Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכולת להריץ חיפוש, דובר ודוסקס כאן רבות מאוד.

בכללי שאלת איך הוא, אז --איך הוא? ביחס למה איך הוא?

בכללי, הוא מעולה, בטח לא כמו 9853 או 9855 של אלפיין, אבל מעולה .

יש לבדוק חד משמעית שהוא קולט תחנות זוגיות ולא רק אי זוגיות , כלומר טיונר שמתאים לאירופה וישראל, למשל שקולט גם תחנה כמו 100.00FM או 107.00FM

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בטח... בכל שנה כשיוצא מכשיר חדש משתנים הפונקציות שבו ליותר טובות.. כך נראה לי .. (מניסיון היה לי כמה רדיו דיסקים של פיוניר..)

פורסם
בטח... בכל שנה כשיוצא מכשיר חדש משתנים הפונקציות שבו ליותר טובות.. כך נראה לי .. (מניסיון היה לי כמה רדיו דיסקים של פיוניר..)
ממש לא נכון נקודה.

דגמים יכולים להשתנות גם לרעה רק החיצוניות משתנה לפעמים.

חשוב לציין לחברי הפורום שדגמים של פיוניר שלא נגמרים עם 50 בסוף כמו 7700 ולא 7750 הם מכשירים שיכול להיות שאין להם רדיו אירופאי ואם כבר יש רדיו אזאי שהמכשיר נפתח ועבר קידוד בארץ היינו המכשיר לא חדש !!

פורסם

לפי דעתי לא נכון לתת התייחסת למוצר שאין לך נסיון איתו וידע עליו. אני מתכוון לדגמי ה2006.

אתה צריך לעשות השוואה מדוייקת של הדגמים האחד מול השני עפ"י נתוני היצרן.

פורסם
שים לב, יוצא דגם חדש 8850 שמחליף את ה6850 , שווה בדיקה.

דני

.

דני אפשר לקבל קצת פרטים לגבי הדגם החדש? התכנון שלי היה לקנות HU חדש (כנראה 6850)

בשבוע הקרוב. האם שווה לחכות?

חוץ מזה ה6850 הוא דגם חדש לא, כבר מוחלף?

מתן.

פורסם

דגמי פיוניר עם קידוד שם X8XX הם דגמי 2006. יש פה ת'רד על דגמים חדשים של פיוניר ועל 7800 (מלבד כיול הטיונר זהה ל7850)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=111917

ה6800 בקושי הופיע וכבר מוחלף. דני, אתה בטוח?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...