתחנה וכו', אבל עדיין אנחנו חיים במדינת ישראל ויכול להיות שאם בעל התחנה לא מוהל, בעל המיכלית מוהל או עושה איזשוהי קומבינה בדרך (על אף "הפלומבה" במיכלית, וכבר ראינו מספיק כלבוטק ואמנון לוי).

אם אתם מכירים אותו - שווה לתת לו הערה לגבי התנהגות משונה של מס' רכבים לאחר תדלוק בתחנה שלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חזרתי מהתחנה הנ"ל כרגע (פז יציב) להלן הממצאים:

1.מנהל התחנה לא קיבל אפילו תלונה אחת מלקוחות בימים האחרונים.

2. ביצענו בדיקה במדידים האלקטרוניים ובמכשיר המדידה שמקביל לפזיומטר (V.R) ואין שום סימני מים או סימנים חריגים אחרים במיכלים.

3.ביצענו בדיקה ידנית עם משחת לקמוס במיכלים והתוצאה הייתה זהה - כלומר אין מים במיכלים.

4. עברנו על כל תעודות הדלק של השבועיים האחרונים ודיברנו עם העובדים שקיבלו את המכליות ולא נמצא שום ממצא חשוד.

מסקנות: אני משער שתדלקו בתחנה כ-10000 מכוניות בעשרת הימים האחרונים ואף אחד מהם לא התלונן על איכות הדלק.

אין שום ממצאים מדאיגים בתחנה.

לסיכום:ראה המלצותיו של דני זומרשטיין.

חג שמח

ג'ורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...