Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד!

מאוד משמח אותי לראות שיש גם אנשים שמתייחסים ברצינות לדברים. רגע, כאן זה אנגליה? :lol:

תודה רבה ג'ורג'. כן יירבו כמוך :mm_yeah: !

נחזור לתדלק שם...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ושוב אני מחזק את הנקודה הכי חשובה!

אין קשר בין מנוע צעדים / סרק לאיכות הדלק!

המערכות לא קשורות אחת לשניה בכלל!

והמכונאי שאמר לכם את זה הוא זה שצריך להיות מוחלף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

התחנה הזאת ידועה בין הרבה רמלאים ולודאים כמוהלת דלק.

כל בעלי הרכבים הפרטיים(ללא דלקן) נמנעים מלהכנס אליה.ואני אומר את זה מניסיון עם האוטו שלי(בורה 01) ומניסון של 2 חברים שעבדו שם כמעט חצי שנה.

אצלי לא רק שהאוטו התחיל לצלצל גם שאני מתניע היא נכבית לי. ושלא לדבר על הסחיבה,לא מספיק האוטו לא נסע,הוא עוד יותר "מת".

פורסם

אתם ממש נסחפים! ממש מגזימים! וממש חוצפנים!

המגבים שלי לא עובדים כתמול שלשום!!!! אני לא מתדלק יותר בתחנה הזאת!!!

מצאתם לכם מה להאשים בתקלות של הרכב! ומתרצים זאת בהרגשת נסיעה, על מה אתם מדברים?? אולי ביום שישי היה חם מהרגיל ואז האוויר היה דליל יותר??? ובגלל שהחום בא בהפתעה, הרגשתם שינוי, בניגוד שקיץ שבא בהדרגה, ומי נאשים אם לא את הדלק???

איזה שטויות.

פורסם
התחנה הזאת ידועה בין הרבה רמלאים ולודאים כמוהלת דלק.

כל בעלי הרכבים הפרטיים(ללא דלקן) נמנעים מלהכנס אליה.ואני אומר את זה מניסיון עם האוטו שלי(בורה 01) ומניסון של 2 חברים שעבדו שם כמעט חצי שנה.

אצלי לא רק שהאוטו התחיל לצלצל גם שאני מתניע היא נכבית לי. ושלא לדבר על הסחיבה,לא מספיק האוטו לא נסע,הוא עוד יותר "מת".

על איזה תחנה מדובר?

הוזכרו מספר תחנות בשרשור הנ"ל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי מישהו יוכל לתרגם למכונאית את המונח "חיישן טורים"?!? אין לי הרבה לתרום לדיון, אבל תמיד כיף ללמוד דברים חדשים.

פורסם

מצטרף לשאלתו של ספי לגבי חיישן טורים.

מה, כאילו הוא מזהה טורים? טורים של מה? קוקאין? קריסטל?

מה עם שורות, יש גם חיישן כזה?

ועכשיו ברצינות - אני מכיר MAF,למדה(למדה! לא למבדה! למבדה זה ריקוד!), ועוד כמה, חיישן טורים לא נמצא בלקסיקון שלי...

אולי כוונת המשורר היתה לחיישן נקישות?

פורסם

ספי באמת...

זה חיישן שאחראי על כך שהבוכנות ישארו בטור ולא יעברו למצב מקביל

כנראה שהוא התכוון לחיישן מצב מצערת.

פורסם
אולי מישהו יוכל לתרגם למכונאית את המונח "חיישן טורים"?!? אין לי הרבה לתרום לדיון, אבל תמיד כיף ללמוד דברים חדשים.

חיישן סיבובים שמחובר בדרך כלל לכאם שאפט ( באנגלית ==> cam shaft , בעברית גל פיקות ).

הוא "מתרגם" את הסיבובים של הגל למה שאתה רואה בשעון סל"ד שלך.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
על איזה תחנה מדובר?

הוזכרו מספר תחנות בשרשור הנ"ל.

ל'

תחנת פז בכביש 4 מול שכונת אפקה. איפה שיש את הסינית הצהובה.

תשאלי אפילו את המתדלקים שם.

פורסם

את התחנה הספציפית הזו אני לא מכירה באופן אישי לכן אני אמנע מלתת תגובה.

שנית עם כל הכבוד למתדלקים שעובדים שם, לא הייתי מסתמכת על "ההצהרות" שהם נתנו לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
חיישן סיבובים שמחובר בדרך כלל לכאם שאפט ( באנגלית ==> cam shaft , בעברית גל פיקות ).

הוא "מתרגם" את הסיבובים של הגל למה שאתה רואה בשעון סל"ד שלך.

אלכס.

או לקראנק...

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

חיישן קאמשפט מציג חצי סל"ד. הוא מעכדכן את המחשב לגבי איזה צילינדר צריך דלק ומתי .

ובכלל ראיתי תשובה לגבי מנוע צעדים.

אז למה התכוון המשורר?

• תוכן חדש...